• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Ay inşalah öyle bir ey olmaz bende. Kist mist çıkmasın şimdi bir de başıma.Peki çatlama iğnesi dedikleri hangisi?

doktor catlatma ignesi yapinca bisey olmz herhalde, catlatma ignesi pregon diye bir igne doktorda ampülleri okudum öyle yaziyordu 1000 lik yapti hatta cok yakiyor o igne kalcadan.

Aynurcum, eşim geldi çıkıyorum güzelim ben. Malum yemek faslı. Akşama bakarım tekrar. İyi bak kendine.

Ne güzel bi anı değil mi düşündüğünde. İnşallah bizim de böyle anılarımız olu, o anda çokacı çekiyorsun belki ama, sonrasında da dünyalar senin oluordur her halde.

ay geriye gitim biranda... duygulandim normal dogum cok farkli tabi bebegi hemen senin bagrina veriyorlar morul mörul
bakiyordu bizimkisi cok güzel bir duygu bütün acilarini unutuyorsun , sende yasiycaksin bunlari:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaa ne öyle cok pahali bana doktor recete verse alir gönderirdim diycem ama zor ya igne postayla gitmiyorki, güzelim bence sen yeni evlisin, babanin üzüntüsü falan bence ondan sürdü hamile kalman diye düsünüyorum, ben 2 sene dolmadan cocuk falan düsünmemistik biraz evliligin tadini cikart derim,borclarinizi bitirince bir taile gidin otele falan ozaman ikiz bile olur. Cokmu istiyorsunuz hemen cocugunuz olsun??? Sizin karariniz tabiki saygi duyuyorum ama siz daha cok cicisiniz!!!

canım günaydın öncelikle..evet iğneler çok pahalıymış :59:
Evet ben 6 aylık evli iken kaybettim babamı epey etkiledi beni ki hala tam düzelmiş değilim.
çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz ve ben 32 yaşıma girdim,yani yaş geçti güzelim :50:

Uğraşıp durmayın, özele gidin bence. Ünv doktorlarndan birine gidin.
Bu arada ben gittim bu gün doktora. Fazla aceleciyim galiba.Sordum büyümüş mü yumurtalarım diye, daha çok erken dur bakalım dedi. Cumaya tekrar gideceğim. Sol umurtalıkta pek bir şey yok, sağ tarafta büyüyen 2 yumurta var dedi. Bu arada bu gün gonal F nin 2. paketine başladım. İki kutu yazmıştı zaten, 1 ini almıştım sadece eczaneden. Diğerini aldım bu gün.
Bir de kızlar ya, doktor sigarayı bırak dedi, bırakamıyorsan azalt dedi. Sonra ben azalttım zaten deyince, zehirin azı çokumu olur, tamamen bırak, yumurta gelişimini kesinlikle olumsuz etkiler, biz takviye ediyoruz sen boşaltıyorsun sigara içerek dedi. Üffff, spermleri etkilediğini biliyordum da yumurtaları etkilediğini bilmiyordum gerçekten. Ben de hamile kalırsa bırakırım diye düşünüyordum. Ama bu günden itibaren hiç içmemem gerekecek sanırım.Çok şaşırdınız değil mi?
Biliyorum çok kötü ama, bu kadar stres altındayken nasıl bırakacağım onu da bilmiyorum. 3 saati geçti içmiyorum. BAkalım ne kadar dayanabileceğim. En çok da eşim sevnir bırakırsam. O hiç içmiyor.
Yaa, bu konuda destek olu biraz bana.Lütfeeennn. Ne yapcam ben?

ilk gittiğimde çok içme kaç tane içion demişti.hamile kalınca bırakcam demiştim zate.amaann içmeyen herkes bırak der de...der yani ne diim.BU sefer eşimle gittiğimde sigarayı sordu oda kaçırıyorum dedi bu aralar azalt dedi ona..bilmiyom kıslar yaww..ona dedi bana demedi ama:))

