• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

evet seni fesadci seni... Bugun nasilsin??? Demek heoiniz sigara kullaniyorsunuz be haric. Benim sigara tiryakisi arkadasimin kzi oldu dün 3 kilo 200 melissa hanim yarin ziyaretine gidicem cicek yaptiricam.

valla kadersizmiyim ve ben kullanıyoruz.bıraksak iyi olur ama,dediğin gibi sigara kullanıp çocuk sahibi olan çok...
Allah'tan hayırlısı işte...
Ama ben iğne alamıcam sanırım,belki bu ay da klomenle deneyelim diye doktora teklif sunarım :60:
Olmadı kendi halimize bişiler yapmaya çalışırız artık

valla kadersizmiyim ve ben kullanıyoruz.bıraksak iyi olur ama,dediğin gibi sigara kullanıp çocuk sahibi olan çok...
Allah'tan hayırlısı işte...
Ama ben iğne alamıcam sanırım,belki bu ay da klomenle deneyelim diye doktora teklif sunarım :60:
Olmadı kendi halimize bişiler yapmaya çalışırız artık

hayirlisi olsun be canim ne yapalim üzüldüm simdi, sen yinede arastisan ssk falan hic tanidigi yokmu esinin felan. klomende ise yariyor benim onunlada ayni yumurtalari elde ediyorduk ignenein dozu az oldugu icin pek fark yok, dozu yüksek olanlarin fiyati 600 euro ama doktor yazmazki sigortayi düsünüyorlar.

Son düzenleme:
hayirlisi olsun be canim ne yapalim üzüldüm simdi, sen yinede arastisan ssk falan hic tanidigi yokmu esinin felan. Klomende ise yariyor benim onunlada ayni yumurtalari elde ediyorduk ignenein dozu az oldugu icin pek fark yok, dozu yüksek olanlarin fiyati 600 euro ama doktor yazmazki sigortayi düsünüyorlar.

evet dediğin gibi
benim gittiğim hastanede çalışan bi kadın da klomenle hamile kalmış.
Valla insan yoruluo be canım aslında benim tedavi sürecim,ve bebek isteme çalışma zamanımız uzun değil ama insan isteyince stres yapıyo hemen olsun istiyo.
Ama sonuçta allah'ın dediği olur.o ne zaman isterse o zaman alırım inşallah bebeğimi kucağıma :24:

güzelim seninkini bilmem de benimki bırakmaz :50:

Ay kızlar ömle demeyin, bırakmasa benim abim bırakmayacaktı. İlk bebekleri oldu. 5 yaşında bücürük kızım şimdi. İçiyordu hala.Hatta pencereyi açıp çocukların olduğu odada içiyordu.sinir oluyordum ben de.İçme şunu çockların yanında diye. Sonra oğlan doğdu ve yaklaşık bir snedir içmiyor.Valla hayret ettim. Günde 2 paket içiyordu. Ulen diyorum abim bile bıraktıysa ben de bırakırım.
3 sene önce babam da bıraktı.

alfabe sen nedesin???? aksamdan beri sesin cikmadi!!!

Canım ya, ben gündüzleri pek giremiyorum. Bu gün boş günüm, evdeyim. O yüzden yazabiliyorum.Ama okuyorum mutlaka mesajlarınızı. Öptüm hepinizi.
Sigara konusunda da yalnız değilmişim demek ki, noree, kadersiz değilsin(:61:) beni yalnız bırakmadınız. Hadi biribirimize destek olalım da bırakalım şunu ya.Özellikle tadviyle yumurta büyütme sürecinde çok olmsuz etkiliyormuş. Olumsuz etkileyen ilk faktör sigaraymış. Araştırın isterseiz bir. Doktor bana, yazık değil mi verdiğin paraya, hem sigaraya hem de iğnelere para veriyosun. Sigaraya devam edersen daha çok verirsin dedi. Bu gün sadece 2 tane içtim bu arada. Kahvaltıdan sonra ve arada. Biraz sonra da birşeyler atıştırıp bir tane dahaiçerim. Günü 5-6 taneyle tamamlayabilirsem iyi olacak.
Ama hamile kalmak gerçekten, kesin çözüm bu konuda. Hamile kaldığım gün ağzıma bir dha almamak üzere bırakırım sanırım. Ama şimdi syres bırakma çabasında olumsuz bir etken. Sigarasızlık stresi artırıyor çünkü. Alışkın olanlar için tabi ki.

aaaa kadersizmiyim de acti klubu nerdesiniz ya??? bende bugun keyf yapiyorum. dün cok yorulmustum, bugun arkadas ugradi ya sen gel yada ben geleyim dedi öglenden sonra valla ben bugun kabuguma cekilicem dedim.

Son düzenleme:
neler kaynatmışınız baktım daa ohh ohhh bende yanlız değilim diye sevindim(çok ii bişi miş gb)Aynurum anlaşıldı akşam güzel geçmiş şimdi morali yüksek tutmakta fayda var bunu söylemiyorum sana sende var canımcım bu zate..Hadi bakalım hayırlısı..Güzel :emir_bebek:haberlerini bekliyoruz...

vergi dairesine gittim canlar...yeni geldim bende 2 dk önce 3.sigaramı içtim bugün...

slm ozaman yine iyi bu saate kadar 3 sigara icmen dime.. catlatma ignesinden sonra 36 saat sonra dedi doktor ama bugun sitelere baktim herkes farkli farkli yorum yapmis, saten sperm 3 gün yasiyorki rahimde, bende anlamadim valla.

slm ozaman yine iyi bu saate kadar 3 sigara icmen dime.. catlatma ignesinden sonra 36 saat sonra dedi doktor ama bugun sitelere baktim herkes farkli farkli yorum yapmis, saten sperm 3 gün yasiyorki rahimde, bende anlamadim valla.

gün aşırı yapılcak diye biliyorum bende çatlamadan sonra..Çok iyi canıımmm ben kim bu saate 3 sigara kim??Evet rahim de 2-3 gün kalıyomuş ama onlarında hareketliliği önemli benimkinin çok az yavaş doktor da o yüzden onada ilaç verdi çnk vücüttan çıktıktan yarım saat 1 saat sonra %30 u ölürmüş.

Back