Merhaba , merak ettiğim birşeyi sormak istedim bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok mutlu olurum :) ben 15 aydır deniyor ve hamile kalamıyorum. Fsh ve Amh sonucum yaşıma göre biraz kötüymüş yaşım 25 bunlar dışında herşey normal çok şükür. Bir kere doktorum klomen verdi tatile cıktığımız için kontrolsüz denemiş oldum sonuç olumsuz. İkinci kez tekrar klomen ve takip ettiğim başarılı bir doktora başladım günde bir beş gün içtim ve kontrole gittiğimde 9 yumurta sonra tekrar gittiğimde beş büyük yumurta yani hem sevindik hem üzüldük. Çünkü doktorum tedaviye fazla yanıt verdiğimi söyledi yani çoğul gebelik riski oldu bu nedenle denemek yok bu ay dedi yumurtaları baskılayıp etkisiz hale getirmek için ilaç verdi o şekilde bitirdik. Şimdi günümü bekliyorum bu sefer iğne ile yumurta desteklemeyi deneyeceğiz düşük dozla başlicakmışız klomendeki gibi çok yumurta olmasın diye. Sorum benim gibi şartlarda olup bu tedaviyle gebe kalan varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız :) Allah herkese hayırlı evlat nasib etsin tüm isteyenlere