Son düzenleme:
Bu arada 2 yumurta az mı kızlar? Acaba solda da gelişr mi ki bundan sonra. Yaaa, doktoruma niye sormuyorsam, gittiğim zaman bir panik bir panik bende, aklımda ne var ne yoksa untuyorum. Sonra da eyvah, şunu sorsaydım bunu sorsaydım.
Bir de dişimde bir enfeksiyon başladı sanırım. Grip mi olacağım bilmiyorum. Boğazım da indi şimdi. Dün başladı, akşam geçti, sona işe gidince üşüdüm heralde gene başladı. Diş yada boğazdaki enfeksiyonun bir sakıncası olur mu, ilaç kullanmamın sakıncası olur mu, onları bile sormayı unuttum. Neyse yarın sabah geçmezse tel açıp sorayım bar artık. iye bu kadar panikliyorum ki ben.
Bu tedavi süreci 15 gün kadar sürüyormuş. Kasıklarımda da ağrı var.Bu gün muayenede bile acıdı.Üfff, ben bunu bile söylemeyi unuttum yaaaaa.Ben de yumurtlama günüm yaklaştı da ondan oluyor sanıordum. Daha değilmiş demek ki.

ilaç tedavisinde ben de çok kötü hasta olmuştum hamileyimdir belki diye kendi kendime atlattım canım.bol bol adaçayı iç limonlu+meyva ye yiyemiyorsan suyunu iç 1 gün dinlendim.2.gün işe geldim zate ama 1hafta kadar adaçayını bırakmadım doğal antibiyotik çnk..

ilk gittiğimde çok içme kaç tane içion demişti.hamile kalınca bırakcam demiştim zate.amaann içmeyen herkes bırak der de...der yani ne diim.bu sefer eşimle gittiğimde sigarayı sordu oda kaçırıyorum dedi bu aralar azalt dedi ona..bilmiyom kıslar yaww..ona dedi bana demedi ama:))

bende içiyorum valla...doktor bana da bırak dedi..birkaç gün 2-3 taneye düşürdüm ama sonra aynen devam.
Eşim çok kızıyo ama hiç kolay değil bırakmak,ben anladım artık ne zaman hamile kalırsam o zaman bırakabilirim

bana misafirlige gel derim ozaman anlarsin becerikli oldugumu sekerim:3::3: arkadaslar 1 saat önce melissa diye kizimiz dünyaya gözlerini acti!!! arkadasin ilk cocugu geceden beri sanci cektirdiler kadina yinede sezaryen yapmadilar. persembe günü giderim ziyaretine hastanaye bebekleri cok seviyorum ben günahsiz, tertemizler. ALLAH önce size sonra banada böyle güzellikler yasatsin inanin duygulandim cok icten söyledim. hepinize hayirli ve huzurlu geceler:59::59:

Allah analı babalı büyütsün canım.Amin bitanem hepimizin duaları nın kabul olması dileğiyle...Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah canım..

bende içiyorum valla...doktor bana da bırak dedi..birkaç gün 2-3 taneye düşürdüm ama sonra aynen devam.
Eşim çok kızıyo ama hiç kolay değil bırakmak,ben anladım artık ne zaman hamile kalırsam o zaman bırakabilirim

zate iş te stresliyim tamam biliyorum zararlı ama bu stresli işyerinde bebek tutunamazki en azından hamile kalıp işi bırakıncaya kadar.çnk bizim patron zır deli idarede ki arkadaşlara çok bağırmıştır.küfür etmiştir.üzerine yürümüştür.ben zate kaldıramıyorum bu olanları çevremedekilere bişi demesi bile yeterince beni strese sokuyor.iş stresi başka bide patron stresi almayayım ben.zate piyasalar bozuk insanlar zar zor geçiniyor en azından bebiş oluncaya kadar stresimi en aza indirmeyi planlıyorum.sigara 6-8 tane içiyoyum evdede 1-2 yarım paket yane günde.napim yaww kaynanamda gelir bana sigara içmeye kendi evinde içmez kocası bilmiyo göya diye.her geldiğindede der bırak şu sigarayı çok zararlı.ulen başta siz gelip ben de içmeyin:))bizde sadece mutfakta içiyoruz zate sigara.yoksa alışkanlık olur hem evin heryeri çok pis kokuyor.elinin altında olunca zart zurt yakıyor insan.bazen zor bile geliyor mutfağa gitmek:37:

