iğne sonrası oluşan sertlik

Baltika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
153
81
hanımlar merhaba ben bir ay önce ağrılı adet olduğum için iğne vurdurmuştum ama bugün farkettim kaba etim hani yumuşak ama iğne vurulan yer böyle içinde bi sertlik var beze mi olmuş anlamadım ağrı yapmıyor ama merak ettim yardımcı oluursanız sevinirim

valla canımbi sağlık ocağına git bari.apse yaptı galiba.geçmiş olsun

Hani bir kaç gün önce falan deseydiniz hafif kolonya ile masaj yap düzelir diycektim ama bir ay dediğniz için bende bilemedim şimdi..

Canım genelde enjeksiyon olduğunda iğne kılcal damarlara denk gelip kesebiliyor o zamanda kan toplanıyor orada, eğer ayağında uyuşma varsa doktora görün ama merak etme çok ciddi birşey olduğunu sanmiyorum ama çok rahatsız oluyorsan doktora gitmen en iyisi.

Benim de oyle olmistu bi kere bacaklarim fena uyusmustu. Doktora gittik bir sey olmaz devam ederse gelirsiniz demisti. Biraz daha devam etti sonra geçti şükür. .

Üzerinde kolonyalı pauk beklet geçiyo canısı mööm bişey değil geçmiş olsun dağılmamış

selam sana tavsiyem posetler varya beyaz olandan kucuk ondan kes poponun ustune koy aksam ve uyu seni terleticek 2 3 gun yap biseyin kalmicak doktorluk bisey yok korkma ama dediyimi yap mutlaka

Benimde olmuştu ve doktora sorduğumda ıslak sıcak havluyla masaj yap demişti sanırım ve elinle ovala dağılır eğer dağılmazsa gelirsin demişti

Tam kasın altından yapamadı herhalde, yağ nekrozu olmuştur büyük ihtimalle. Kendi kendine düzelir birkaç haftayı bulur ama.

Benim iki aydır bu şekilde. Sertlik geçmedi. Üstelik çok kurcalarsam ayakta ağrı ve uyuşma yapıyor.
İlk iğne olduğumda oluşan morarma çok kötüydü. O morluğun yerinde şimdi bir karaltı var.

Son düzenleme:
Konu eski ama ben de deneyimimi paylaşayım. Geçen sene 12 iğnelik bir antibiyotik tedavisi gördüm, antibiyotik inanılmaz ağırdı. Popom mosmor oldu, iğne yerlerinde hep ağrılı bezeler oldu. Her gece buz kompresi yaptım, kolonyayla ovaladım, öyle geçti ama hemen de geçmedi yani. 2 ay falan kaldı. Hemşireye büyük ölçüde bağlı ne yazık ki.

Bende 1 hafta önce iğne oldum. İlk gün ayağım uyustu gecti kolonyalı pecete koyunca şimdi ara ara uyusma vuruyor ve oturunca sanki oraya iğne giriyor gibi acıyor ziplatacak kadar oturudugum yerden sızlıyor sonra geçiyor. Doktora gosterdim ilk gün önemli bir şey değil hemsireden kaynaklı vuruş açısı yanlış olmuş dedi. Nasil geçer kızlar bu acıyor ya

Size tavsiyem iğne yada ağrı kesiciye başvurmayin kanı kesiyor çünkü ebe gümeci oyunu kaynatıp için çok iyi geliyor ağrıya

konunun üstünden çok geçmiş ama ben 22 gün önce iki tane iğne oldum hiç uyuşma veya ağrı olmadı.Dışardan görünen bir şişlik veya kızarıklıkta yok fakat kalçama biraz bastırınca elime bir şişlik geliyor.Ara ara hafif ağrı oluyor birde ama pek rahatsız etmiyor beni.Nasıl geçer bu acaba bilgisi olan var mı veya daha önce bu durumu yaşayan? Ufak birşey için şu dönemde doktora gitmek istemiyorum.

Bende de oldu aynı sertlik ve kaldı :) Zaten 1 ay olmuş, ağrı yok madem bu dönemde hiç doktora gitmeyin bence

Düzenleme: Bugün yeni mesaj gelince bende konuyu yeni sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…