Sizin durumunuz benden çok çok iyi :) benim tüm yüzde var sarı ayva tüylerle siyh tüyler karışık işte.Göz altlarımda yanak çene boyun sık ve ince tüylerim vardı.Yarı yarıya azaldı bakalım.ince tüy ve sık olunca daha da zorlugor insanı görmesi zor vs. Ben de en son temmuzda gitmiştim lazere 5 seans gitmiştim sonra vaktım işe yaramıyor bir de daha siyah görünüyor hemen bıraktım iğneli araştırdım buldum çok şükür.Bana uzmanım 2-3 saat çalışıyor ki böyle de tam bir turu bitiremiyor üzerine 1-2 saat daha gidiyorum o zaman tam bir tur oluyor.Haftaya gidicem ince ince faul yanak ve boyunda çıkmaya başladı. Toplamda tam tur olarak 3 seans gittim yaklaşık 5 aydır düzenli her ay gidiyorum iğneliye 1 yılın sonunda sonucu nasıl olacak merak içerisindeyim.Ve tabii yüzün kendini onarması toplaması için de bence 1 yıl gerekli[/QUOTE
Ince tuylerinizi de mi aldiriyorsunuz? Yani ayva tuy dedikleri?? Rahatsiz ediyor mu onlar da?
Ben de dudak ustu icin gitmek istiyorum ama iz kalir diye ve epilasyon sonrasi cok belli olursa ise nasil giderim diye korkuyorum