Son düzenleme:
zate iş tes tresliyim tamam biliyorum zararlı ama bu stresli işyerinde bebek tutunamazki en azından hamile kalıp işi bırakıncaya kadar.çnk bizim patron zır deli idarede ki arkadaşlara çok bağırmıştır.küfür etmiştir.üzerine yürümüştür.ben zate kaldıramıyorum bu olanları çevremedekilere bişi demesi bile yeterince beni strese sokuyor.iş stresi başka bide patron stresi almayayım ben.zate piyasalar bozuk insanlar zar zor geçiniyor en azından bebiş oluncaya kadar stresimi en aza indirmeyi planlıyorum.sigara 6-8 tane içiyoyum evdede 1-2 yarım paket yane günde.napim yaww kaynanamda gelir bana sigara içmeye kendi evinde içmez kocası bilmiyo göya diye.her geldiğindede der bırak şu sigarayı çok zararlı.ulen başta siz gelip ben de içmeyin:))bizde sadece mutfakta içiyoruz zate sigara.yoksa alışkanlık olur hem evin heryeri çok pis kokuyor.elinin altında olunca zart zurt yakıyor insan.bazen zor bile geliyor mutfağa gitmek:37:

valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir ara bizde mutfakta içme kararı aldık ama tv de film izliyoruz atıyorum kalkıp kalkıp gitmek zorumuza gidiyor.ve evet dediğin gibi pis kokuyor.

valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir ara bizde mutfakta içme kararı aldık ama tv de film izliyoruz atıyorum kalkıp kalkıp gitmek zorumuza gidiyor.ve evet dediğin gibi pis kokuyor.

En azından oturduğum odanın temiz kalmasını sağlıyorum.Mutfağımda cam sürekli açık ilk evlendiğimizde balkonda içiyorduk.Dedeleri yazlıktan dönünce adam sürekli bahçede benim evde 1.kat mutfakta içemeye başladık.Yağ çöz felan sıkınca gidiyor dolaplardan kokusu ama oda da koltuklara sinerse kokusunu çıkarmak zor olur diye hiç taşınmadık yeltenmedik te orda içmek için.

en azından oturduğum odanın temiz kalmasını sağlıyorum.mutfağımda cam sürekli açık ilk evlendiğimizde balkonda içiyorduk.dedeleri yazlıktan dönünce adam sürekli bahçede benim evde 1.kat mutfakta içemeye başladık.yağ çöz felan sıkınca gidiyor dolaplardan kokusu ama oda da koltuklara sinerse kokusunu çıkarmak zor olur diye hiç taşınmadık yeltenmedik te orda içmek için.

allah'ın izniyle hamile kalırsam zaten öğrendiğim gün eşimde yanımda içmez

güzelim seninkini bilmem de benimki bırakmaz :50:

Ben kendimi kandırıyorum canım..ünvde iken ben içmiyodum 3.sınıfta başladım sigaraya oa inat olsun diye al sana inat bırakmıyosan bende başlıyom dedim..nefret ederdim ben sigaradan benim anneyle babaya kızardım çok ama çokk kadınla adam şoka girdi zaten öğrenince içtiğimi..

Ben kendimi kandırıyorum canım..ünvde iken ben içmiyodum 3.sınıfta başladım sigaraya oa inat olsun diye al sana inat bırakmıyosan bende başlıyom dedim..nefret ederdim ben sigaradan benim anneyle babaya kızardım çok ama çokk kadınla adam şoka girdi zaten öğrenince içtiğimi..

:1: valla benim babamda çok kızardı,ama kendisi de içip kızanlara bende kızıyorum,çünkü o da hastalanıp bırakmadan önce 2 paket içiyodu günde :27:

Back