İğne yaptırmak istemeyen çocuk, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İğne korkusu internet fenomeni yaptı
İğne yaptırmak istemeyen çocuk, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.
Sitene Ekle

Ayağından yaralanınca ailesi tarafından pansuman için hastaneye götürülen çocuk, iğne yaptırmamak için hayatının mücadelesini verdi. Hemşireye ağlayarak karşı koyan miniğin korkusu ve sözleri karşısında ailesi ve sağlık çalışanları kendilerini gülmekten alamadı. Çocuk ne kadar direnirse dirensin, iğne olmaktan kurtulamadı.

"EVE GİDİNCE KENDİMİ ÖLDÜRÜCEM"

http://www.milliyet.com.tr/igne-korkusu-internet-fenomeni-gundem-2259650/

Bi kan benim damar benim diye fenomen cocuk degil yani.

Ben sizin hemşireliğinize tüküreyim!
İğneden korkan çocuğun yanına iğne gösterile gösterile, elde sallana sallana mı yaklaşılır?
Korkusunu arttırıyorlar, o çocuğun o iğneyi hiç görmemesi lazım, "Neyle öldürcen eheühü" denileceğine, bir zaman aralığı ile ikna edilmesi lazım "4e kadar say bak o kadar sürecek" vb. diye...

Herkesin mi psikolojisi bozuk, herkes mi mal ya çocuk hayatının korkusunu yaşıyor, millet gülüyor.
Bildiğin embesillik.

Yazık çocuğa ya..
Bu çocuğun halinin nesi komik gelmişki kayıt etmişler..
Birde video da anne sanırım görünen kadın, 1,12.ci saniyede bacağını kesersiniz dimi gibi bir laf ediyor..
Çok yazık ya.. Çocuk kendimi öldürürüm derken kıs kıs gülmeleri ve kaldı ki o kadarcık çocuğun bu tehditi bilmesi..
Anne babaya ve o görüntüyü çekenden nefret ettim..

Yazık çocuğa ya..
Bu çocuğun halinin nesi komik gelmişki kayıt etmişler..
Birde video da anne sanırım görünen kadın, 1,12.ci saniyede bacağını kesersiniz dimi gibi bir laf ediyor..
Çok yazık ya.. Çocuk kendimi öldürürüm derken kıs kıs gülmeleri ve kaldı ki o kadarcık çocuğun bu tehditi bilmesi..
Anne babaya ve o görüntüyü çekenden nefret ettim..

bi de çocuk kendimi öldürcem diyo ya, annesi nasıl öldürcen neyle öldürcen diye teşfik ediyor, çocukta bıçakla diyor, pes ya, o çocuk gerçekten bunu yapabilir, o zamanda gülebilecekler mi bakalım

Saçmalık ya nesi komik bunun.

Çocukları bak bu abla hemşire, iğnesi var yaramazlık yapma laflarıyla korkutanlara bile tepki gösterirken bacağını kesersiniz değil mi diyen varlıklara ne yapılır bilemedim. Manyaklar. Sizi de tehdit etsinler de öyle görün neymiş.

Back