İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Ay inşalah öyle bir ey olmaz bende. Kist mist çıkmasın şimdi bir de başıma.Peki çatlama iğnesi dedikleri hangisi?

doktor catlatma ignesi yapinca bisey olmz herhalde, catlatma ignesi pregon diye bir igne doktorda ampülleri okudum öyle yaziyordu 1000 lik yapti hatta cok yakiyor o igne kalcadan.

Aynurcum, eşim geldi çıkıyorum güzelim ben. Malum yemek faslı. Akşama bakarım tekrar. İyi bak kendine.

Ne güzel bi anı değil mi düşündüğünde. İnşallah bizim de böyle anılarımız olu, o anda çokacı çekiyorsun belki ama, sonrasında da dünyalar senin oluordur her halde.

ay geriye gitim biranda... duygulandim normal dogum cok farkli tabi bebegi hemen senin bagrina veriyorlar morul mörul
bakiyordu bizimkisi cok güzel bir duygu bütün acilarini unutuyorsun , sende yasiycaksin bunlari

canım günaydın öncelikle..evet iğneler çok pahalıymış
Evet ben 6 aylık evli iken kaybettim babamı epey etkiledi beni ki hala tam düzelmiş değilim.
çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz ve ben 32 yaşıma girdim,yani yaş geçti güzelim

ilk gittiğimde çok içme kaç tane içion demişti.hamile kalınca bırakcam demiştim zate.amaann içmeyen herkes bırak der de...der yani ne diim.BU sefer eşimle gittiğimde sigarayı sordu oda kaçırıyorum dedi bu aralar azalt dedi ona..bilmiyom kıslar yaww..ona dedi bana demedi ama:))

Son düzenleme:

ilaç tedavisinde ben de çok kötü hasta olmuştum hamileyimdir belki diye kendi kendime atlattım canım.bol bol adaçayı iç limonlu+meyva ye yiyemiyorsan suyunu iç 1 gün dinlendim.2.gün işe geldim zate ama 1hafta kadar adaçayını bırakmadım doğal antibiyotik çnk..

bende içiyorum valla...doktor bana da bırak dedi..birkaç gün 2-3 taneye düşürdüm ama sonra aynen devam.
Eşim çok kızıyo ama hiç kolay değil bırakmak,ben anladım artık ne zaman hamile kalırsam o zaman bırakabilirim

Allah analı babalı büyütsün canım.Amin bitanem hepimizin duaları nın kabul olması dileğiyle...Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah canım..

zate iş te stresliyim tamam biliyorum zararlı ama bu stresli işyerinde bebek tutunamazki en azından hamile kalıp işi bırakıncaya kadar.çnk bizim patron zır deli idarede ki arkadaşlara çok bağırmıştır.küfür etmiştir.üzerine yürümüştür.ben zate kaldıramıyorum bu olanları çevremedekilere bişi demesi bile yeterince beni strese sokuyor.iş stresi başka bide patron stresi almayayım ben.zate piyasalar bozuk insanlar zar zor geçiniyor en azından bebiş oluncaya kadar stresimi en aza indirmeyi planlıyorum.sigara 6-8 tane içiyoyum evdede 1-2 yarım paket yane günde.napim yaww kaynanamda gelir bana sigara içmeye kendi evinde içmez kocası bilmiyo göya diye.her geldiğindede der bırak şu sigarayı çok zararlı.ulen başta siz gelip ben de içmeyin:))bizde sadece mutfakta içiyoruz zate sigara.yoksa alışkanlık olur hem evin heryeri çok pis kokuyor.elinin altında olunca zart zurt yakıyor insan.bazen zor bile geliyor mutfağa gitmek

Son düzenleme:

valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir ara bizde mutfakta içme kararı aldık ama tv de film izliyoruz atıyorum kalkıp kalkıp gitmek zorumuza gidiyor.ve evet dediğin gibi pis kokuyor.

valla güzelim ne yalan söyleyeyim bir ara bizde mutfakta içme kararı aldık ama tv de film izliyoruz atıyorum kalkıp kalkıp gitmek zorumuza gidiyor.ve evet dediğin gibi pis kokuyor.

En azından oturduğum odanın temiz kalmasını sağlıyorum.Mutfağımda cam sürekli açık ilk evlendiğimizde balkonda içiyorduk.Dedeleri yazlıktan dönünce adam sürekli bahçede benim evde 1.kat mutfakta içemeye başladık.Yağ çöz felan sıkınca gidiyor dolaplardan kokusu ama oda da koltuklara sinerse kokusunu çıkarmak zor olur diye hiç taşınmadık yeltenmedik te orda içmek için.

allah'ın izniyle hamile kalırsam zaten öğrendiğim gün eşimde yanımda içmez

güzelim seninkini bilmem de benimki bırakmaz

Ben kendimi kandırıyorum canım..ünvde iken ben içmiyodum 3.sınıfta başladım sigaraya oa inat olsun diye al sana inat bırakmıyosan bende başlıyom dedim..nefret ederdim ben sigaradan benim anneyle babaya kızardım çok ama çokk kadınla adam şoka girdi zaten öğrenince içtiğimi..

valla benim babamda çok kızardı,ama kendisi de içip kızanlara bende kızıyorum,çünkü o da hastalanıp bırakmadan önce 2 paket içiyodu günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…