inancım yok zatende artık bu 3 oldu kafama takıldıBu benimde başıma geldi ama buraya yazamam yasak. Böyle şeylerede inanma gerçi ama.
içine düşmüş olabilir tabiki astardan deriye geçmişte olblir. ben çantalarımı sirkelerim sürekli öyle yerşeltirim içini. ne bilim bilemiyorum canımİğne bu bir yerden batıp girer. Çantayı koyduğun yerde olabilir. Birisi geçerken içine düşürmüş olabilir.
igne tatlım boncuk iğnesi bariz inceledim yaniBelki kil alarm denen seylerdendir tam igne degildir
ucu dışarı dönüktü ama yan çıkardım zorlaDikiş iğnesi olduğuna emin misin ucu dışarı doğrumu dönüktü öyle ise içerden atılmıştır zaten dışardan batması mantıksız gibi
hayırdır inşallahaklıma bsy gelıyo ama seni korkutmıyım
kapalı degilim serviste tek bayanda benimEnteresan.. Hadi ilk defa başına gelse neyse de, bu üçüncü olmuş.. Kapalı iseniz belki başınızdan düşmüştür.. Servis de kapalı bayanlar varsa belki onlardan düşmüştür..
olabilr cnmüretim hatasıdır
Ay ne desem ki bilemedim.. Birisi sana kötü enerji ve elektrik vermek için kasten çantana koymuş olmasın..kapalı degilim serviste tek bayanda benim
keşke öyle yapsaydım yaa. atıtm yolda yürürken gittiAkan suya at gitsin
yok tatlım evli degilim. olabilr tabiki kötü düşünmemek lazım.Evli misin bilmiyorum ama çocuğun varsa, belki oynarken çantana koymuştur..