- 11 Ekim 2021
- 29
- 9
- 36
- 23
Merhaba sanırım istanbuldasınız, nereye gidiyorsunuz? Ben nişantaşı neka'ya gidiyorum bölgeden bölgeye 25-40tl arasında değişiyor.15 tl olduğuna emin misiniz, üzgünüm ama eski fiyat olabilir. Benim sorduğum yerlerden en ucuzu dakikası 25 tl dedi. Gittiğim yerde de dakikası 37,5. Bu arada bu rakamlar 2024 yılında geçerli olan rakamlar.
Neden ev tipi lazer cihazlarından almıyorsunuz.İstediğiniz zaman kendiniz yaparsınız.İğneli zor ve iz bırakıyor
İz bırakma durumu yapan kişiyle alakalı oluyor. Teyzem yaklaşık 20 sene önce tüm vücuda iğneli yaptı ve doğum yapmasına rağmen tekrar çıkmadı. İğneli ömürlük oluyor gerçekten, o yüzden katlanmaya değer. Ev tipi lazer cihazları ipl ve sadece tüylerin uyutuyor.Neden ev tipi lazer cihazlarından almıyorsunuz.İstediğiniz zaman kendiniz yaparsınız.İğneli zor ve iz bırakıyor
İstanbul’da Doğa’ya gidiyorum ama talep çok fazla benim gibi cumartesi günü bile çalışıyorsanız 2 sene sonra sıra anca geliyor.( hafta içi ve cumartesi öğlene kadar çalışıyorum)Merhaba sanırım istanbuldasınız, nereye gidiyorsunuz? Ben nişantaşı neka'ya gidiyorum bölgeden bölgeye 25-40tl arasında değişiyor.
37tl hangi bölge için peki?İstanbul’da Doğa’ya gidiyorum ama talep çok fazla benim gibi cumartesi günü bile çalışıyorsanız 2 sene sonra sıra anca geliyor.( hafta içi ve cumartesi öğlene kadar çalışıyorum)
Tüm vücudum lazerden sertleşmiş kıllar içinde, bacak kol genital falan zaten yaptırmayacağım. Sırt göbek bel yüz göğüs üstü gibi yerlere yaptıracağım. En normal yerde dakikası 15₺ . Kıllarım sık 4 saatte sırtım bitmez mesela hayatta, öyle düsünün 12 saatte biter diyelim. Bu da 10 bin lira yapıyor. Ve bu sadece 1. Tam tur olmuş oluyor 1 turda değil 2-3-4te bitiyor genelde vücutta. Yani bakıldığında sadece sırt için 30 bin falan gidiyor yanii. Çalışıyorum devlet memuruyum ama tek yaşıyorum kira var kredi var. Bu islemi yaptırmaya da mecburum bu bölgelere. Ne yapacagim nasıl para yetiştireceğim hiçbir fikrim yok. Kredi cekicem mesela 6 aylık bi zaman dilimi icin 30 bin, ama sonra yine gerekecek 6 ayda pek bir sonuc alamam ki. Ne düsünüyorsunuz bana akıl verinYas 22
Kocaeli gebzeHangi şehirde siniz oda önemli
Tenin hassas ve beyaz olduğu için belli oluyormuş ayrıca 2 tur da yetmiyor maalesef lazer görmemiş yerlere bile 4 tur diyorlar, anlayacağınız yolum uzun..Ben bundan 10 sene öncesinde çok sağlam paralar vererek iğneli epilasyon yaptırdım bel bölgesi ve karın bölgeme. Tüylerim de açık renktir, kalın olmadığı için lazer görmez diye iğneli düşünmüştüm. 2 tur geçmiştik ama baktım hala çıkmaya devam ediyor, hem acısına dayanamadım hem de maliyetli geldi ve bıraktım. Çok bilindik biriydi yaptırdığım, hatta burada da bilinen biriydi. Benim tenim hassastır beyaz tenliyim, 1 sene falan delik delik baya belli oluyordu izleri sonra geçti. Önerir misiniz derseniz önermem benim hala aynı bölgelerde tüylerim baya çıkmaya devam ediyor artık ağdayla hallediyorum.
Ben kesinlikle katılmıyorum süsen hanımdan izlerim geçmedi benim halaMerhaba üflemeli lazerden memnun olanı görmedim zaten. nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbul esenyurta eskule avm de selma güzellik salonunda seanslarınıza arzu hanım girerse çok iyi sonuçlar alırsınız numarayı iğneli epilasyonda bakırköyde süsen güzellik çok iyi.
Birazcı biriktir parayı bçve iğneli ye git dediklerinde doğrusun. En az 15 lira ve evet 5 6 seansta bayağ bitmiş olur ama yapacak bir şey yok en rahatsız edici bölgeden başla ama zaten bi günde 4 saatten sonrası aşırı sıkıcı olur. Zamanla bitecek bölgeler aşama aşama yapacak bir şey yok. Pcsoluysan ilaç kullanma.Tüm vücudum lazerden sertleşmiş kıllar içinde, bacak kol genital falan zaten yaptırmayacağım. Sırt göbek bel yüz göğüs üstü gibi yerlere yaptıracağım. En normal yerde dakikası 15₺ . Kıllarım sık 4 saatte sırtım bitmez mesela hayatta, öyle düsünün 12 saatte biter diyelim. Bu da 10 bin lira yapıyor. Ve bu sadece 1. Tam tur olmuş oluyor 1 turda değil 2-3-4te bitiyor genelde vücutta. Yani bakıldığında sadece sırt için 30 bin falan gidiyor yanii. Çalışıyorum devlet memuruyum ama tek yaşıyorum kira var kredi var. Bu islemi yaptırmaya da mecburum bu bölgelere. Ne yapacagim nasıl para yetiştireceğim hiçbir fikrim yok. Kredi cekicem mesela 6 aylık bi zaman dilimi icin 30 bin, ama sonra yine gerekecek 6 ayda pek bir sonuc alamam ki. Ne düsünüyorsunuz bana akıl verinYas 22
Kaç seans gittiniz ki ?
Lazer öyle hemen sonuç vermiyor zaten biraz düzenli gitmek lazım seanslara.
İğneli epilasyona ben gittim çok güzel bir yöntem evet ama küçük bölgeler için gitmek lazım.
Çünkü çok zaman alıyor ve acısı da epey var hassas bölgeler de özellikle.
Ben büyük bölgeler için lazeri oneririm iğneli sizi bıktırir.
Evet iğneli uzun sürüyor ama en kesin çözüm. Bende Avrupa da fatihte gidiyorum lokal anestezi yapıyor o yüzden hiç acı duymuyorum.Kaç seans gittiniz ki ?
Lazer öyle hemen sonuç vermiyor zaten biraz düzenli gitmek lazım seanslara.
İğneli epilasyona ben gittim çok güzel bir yöntem evet ama küçük bölgeler için gitmek lazım.
Çünkü çok zaman alıyor ve acısı da epey var hassas bölgeler de özellikle.
Ben büyük bölgeler için lazeri oneririm iğneli sizi bıktırir.
Bu fayatlara siz nerede gidiyorsunuz. Ben Avrupa da b yerde eylülde 18tydı gayet de düzgün bir yer.15 tl olduğuna emin misiniz, üzgünüm ama eski fiyat olabilir. Benim sorduğum yerlerden en ucuzu dakikası 25 tl dedi. Gittiğim yerde de dakikası 37,5. Bu arada bu rakamlar 2024 yılında geçerli olan rakamlar.
Bu fayatlara siz nerede gidiyorsunuz. Ben Avrupa da b yerde eylülde 18tydı gayet de düzgün bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?