merhaba canım
valla korktuğum kadar kötü geçmedi,korktum ağlaya ağlaya girdim,daha önceden çektirmiş kadınlar vardı teselli edip moral verdiler bana..benim canımı spekülüm acıttı ama çok uzun sürmedi..
solda birazcık tıkanıklığım varmış ama ilaçla açıldı şuan bi sorunum yok bakalım gelen günler ne getirecek???
seni güldürmüsüm ya cok sevindimevet yaptim gerisinide ziyan olmasin diye yogurt mayaladim inandinmi kiiiiiizzzz??? saka yaptim belkide böyle yapanlar vardir malum ekonomik kriz millet sütü icmeye bulamiyor, kimiside biseylerine buhar yapiyor. yapmak istiyorum ama simdi guzel büyümüs yumosuma zarar veriymiyim diye korkuyorum. sende arastir bana hak vericeksin.
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarız,kucaklamaktan yoruluruz inşşşşşşaaaaaalllaaaaahhhh
noreee, alfabe ve kadersizmisim..... kizlar size bir klüb vericem oraya girin arkadas aciklamis süt meselesini, "Polikistik overliler umudunuzu yetirmeyin iste benim hikayem"esmaaa0202 bu arkadasin mesajlarini okuyun en sonunculari ok.
alinmadim sekerim ama dogruymus bugun googlede arastirma yaptim bir cok kisi uygulamis ve olumlu sonuc almis hatta maydonazla karistirmis ve nenemin nenesinin zamaninda böyle yaparak hamile kalirlarmis!!! havucu ilk defa duydum ben benimkine mesir macunu aldim icinde neler var neler ama tadini begenmedi yemiyor. türkiyede yasasam giderim misir carsina alirdim özel güclestiriciler anlarsinizya!!! bende avuc avuc findikla bal yediriyorum.
ha ha ha merakli melahat..... neyin saati biliyon burda fazla acikliyamamsen anlamissindir. catlatma ignesinden 36 saat sonra anliycaniz benim yarin aksam saat 9 la 10 arasi esime randevum var ya kizlar ben burayi sevdim sizinle stres falan kalmiyor cok güzel vakit geciriyorum. birde kaynanasini sevmeyenlere katiliyorum hic biseyim kalmiyor. simdi ne yapiyorsunuz bakalim cekirdek tabagi önünüzde dizimi bakiyorsunuz bakalim öpt sizi....
günaydın kızlar,ben akşamları giremiyorum..
iyi kaynatmışsınız sefanız olsun
aynurcum ve alfabecim ben açıkçası önce doktorun dediğini yapmaktan yanayım.
tabi eminim siz de öyle yapıyorsunuz da..hani bunlar benim için sonra belki diyebileceğim şeyler.
bir de ben çalışıyorum akşam eve geldiğimde dilim dışarı düşmüş oluyo artık
valla çoğu zaman kalkıp yatağa gitmeye bile mecalim kalmıo
aynurcum,tatlım bu akşam
hadi hayırlısı
Kuzum biliyorum okudum bende esmanın yazısını harbi diyorumdenicem...Ucuz bir marka süt alcam..deniycem de deniycem...
günaydin canim... Ay öylemi kiyamam kiz sabret hamis olunca tadini cikartirsin, bu aksam hayirlisi beni heyacanlandiriyorsunMum isiklarini falan hazirliycam ne romantik dime
İstiyosan alalım mesir macunu tr den kargoyla yollayalım canım oraya..
tabi tabi rutinleşmesin..hem ne kadar hoşunuza giderse o kadar çabuk oluyomuş bebekBENCE BİŞEYLER DE GİY
üstü kapalı söylüyorum anla sen beni
ay ay ay saten ben hastasiyimCook seviyorum öyle seyleri!!
allaahııımmmmm
Sende bendensin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?