Gebeliğe Hazırlık Igneden sonra 15. Gun ve testim ? Bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Merhaba kizlar. Suan heyecandan elim titriyor. 2 sinde catlatma ignesi olmustum bugun test yaptim soyle cikti. Sizce gebelik varmi ve yanilmaz dimi. Yasak oldugundan kan testine de gidemiyorum.

Eklentiler

• 20210117_092801.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kizlar. Suan heyecandan elim titriyor. 2 sinde catlatma ignesi olmustum bugun test yaptim soyle cikti. Sizce gebelik varmi ve yanilmaz dimi. Yasak oldugundan kan testine de gidemiyorum.
Tebrik ederim canım çok sevindim. Biz seninle diger konuda konuşuyorduk aynı zamanlarda çatlatma ignesi olmuştuk benim 3. Denemede negatif oldu bana da du et canim. Seninki de sağlıkla ilerlesin inşallah

Belirtin falan var mı canım ?

Tebrik ederim canım çok sevindim. Biz seninle diger konuda konuşuyorduk aynı zamanlarda çatlatma ignesi olmuştuk benim 3. Denemede negatif oldu bana da du et canim. Seninki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Canim hatirliyorum seni. Ya suan pek inanamiyorum zaten testi nasilsa negatif diye yaptim suan gercek gelmiyor. Rabbim sana da hayirli ve kolayiyla nasip etsin insallah. Hergun herkese dua ediyorum.

Belirtin falan var mı canım ?
Goguslerim baya aciyor bikac gundur, arada kasik agrisi oldu ama cok degil. En cok üşüme oldu ya kac gundur aksamlari cok üsüyorum havanin sogumasina yormustum. Bir de sanki az su icmeme ragmen sık tuvalete gittim ama onu da usumeye bagladim.

Canim hatirliyorum seni. Ya suan pek inanamiyorum zaten testi nasilsa negatif diye yaptim suan gercek gelmiyor. Rabbim sana da hayirli ve kolayiyla nasip etsin insallah. Hergun herkese dua ediyorum.
Inan canim inan 14. Gün ignenin etkisi bitmiş oluyor zaten.. sen ne zamandan beridir istiyordun kuzum ?

Inan canim inan 14. Gün ignenin etkisi bitmiş oluyor zaten.. sen ne zamandan beridir istiyordun kuzum ?
Nerdeyse 1 sene olacak canim. Bende pko var yasim 32 esimin de ileri hareketli sayisi biraz az cikmisti. Bunlar birlesince bu ay da olmaz demistim kendimi asilamaya hazirlamistim ama insallah saglikli ilerler o da onemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…