• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon dakika ücreti

Gokcesag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
969
3.875
43
Selamlar Hanımlar,

Bugün İstanbul Avrupa yakasında iki merkezle görüştüm.
İğneli epilasyon dakika ücretini biri 16 biri ise 18 tl olarak belirtti.(susen ve neka)
Bu merkezler çıldırmış olmalı.
Bu kadar işsizlikte kadınlar neden bu işe girmez anlamiyorum.
Bu paralar çok fazla.
Siz dakika ücreti olarak ne kadar ödüyorsunuz?

Selamlar Hanımlar,

İğneli epilasyon dakika ücretini biri 16 biri ise 18 tl olarak belirtti.(susen ve neka)
Bu paralar çok fazla.

Merhabalar ben bir merkezde iğneli epilasyon uygulayıcısı olarak şunu söylemek isterim ki kıl yoketme konusunda en başarılı ve garanti sonucu iğneli epilasyon vermektedir.Şimdi size ömür boyu zamandan ve diğer yöntemler için ödediğiniz rakamlar ile kıyaslarsanız ücret yüksek değil asla değil diğer bir yönden bakarsak o çok denilen rakamlar için uzmanın gözleri gidiyor meslek hastalığı olarak boyun ve bel fıtığı kaçınılmaz ve gerçekten çok zahmetli ve ciddi eğitim tecrübe emek isteyen bir işlem bu hayatta her zaman verene çok alana az gelir ama değerlendirme yaparken bence önce o yolu yürüyün hangi meslek olursa olsun eğitim staj tecrübe deneyim ve o mesleğin verdiği sorumluluğu üzerinize alın sonra o çok dediğiniz rakamlar için başta göz olmak üzere sağlığınızı ortaya koyun sonra yorum yapın diyebilirim.

Merhabalar ben bir merkezde iğneli epilasyon uygulayıcısı olarak şunu söylemek isterim ki kıl yoketme konusunda en başarılı ve garanti sonucu iğneli epilasyon vermektedir.Şimdi size ömür boyu zamandan ve diğer yöntemler için ödediğiniz rakamlar ile kıyaslarsanız ücret yüksek değil asla değil diğer bir yönden bakarsak o çok denilen rakamlar için uzmanın gözleri gidiyor meslek hastalığı olarak boyun ve bel fıtığı kaçınılmaz ve gerçekten çok zahmetli ve ciddi eğitim tecrübe emek isteyen bir işlem bu hayatta her zaman verene çok alana az gelir ama değerlendirme yaparken bence önce o yolu yürüyün hangi meslek olursa olsun eğitim staj tecrübe deneyim ve o mesleğin verdiği sorumluluğu üzerinize alın sonra o çok dediğiniz rakamlar için başta göz olmak üzere sağlığınızı ortaya koyun sonra yorum yapın diyebilirim.
Son kullanici/alici, hizmet ya da urun degerlendirirken uygulayici/saticinin ne gibi zorluklarla karsilastigindan ziyade, fiyat/performans degerlendirmesi yapar; dogrusu da budur aslinda.

Her satici kendi zorluguna gore fiyat belirleyebilir elbette, servest piyasa ama alici bulamadigi takdirde tam issizlik ve/veya zorunlu olarak indirime gitmek zorunda kalir

Merhabalar tecrübelerinize istinaden size bir iki soru sormak istiyorum iğneli epilasyonu bıyık bölgem için istiyorum ama delik kalmasından korkuyorum. Böyle bir durumun oluşmaması için ne tavsiye edersiniz

Merhabalar tecrübelerinize istinaden size bir iki soru sormak istiyorum iğneli epilasyonu bıyık bölgem için istiyorum ama delik kalmasından korkuyorum. Böyle bir durumun oluşmaması için ne tavsiye edersiniz
Ben bir kere küçük bir alana denemiştim, leke kaldı o yüzden devam ettirmedim. Yapan kadin çok tecrübeli, eline güvendiğim biri.
O nedenle siz de böyle küçük bir alana bir iki tane deneyip gecmesini bekleyin geçmezse yaptirmayin.
İgneli epilasyonda iki şey önemli, yapanın tecrübesi ve sizin derinizin kalitesi.

