evet canım benim aşılandımmm..bayılttılar beni 15dk lık bişi zaten.::))14 gün sonra tahlilde belli olcak bide ilaç verdi genee..gebeler için vitamin,bi ilaç daha bide bebe aspirini verdi..karnım çok fena ağrıyo ama 3 gündürrr çatlamaya başlamış benimkiler dayanamıom..bu ağrıyı çekince ulen benimkiler hiç mi çatlamıyodu acaba diye düşünüyom...
inşallah canım yaa :2:
temizlik deme benimde yapmam lazım
oy canım yaaa,asma suratını çocuk işte istediği olmayınca insanı nasıl yaralayacağını biliyor veletler
günaydin noreebugun kendime 1 saat ayirdim ne yapayim alismisim ara sira kahve, internet, yada tv. oglumun 1 saati var daha okuldan almaya.. gel beraber icelim kahveyle aran nasil?? ben tchibo taze cektiriyorum mis gibi kokuyor türkiyedede var artik sasirdim valla sen bilirsin neomarin diye alisveris merkezi var bütün alman dükkanlari var..
evet canım benim aşılandımmm..bayılttılar beni 15dk lık bişi zaten.::))14 gün sonra tahlilde belli olcak bide ilaç verdi genee..gebeler için vitamin,bi ilaç daha bide bebe aspirini verdi..karnım çok fena ağrıyo ama 3 gündürrr çatlamaya başlamış benimkiler dayanamıom..bu ağrıyı çekince ulen benimkiler hiç mi çatlamıyodu acaba diye düşünüyom...
hadi kader hayirlisi dua et.. ayni tüp bebek gibi yapmislar, farkini ne anlamadim??? ablamdada tüp bebek böyle yapmislardi veeee ikizleri olmustu
eşimin spermlerini içime enjekte etti..tüp bebekte kadının rahmi felanda dışarı çıkıyomuş galibaaa
canım ben türk kahvesi seviyorum...
bol köpüklü yap bir tane de içeyim
ee canli olmuyormuymus caninmi aciyormuski?? galiba senin rahmin icine kadar girdiler benim icimde bir heyacan var kizlar ilk defa annem rüyasinda beni hamile demisler kizi olucak demisler dedim anne adetliyimögrenemedim tiin galiba ikizleremi hamile ne?? cünkü esma bebislerin diye hitap ediyordu, ne sans yaa Allah nazardan saklasin.
eşimin spermlerini içime enjekte etti..tüp bebekte kadının rahmi felanda dışarı çıkıyomuş galibaaa
bilmiomki benimde işime geldi zatenn yoksam heyecandan bayılırdım masada:))direk narkoz deyince ohh dedimm ama korktumda çnk hayatımda ilk defa narkoz aldım:))
bende bende istiyommm
ben kücükken kave icemezsin kararir diyorlardifazla türk kahvesi icmeyin hanimlar ben size mis gibi taze cekilmis makina kahvesi gönderiyorum... ay kader sen simdi cok heyacanlisindir?? eee kandanmi bakicaklar sonuca??
evet canım 14.gün kandan bakcaz:))çok acayip batma varrr yaww..ve benim yumurtalar baya azdı biliyonmu 18mm e çıktı sağlı sollu..aslında aşılama yapmıcaktık..doktor bu kadar masraf yaptınız dedi..ilaçları hep kendimden aldım ben çnk..aşılamayıda deneyelim dedi..bgn de normal ilişki var sıradaaa
aslinda 10 sonra diye biliyorum sonuclari, batmasi normal canim sonucta rahime baktilar, nasil azdi 1 tanede olsa olmuyormuymis?? benim hep 1 yumurtam büyüyor öbürkiler kücük kaliyor, sen dua et hersey Allahtan canim, sen sana düseni yapmissin.
en az 3-5 tane vardı:))her yumurtalıkta sağda solda deli gibiydi doktor iğnelere çok iyi cevap verdi yumurtlalıklar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?