- 25 Nisan 2015
- 121
- 38
- 32
- Konu Sahibi siyaheyulaa
Merhaba arkadaşlar.Tüyleriyle ciddi anlamda başı dertte olan bu yüzden sosyal hayatını yarım bırakan dışarı çıkmaktan perdeleri açmaktan güneş görmekten nefret eden biriyim.İlerleyen dönemlerde bu işe bir çare elbet bulacam diyip hep bekledim.1 sene önce buz lazere başladım tüm vücut için evet etki görsem de beklediğimin çok altında maalesef şuan.Vücuduma devam ederken yüzüm için ikna ettiler ve deneme yaptırdım geç çıktıp azaldığını da görünce artık yeter diyip yüzüme de lazere başladım.İlk 3 ay azalma geç çıkma olduğu için işe yarıyor diye düşünürken yaz geldi ve baktım ki boyun kısmı daha siyah ve uzun çıkmaya başladı hemde 1 ayda eski haline dönüyordu şok oldum.5 seans yüzüme lazer yaptırdım ve artık yaptırmayacağım dedim.Ağlamalar pişmanlıklar derken o günlerde yine forumda dolanıyorum ve iğneli yorumlarını okuyorum nasıl olur olur mu başka çarem kalmadı ama doğru yeri nasıl bulucam ki ben Erzurumda yaşıyorum şuan doğuda imkanlar çok daha kısıtlı derken bir instagram sayfası buldum.Mesaj attım ilgilendiler gidip görüştüm yüzüme baktılar ve lazerle tüylerimin kalımlaştığını ayrıca çapraz kıllanma olduğunu söyledi gittiğim yerdeki kadın.1 senede %80 azalma olacağına garanti verdi ve hatta olmazsa paramı iade edeceğini söyledi.Deneme yaptı yanak faul ve göz kenarındaki ince tüylerde. Kabuklar 1 haftada döküldü ve şu an orada leke iz yok göz kenarında aldığı kısım çıkmadı 2 haftayı geçiyor şuan diğer kısımlarda ince tüyler çıktı yine.Bundan da cesaret alarak 4 gün önce faul alt çene ve boyun kısmına yaptırdım.210 dk çalıştı.şu an kabuklarım yavaş yavaş döküşmeye başladı sonrasında çıkacak olan tüyleri merak ediyorum malum 5 seans lazer görmüşlüğü ve ince sık tüylerim var.Şuan ki durum böyle arkadaşlar bir yola başladım ve umut etmek kurtulmak istiyorum.Gelişmeleri burayı unutmadan ara ara yazıcam inşallah.Çok sık değil de 3-4 hafta aralıkllı gitmeyi düşünüyorum iğneliye.İnşallah buradan size aldığım iyi sonuçları paylaşmak da nasip olur.Kalın sağlıcakla.