Rica ediyorum, güneş kremi, kantaron yağı, çinko içerikli kreminiz mutlaka olsun bunlar çok önemli gerisini zaten vücudumuz kendisi onarıyorduygu47 size bu yazınızdan dolayı teşekkür ediyorum:) ben de pazartesi başlıyacağım ve çok endişelerim vardı iz delik vs kalır diye sizinle biraz rahatladım:)
çinko ve kantaronu akşam güneş kremini gündüz mü sürüyorsunuz :)Rica ediyorum, güneş kremi, kantaron yağı, çinko içerikli kreminiz mutlaka olsun bunlar çok önemli gerisini zaten vücudumuz kendisi onarıyor
Kantaronu gündüz de azıcık sürüyorum güneş kremimin altına ,çinko ve kantaronu akşam güneş kremini gündüz mü sürüyorsunuz :)
Bende komple yuz bolgesi icin ekim ortasindan beri duzenli olarak hic aksatmadan 15 gunde bir gidiyorum.Merhabalar hayırlı olsun öncelikle,inşallsh kısa sürede hepsinden kurtulursunuz.
Merak ettiğim bir şey var. Haftada 1 gidiyorum yazmışşısınız ilk başlarda haftada 1 çok sık değil mi yani dudak üstü çene falan ayrı ayrı mı gidiyorsunuz da her hafta gidiyordunuz?
Ben de başladım aralık ayımın sonunda sadece çene bölgesi için 2.randevu
Yu 3 hafta sonraya verdi 3 haftanın sonunda hemen hemen ilkinden kalma alınamayan küçükler de çıkmıştı. Bugün tekrar gittim yaklaşık 1 ay sonra randevu aldım,çok yoğun gerçi ondan galiba sonraya verdi 1,5 ay sonraya verecekti de rica ettim çok üzüyor insan içine çıkmak istemiyorum dedim. Öyle verdi.
Çok uzattım kusurs bakmayın da esas olarak sorum şuydu, sık gitmek daha mı faydalı olurdu acaba? Yoksa hepsi çıkınca gitmek mi daha iyi sizce siz benden daha tecrübelisiniz.
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle,inşallsh kısa sürede hepsinden kurtulursunuz.
Merak ettiğim bir şey var. Haftada 1 gidiyorum yazmışşısınız ilk başlarda haftada 1 çok sık değil mi yani dudak üstü çene falan ayrı ayrı mı gidiyorsunuz da her hafta gidiyordunuz?
Ben de başladım aralık ayımın sonunda sadece çene bölgesi için 2.randevu
Yu 3 hafta sonraya verdi 3 haftanın sonunda hemen hemen ilkinden kalma alınamayan küçükler de çıkmıştı. Bugün tekrar gittim yaklaşık 1 ay sonra randevu aldım,çok yoğun gerçi ondan galiba sonraya verdi 1,5 ay sonraya verecekti de rica ettim çok üzüyor insan içine çıkmak istemiyorum dedim. Öyle verdi.
Çok uzattım kusurs bakmayın da esas olarak sorum şuydu, sık gitmek daha mı faydalı olurdu acaba? Yoksa hepsi çıkınca gitmek mi daha iyi sizce siz benden daha tecrübelisiniz.
hmm normal bu süreler o zaman. Azalma oldu mu baydır gidiyormuşsunuz siz.Bende komple yuz bolgesi icin ekim ortasindan beri duzenli olarak hic aksatmadan 15 gunde bir gidiyorum.
anladım evet olabilir kısa sürede hepsi çıkmıyor çünkü. Tez zamanda bitmesi dileğiyle.Merhabalar, ilk 1 ay haftada bir gittim evet çünkü bıyık bölgem cımbızla almaktan kalınlaşmıştı 2 günde bir zaten elime cımbız alıp topluyordum, iğneli epilasyonla bu süreyi 1 hafta yaptık, şu anda da 15 günde 1 e çıkarttık, git gide arası uzayacak, benim problemim bıyıktı, normalde sarışınım çenemde iki üç tane var adına seans denemeyecek kadar az yani... çenede aldığı çıkmadı bile mesela... bence bölge olarak değişiyor, çenede daha uzun sürede çıkıyor tüyler, ondan bu şekilde söylemiş olabilir uzmanınız... benimki ne zaman rahatsız olursan gel demişti...
Hem azalma hemde kalinlar inceldi. 15 gunde bir gidince tertemiz geziyorum artik. Eskiden cimbizsiz sokaga cikamazdim. 2 seferdirde kas ustu ve alti basladik bakalim.hmm normal bu süreler o zaman. Azalma oldu mu baydır gidiyormuşsunuz siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?