• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon izleri için..

rach

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
62
5
18
İzmir
kızlar birkaç aydır iğneli epilasyona gidiyorum. işlem günü ve ertesi gün kalın bir tabaka bepanthen sürmeme rağmen kıpkırmızı kabuklar oluşurdu geçmesi bir haftadan fazla zaman alıyor. bu sefer işlemden sonra medacassol sürdüm ve o kabuklar izler olmadı resmen direkt iyileşme sürecine geçti. kesinlikle öneriyorum eczanede 8 tl birşeydi sanırım...

Bnde birkac aydir igneli epilasyona gidiyorum.ayni sekilde kabuklarin gecmesi cok uzun suruyor. bu medacassol'u gittiginiz yere sordunuz mu? Cunku bana gittigim yer kabuklar yuzunde ne kadar fazla kalirsa o kadar basarili sonuc aliriz dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde birkac aydir igneli epilasyona gidiyorum.ayni sekilde kabuklarin gecmesi cok uzun suruyor. bu medacassol'u gittiginiz yere sordunuz mu? Cunku bana gittigim yer kabuklar yuzunde ne kadar fazla kalirsa o kadar basarili sonuc aliriz dedi.

canım alıntı ile yazmamışsın yeni görüyorum. bana bizzat epilasyonu uygulayan hanım önerdi. aynı bölgede bir kısmı geçen hafta yaptırıp bepanthen sürmüştüm kalın kalın kırmızı kabuklar olmuştu(yeni geçiyorlar). bugün hemen yan tarafını yaptırıp medacassol sürdüm deli gibi fark var iki bölgenin arasında. sanırım bu sefer hiç iz kabuk olmadan geçecek.

ayrıca hiç sanmıyorum neticenin izle kabukla alakası olsun...

ayrıca hiç sanmıyorum neticenin izle kabukla alakası olsun...

Önemli değil canım.Bende silverdin ve pudra kullandım ancak kabuk izlerinin geçmesi 15 günü buldu, 20 gün sonra yine gidicem bu sefer medacassol kullanıcam inşallah dediğin gibi olur. Birde bişey daha sorucam seninde yüzünde şişlik oluyor mu şişlik için de önerebileceğin birşey var mı?

Önemli değil canım.Bende silverdin ve pudra kullandım ancak kabuk izlerinin geçmesi 15 günü buldu, 20 gün sonra yine gidicem bu sefer medacassol kullanıcam inşallah dediğin gibi olur. Birde bişey daha sorucam seninde yüzünde şişlik oluyor mu şişlik için de önerebileceğin birşey var mı?

ben karın, bel bölgesi için gittim şimdiye kadar ama boynumda birkaç tane var onlara da yaptırmıştım, oralar şişmedi pek. belki az olduğundandır.. işlemden sonra en az bir gün su degdirmiyorsun değil mi?

ben karın, bel bölgesi için gittim şimdiye kadar ama boynumda birkaç tane var onlara da yaptırmıştım, oralar şişmedi pek. belki az olduğundandır.. işlemden sonra en az bir gün su degdirmiyorsun değil mi?

Bana üç gün kesinlikle su değdirme yoksa iz kalır yüzünde dedi, sanırım yüz olduğu için üç gün dendi.

bir de bazı merkezlerde buz tutuyorlar o işlem sırasında, eğer öyle bir imkân varsa bir dene belki sismeyi azaltır..

koltukalti çok zordur yaa ona dayanamazdim herhalde. emla kullanmaya başlayacağım bir dahakine irkiliyorum acidan iğne kırılacak bir şey olacak:)

Korkmana hiç gerek yok çünkü koltuk altını uyuşturuyorlar hiç acı hissetmiyorsun ama yüzü uyuşturmuyolar o kadar canım acıyor ki anlatamam :(

Fisucin kullanıyorum ben ilk 3 gün günde 3 kere sonrası 1 haftaya tamamlıyorum gün 1 kere falan öneririm:34:

bir de bazı merkezlerde buz tutuyorlar o işlem sırasında, eğer öyle bir imkân varsa bir dene belki sismeyi azaltır..

gittiğimde sorarım inşallah bu sefer daha az şişer. Resmen yüzümde ikinci bir yüz daha oluyor :) arkadaşımla aynı yere gidiyoruz onun yüzü hem çok az şişiyor hemde kabuk bağlamadan direk iyileşmeye başlıyor çok garip...

Korkmana hiç gerek yok çünkü koltuk altını uyuşturucuya ar hiç acı hissetmiyorsun ama yüzü uyuşturmuyolar o kadar canım acıyor ki anlatamam :(

hem o bir de bitmek bilmez benimki, önce bir lazerde inceltmek lazım. seneye kışa lazeri bırakıp iğneye geçerim diye düşünüyorum..

gittiğimde sorarım inşallah bu sefer daha az şişer. Resmen yüzümde ikinci bir yüz daha oluyor :) arkadaşımla aynı yere gidiyoruz onun yüzü hem çok az şişiyor hemde kabuk bağlamadan direk iyileşmeye başlıyor çok garip...

ay inşallah medacassol iyi gelir sismelere de. bugün ikinci gün oldu gönül rahatlığı ile söylüyorum hiçbir iz yok karnım iyileşmiş.

hem o bir de bitmek bilmez benimki, önce bir lazerde inceltmek lazım. seneye kışa lazeri bırakıp iğneye geçerim diye düşünüyorum..

Cnm çok dikkat et lazer için bir kere daha düşün derim koltuk altı ve bikini bölgesi için gidildiğinde kansere yol açtığını duydum :( allah korusun

Back