NOREEEEE napıyon kısss??ben başladım iğnelere ama başım acayip çatlıyo artı şeker ilacınada başlattı oda mide bulantısı yapıyorrr çok fenayım yaww..
hadi hayırlısı canım....şeker ilacını gece yatmadan al,ben öyle yaptım bulantı falan kalmadı
en son dr bana ginera verdi bir kutu kullan gel iğnelere başlayıp aşılama yapcaz dedi ama ben gitmedim :44:
bu ay sanki yumurtam kendiliğinden çatladı,kasığımda batmalar oldu çünkü...sıkı bir şekilde değilde
yine de canavarları gönderdik ama tabi ki umudum yok...birkaç gündür de kasıklarım belim ağrıyor,
umarım yine kistime bişey olmamıştır
inşallah canım allah gönlüne göre verir..valla bu gonal f beni öldürcek baş ağrısından bırak mutfağa bile giremiyorum burnum kokuya karşı acayip duyarlı oldu..geçenlerde şeker ilacını içerken böyle olmamıştım...bu sefer başladım çok fenayım yaawww..eşim yaptı dün yemekleri
bak ilacında faydaları varmış
o zate karı kılıklı meraklı yaparkii..ama benim midem bulanıyo diye ben içerde hep yatıyomher şeyi tek başına yapıyooooo
ohhhhhhhhhh sefan olsun boşver,yapsın
dün yatak odasına yattım mutfaktaki yemek kokusu geliyorr çıldırdım yaawww..gece11de buram buram yemek kokusu offf iğrenççç..ıyyyy..bgn doktora gidiyoz millet parfüm sıkmış onun kokusuuu o bile bulandırıyooo
bunu gonal f mi yapıyor???yoksa şeker ilacı mı??
şeker ilacı ise bir süre sonra geçiyo zaten,alışana kadar çekersin..
Aman sonuiyi olsun da nelere katlanıyoz
bunu gonal f mi yapıyor???yoksa şeker ilacı mı??
şeker ilacı ise bir süre sonra geçiyo zaten,alışana kadar çekersin..
Aman sonuiyi olsun da nelere katlanıyoz
kızllaarrrrrrr hiç sesiniz çıkmıyor maşallaaahhh..kaçtınız dağıldınız yaaaa.....aynurlar noldu çalışmıyor diye profili değştirmişin??bi problem yoktur umarım..kızlar ben yarın yani salı yani ayın 29 unda aşılama oluyorummmmm::)))dotor deneylim dedi bu kadar hormou iğneyi yedikten sonra masraf yaptıktan sonra aşılama yapcazz..bilginize.....
hadi hayırlısı tatlım...ben bir doktora gidebilsem bende aşılancam ama
o kadar yoğun,o kadar sıkıntılıyım ki aşılansam da bu durumda bebek falan durmaz bende
Bende durmaz diye tahmin ediyorum ama..deniycez bakalımm..hayırlısı vede kısmet ne diim??zate yüzde30 şans veriyo doktorr:))
kızllaarrrrrrr hiç sesiniz çıkmıyor maşallaaahhh..kaçtınız dağıldınız yaaaa.....aynurlar noldu çalışmıyor diye profili değştirmişin??bi problem yoktur umarım..kızlar ben yarın yani salı yani ayın 29 unda aşılama oluyorummmmm::)))dotor deneylim dedi bu kadar hormou iğneyi yedikten sonra masraf yaptıktan sonra aşılama yapcazz..bilginize.....
evet olasılık ilk denemede....
slm norecim nasilsin nasil gidiyor bakalim??? bende bisey yok hala adetliyim bugun doktoru aradim zorladim banada gonal f ver dedim ama dedi cok pahali biraz kendi cebinden vericeksin bende tamam dedim, eczaneden ismarla gel receteyi al dedi, eczanedeki kadin demezmi pen diye bisey varmis yarina kadar gelmez tel aciyim dedi yada menegon kullan dedi bende hayir dedim en sonunda ismarlandi yarin sabah elimizde. eczaci demezmi 150 euro ödiyceksin sasirdim cünkü bizim burda sigortaya cok para kesiliyor maasdan. ama doktorun vericegi receteye bagli belki ödemezsin dedi, bizim doktor bana seker ilaci vermedi ben istedim metformin diye seker hap verdi. siz onu niye kullaniyorsunuz???
canım merhaba
napayım bu aralar işte,özelde epey yoğunluk var...ve kendimi çok yorgun hissediyorum
gelen baharın da etkisi var sanırım sürekli uyumak istiyorum
ben 1 ayı geçti metformin yada folik asit almıyorum,çok sıkıldım ilaç kullanmaktan
ama doktorum bana insülin direncini kırıp daha kolay hamile kalınabiliyor diye vermişti..
ama şekil 1A hala hamile değilim
laf aramızda bu ay ufacık bir ümidim var belki olabilir diyorum ama %90 yine yok
hayirlisi canim ya neden olmasin!!! sende bisey yok,inan bana, sen en kisa zamanda hamile kalicaksin!! bence yasadiklarin ve daha yeni evli sayilirsiniz siz, stresin cok buda en büyük düsman satenbende öyleyim sorma yataktan zorla kalkiyorum canim hisbirsey yapmak istemiyor, evim bahar temizligi diye bas bas bagiriyor aksam baktim benim koca cocugun odasini temizliyor laminat cok toz topluyor bizim oglanda kellerden bebeklik oyuncaklarini bile doldurmus odaya bagris cagris hepsini yallah tekrar kellere, ama anne ya ben seni sevmiyorum diyor...
kadeeeeeeeerrrrrrrr???
naptın canım,aşılandın mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?