• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Iğneli epilasyon konusunda öğrenmek istedikleriniz

naz1970

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
142
1
0
İstanbul
iğneli epilasyonda size yardımcı olmak doğru olan bilgileri vermek isterim iğneli epilasyonla ilgili herşeyi sorabilirsiniz sizlere iğneli epilasyonla ilgili doğru yanlış tüm bilgileri vermek isterim .

merhaba.. bütün konulara ayni seyi yaziyorum ama hepinizin fikri benim icin önemli. bi yanda yanik izlerim, bi yanda kabuksuz ama belki de yanlis uygulama var, kafam cok karisik..musadenizle sorumu kopyaliyorum... Ben göbek icin bi kac seans igneli epilasyona gittim. Ufak tefek izler kalmaya basladigi icin uzmanimi degistirme karari aldim ve bugun baska bir uzmana deneme seansi yaptirdim ancak ikisinin calisma sekilleri arasinda fark oldugu icin fikrinizi almak istedim.ilk gittigim yerde akim verildikten hemen sonra tüy cimbizla cekiliyordu. Simdi gittigim yerde önce bi kac tüye pespese akim verilip toplama islemi sonra gerceklestriliyor.nedenini sordum, farkeden birsey yok ben böyle daha hızlı calısıyorum dedi.konu kafama takıldı ancak sunu da belirtmeliyim ilk gittigim yerde hemen toplanirken de, simdi akimlar verilip en son toplanirken de tüyün ciltten cikisini hissetmiyorum. Burdan yola cikarak iki türlü de tüyün tahrip edildigini yani gercekten fark olmayabilecegini düsündüm. Fakat tarafsiz bir sekilde cevap verebilirsiniz diye fikrinizi almak istiyorum. Uygulama yanlis midir yoksa gercekten fark yok mudur? Simdiden tesekkurler & iyi bayramlar..

merhaba.. bütün konulara ayni seyi yaziyorum ama hepinizin fikri benim icin önemli. bi yanda yanik izlerim, bi yanda kabuksuz ama belki de yanlis uygulama var, kafam cok karisik..musadenizle sorumu kopyaliyorum... Ben göbek icin bi kac seans igneli epilasyona gittim. Ufak tefek izler kalmaya basladigi icin uzmanimi degistirme karari aldim ve bugun baska bir uzmana deneme seansi yaptirdim ancak ikisinin calisma sekilleri arasinda fark oldugu icin fikrinizi almak istedim.ilk gittigim yerde akim verildikten hemen sonra tüy cimbizla cekiliyordu. Simdi gittigim yerde önce bi kac tüye pespese akim verilip toplama islemi sonra gerceklestriliyor.nedenini sordum, farkeden birsey yok ben böyle daha hızlı calısıyorum dedi.konu kafama takıldı ancak sunu da belirtmeliyim ilk gittigim yerde hemen toplanirken de, simdi akimlar verilip en son toplanirken de tüyün ciltten cikisini hissetmiyorum. Burdan yola cikarak iki türlü de tüyün tahrip edildigini yani gercekten fark olmayabilecegini düsündüm. Fakat tarafsiz bir sekilde cevap verebilirsiniz diye fikrinizi almak istiyorum. Uygulama yanlis midir yoksa gercekten fark yok mudur? Simdiden tesekkurler & iyi bayramlar..

merhaba cikilopcik yazdıklarını okudum burda yapılan işlem önemli olan ne şekilde yapıldığı değil bence sonuç önemli eğer yaplan işlemde seri çalışılıyorsa aynı şey bence kıla akım verilip alınsada olur bikaçına akım verilipte alınabilir eğer çalışma hızı düşmüyorsa seri yapılıyorsa kılı çıkışta hissetmiyorsanız tüy tahrip ediliyor demektir istenen şeyde tüyün cilt zarar görmeden tahrib edilmesi ve sonrasında ciltte herhangi bir şey yoksa yanlış bir şey yok burda sadece farklı bir çalışma sonucu etkilemez evet fark yok önemli olan iyi bir sonuç alman seri olması birde yapan kişinin referanslarına bakabilirsin eğer memnuniyet varsa devam et derim hayırlısı canım iyi bayramlar diliyorum.

merhaba benimde bir sorum olcaktı iğneli epilasyonda (2 günde geçicek şekilde) kabuklanma olması uygulamanın yanlış olduğunu mu gösterir bu durum normalmidir geçici olduğu sürece?

iğneli epilasyon sonrasında yara iyileşmesini hızlandırmak için önerebileceğiniz bir merhem var mı

Ankarada elvankentte oturuyorum,güzellik uzmanıyım.Evimde çalışmak için makine ve gerekli olan gereçleri almıştım fakat gebe olduğumu öğrendim ve bu sebepten çalışamıycam.ayrıcada nakit para ihtiyacım var.Şu andada hali hazırda doktorla beraber çalıştığım için o makineyle hiç çalışma fırsatım ve zamanım olmadı.Çok araşırarak en iyisini aldım üstelik.

1 adet epiflash son sistem iğneli epilasyon makinesi
1 adet ağda sedyesi
1 adet ayaklı lup

satılıktır,hepsi sıfır hiç kullanılmamış ve en son teknolojidir.

hepsi firmada 2200+250+350 : 2800 civarıdır.

ben üçünü birden toplam 1500 tl fiyata bırakıcam. ( pazarlık yoktur,zaten fiyat çok düşük )

Back