Uğraşıp durmayın, özele gidin bence. Ünv doktorlarndan birine gidin.
Bu arada ben gittim bu gün doktora. Fazla aceleciyim galiba.Sordum büyümüş mü yumurtalarım diye, daha çok erken dur bakalım dedi. Cumaya tekrar gideceğim. Sol umurtalıkta pek bir şey yok, sağ tarafta büyüyen 2 yumurta var dedi. Bu arada bu gün gonal F nin 2. paketine başladım. İki kutu yazmıştı zaten, 1 ini almıştım sadece eczaneden. Diğerini aldım bu gün.
Bir de kızlar ya, doktor sigarayı bırak dedi, bırakamıyorsan azalt dedi. Sonra ben azalttım zaten deyince, zehirin azı çokumu olur, tamamen bırak, yumurta gelişimini kesinlikle olumsuz etkiler, biz takviye ediyoruz sen boşaltıyorsun sigara içerek dedi. Üffff, spermleri etkilediğini biliyordum da yumurtaları etkilediğini bilmiyordum gerçekten. Ben de hamile kalırsa bırakırım diye düşünüyordum. Ama bu günden itibaren hiç içmemem gerekecek sanırım.Çok şaşırdınız değil mi?
Biliyorum çok kötü ama, bu kadar stres altındayken nasıl bırakacağım onu da bilmiyorum. 3 saati geçti içmiyorum. BAkalım ne kadar dayanabileceğim. En çok da eşim sevnir bırakırsam. O hiç içmiyor.
Yaa, bu konuda destek olu biraz bana.Lütfeeennn. Ne yapcam ben?