Herkese merhaba Buraya yeni üye oldum ve ilk yorumumu yapıyorum. Herkesin kıl, tüy konusunda sıkıntılı olduğunu bildiğim için gittiğim bir yerle ilgili memnuniyetimi paylaşmak istedim. İzmit merkezde Djamel estetik diye bir güzellik merkezi var. Yıllardır oraya iğneli epilasyona gidiyorum ve çok memnunum. Öncesinde yüzümde ve kollarımda lazerin neredeyse her türünü denedim ama tüylerimi daha da kalınlaştırdı. Hiçbir işe yaramadı, daha kötü oldu. Sonra farklı ne yapabilirim diye düşünürken iğneli epilasyonu denemek istedim ve önceki lazer için ayırdığım zamana ve paraya pişman oldum. Kalınlaşan tüylerim de cabası oldu. Ben Djamel estetikte yüzümden ayağıma kadar neredeyse vücudumun her yerine iğneli epilasyon yaptırdım. Ve yaptırdığım yerlerdeki sonuçtan çok memnunum. Gerçekten tüyler bitiyor. Ne kalınlıkta, ne renkte ya da vücudun neresinde olduğunun hiçbir önemi yok. Lazerden tamamen farklı. Önceden başka yerlerde iğneli epilasyona gitmiştim ama sonuç asla buradaki gibi olmadı. Şunu söyleyebilirim ki ortam çok hijyenik. İçeri galoşla alıyorlar. Kendileri maske ve eldiveni koronadan önce bile hep takıyorlardı. Her işlemden sonra odayı dezenfekte ediyorlar. Sizinle birebir ilgileniyorlar. İşlem sonrasında yapmanız gerekenleri tek tek anlatıyorlar ki bu benim çok hoşuma gitmişti Kısacası hayatınız boyunca kıl, tüy derdim olmasın diyorsanız Djamel estetiği tek geçerim. Asla pişman olmazsınız En son kaşlarımı yaptırdım. Fotosunu ekliyorum. Aradaki farkı siz görün