D dreampregnantsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 141 77 26 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #1 Arkadaşlar ovitrelle sonrası 7. Gün testim bu şekilde o kadar çok negatif gördüm ki iğneden bile olsa mutlu oldum inşallah böyle kalır dua edin nolur Eklentiler DC5DFD82-36E2-483A-8641-45066773A70D.jpeg 124 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar ovitrelle sonrası 7. Gün testim bu şekilde o kadar çok negatif gördüm ki iğneden bile olsa mutlu oldum inşallah böyle kalır dua edin nolur
E Elifkskl Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 2.178 978 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #2 dreampregnantsu .!.: Arkadaşlar ovitrelle sonrası 7. Gün testim bu şekilde o kadar çok negatif gördüm ki iğneden bile olsa mutlu oldum inşallah böyle kalır dua edin nolur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım. RABBİM sonra ki testini iğneden değil bebişten pozitif görmeyi nasip etsin.
dreampregnantsu .!.: Arkadaşlar ovitrelle sonrası 7. Gün testim bu şekilde o kadar çok negatif gördüm ki iğneden bile olsa mutlu oldum inşallah böyle kalır dua edin nolur Genişletmek için tıkla... İnşallah canım. RABBİM sonra ki testini iğneden değil bebişten pozitif görmeyi nasip etsin.
B Bittimiki Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2022 1.392 1.551 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #3 Haber ver ? İnşaallah
R rcannnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2021 826 723 32 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #4 İğ dreampregnantsu .!.: Arkadaşlar ovitrelle sonrası 7. Gün testim bu şekilde o kadar çok negatif gördüm ki iğneden bile olsa mutlu oldum inşallah böyle kalır dua edin nolur Genişletmek için tıkla... Ne sonrası ovulasyon testi yaptınız mı hiç?
İğ dreampregnantsu .!.: Arkadaşlar ovitrelle sonrası 7. Gün testim bu şekilde o kadar çok negatif gördüm ki iğneden bile olsa mutlu oldum inşallah böyle kalır dua edin nolur Genişletmek için tıkla... Ne sonrası ovulasyon testi yaptınız mı hiç?
D dreampregnantsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 141 77 26 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #5 Elifkskl .!.: İnşallah canım. RABBİM sonra ki testini iğneden değil bebişten pozitif görmeyi nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Ay allah razı olsun inşallah 8. Gün tekrar yaptım silikleşmiş anlamı nedir bilmiyorum ama inşallah tutmuştur ya
Elifkskl .!.: İnşallah canım. RABBİM sonra ki testini iğneden değil bebişten pozitif görmeyi nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Ay allah razı olsun inşallah 8. Gün tekrar yaptım silikleşmiş anlamı nedir bilmiyorum ama inşallah tutmuştur ya
D dreampregnantsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 141 77 26 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #6 rcannnn .!.: İğ Ne sonrası ovulasyon testi yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Ovitrelle çatlatma iğnesi.. ovulasyon yapmadım doktor kontrol etti yumurtalarımı 4 tane 22mm var dedi çatlattık şimdi gebelik olsun diye bekliyoruz
rcannnn .!.: İğ Ne sonrası ovulasyon testi yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Ovitrelle çatlatma iğnesi.. ovulasyon yapmadım doktor kontrol etti yumurtalarımı 4 tane 22mm var dedi çatlattık şimdi gebelik olsun diye bekliyoruz
D dreampregnantsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 141 77 26 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #7 Bittimiacaba .!.: Haber ver ? İnşaallah Genişletmek için tıkla... ay tekrarladım yine pozitif ama daha az silik bilmiyorum ki iğne etkisi geçiyor herhalde ama gebelik var mı bilmiyorum
Bittimiacaba .!.: Haber ver ? İnşaallah Genişletmek için tıkla... ay tekrarladım yine pozitif ama daha az silik bilmiyorum ki iğne etkisi geçiyor herhalde ama gebelik var mı bilmiyorum
B Bittimiki Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2022 1.392 1.551 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #8 dreampregnantsu .!.: ay tekrarladım yine pozitif ama daha az silik bilmiyorum ki iğne etkisi geçiyor herhalde ama gebelik var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnsaAllah vardır. Yoksa da hayırlısı sağlıklısı akıllısi inşaallah
dreampregnantsu .!.: ay tekrarladım yine pozitif ama daha az silik bilmiyorum ki iğne etkisi geçiyor herhalde ama gebelik var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İnsaAllah vardır. Yoksa da hayırlısı sağlıklısı akıllısi inşaallah
D dreampregnantsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 141 77 26 7 Haziran 2022 Konu Sahibi dreampregnantsu #9 Bittimiacaba .!.: İnsaAllah vardır. Yoksa da hayırlısı sağlıklısı akıllısi inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin canım çok teşekkür ederim
Bittimiacaba .!.: İnsaAllah vardır. Yoksa da hayırlısı sağlıklısı akıllısi inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin canım çok teşekkür ederim