Son kullanici/alici, hizmet ya da urun degerlendirirken uygulayici/saticinin ne gibi zorluklarla karsilastigindan ziyade, fiyat/performans degerlendirmesi yapar; dogrusu da budur aslinda.

Her satici kendi zorluguna gore fiyat belirleyebilir elbette, servest piyasa ama alici bulamadigi takdirde tam issizlik ve/veya zorunlu olarak indirime gitmek zorunda kalir
Bu fiyatlarla iğneli epilasyon yaptırmak çok zor.Önceden büyük bölgeler için bile insanlar iğneli epilasyon yaptırabiliyordu.Şimdi küçük bölgeler bile insanların bütçesini zorluyor.

Bu fiyatlarla iğneli epilasyon yaptırmak çok zor.Önceden büyük bölgeler için bile insanlar iğneli epilasyon yaptırabiliyordu.Şimdi küçük bölgeler bile insanların bütçesini zorluyor.
Kesinlikle haklısınız, ben 18 lerinde bir genç kız olsam hiç düşünmem bu işi adam akıllı öğrenirim

Kesinlikle haklısınız, ben 18 lerinde bir genç kız olsam hiç düşünmem bu işi adam akıllı öğrenirim
maalesef genç kızlarımız hemen 2 ayda işi öğreniverecem olacak bitecek sanıyor. sabırsızlar çok.

iğneli epilasyonu bilen yapan uzmanlar ise biraz öyle gözü açık, iş öğrenip kendine yer açabilecek çapta gördüklerini zaten yanında tutmuyor...biri gidip yer açsa arkasından demediklerini bırakmıyorlar

12 sene iğneli tecrübemle benim gözlemlerim bunlar.

ayrıca iyi bir güzellik merkezi açıp tutturursanız lazer gibi cırt cırt cırt uygula geç işlemlerden günde yüzlerce uygulama yapabilirsiniz...tüm kozmetik işlemler oldukça iyi gelir getiriyor.

dakikası 16-18 olduysa iğneliye hala giden varsa da helal olsun ne diyim.

hanımefendi histoloji laboratuvarında tek tek hücre işleyen embryoloji uzmanı biyologtan, tek tek sinir diken el cerrahından fazla kazanıyor lise mezunu bile olması gerekmeyen, formal eğitim almayan, insanı yaksa leke bıraksa mesleki bir sorumluluk almayan epilasyoncu...siz bize ne anlatıyorsunuz?

Bakırköy'de cnc 8 tl, servet cetin 7tl, Anadolu yakasinda handan hanim 6 TL'ye çalışıyormus.
Bu arada avuç içi kadar alani bir saatte yapiyorlar!

Selamlar Hanımlar,

Bu paralar çok fazla.
merhaba,
ben haftsonu süsen güzellikte vücut bölgeme işlem yaptırdım. dakikası 7,5 tlydi.

Acaba eski musteri olduğunuz için olabilir mi? Ben telefonda sordum bu cevabi aldım
sizin yorumunuzu daha evvel gördüm ben, korktum hatta , fiyatı o kadar olursa altından kalkamam diye. dün gittiğimde sordum. herkes için 7,5 tl dediler. isterseniz tekrar arayıp teyid edin.
çünkü ben daha dün işlem yaptırdım.

sizin yorumunuzu daha evvel gördüm ben, korktum hatta , fiyatı o kadar olursa altından kalkamam diye. dün gittiğimde sordum. herkes için 7,5 tl dediler. isterseniz tekrar arayıp teyid edin.
çünkü ben daha dün işlem yaptırdım.
Tamamdır, çok teşekkür ederim

Selamlar Hanımlar,

Bu paralar çok fazla.

Selamlar Hanımlar,

Bu paralar çok fazla.
Dk ücreti 5 tl ye gidiyorum bana biraz fazla geldi 😐

Back