İğne çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzelce her yeri sirkeyle temizle canım , iyiye yormadım bu işi sen kendinden bu kadar emin olup çantandan 3.kez çıkıyorsa :KK8:

Igne yani her yerden gelmis olabilir..
Her gordugunuzu bir seylere yormaniza gerek yok..

Arkadaşlar dün işe giderken sabah serviste çantamı kucağıma koymuştum. Sonra dizime bişe battığını farkettim. bu neki acaba die çantayı kaldırdım..Önce kancalı iğne sandım çıkarmaya çalıştım meger dikiş ignesi ince boncuk ignesi çıktı. çantamın derisinden aldım çıkardım. Ucunda ne ip vardı ne bişe. Kaldıki çantamda iğne iplikte dolaştırmam.Bundan bi kaç yıl öncede yine böyle başka bi çandamdan 2 tane çıkardım. ben anlam veremedim nedir bu...:110:
canım o düşündüğün şeye bağlama,burada bir arkadaşta sürekli odasından çıkan pullarla ilgili bir konu açmıştı,sonra pulların nereden geldiği bulunmuştu.herşeyin mantıklı bir açıklaması mutlaka vardır.

2 gün önce bnde ayakkabilarimi temizlerken içinden 5 adet toplu iğne çıktı. Çok tuhaf. Eşimde bende uzun suredir kimseyi misafir olarak eve almadik. Ailesiyle görüşmüyoruz. Evimize girende yok. Evimizde iğnede yok. Ayakkabilarim zaten evin içinde degil disardaydi yaklasik 2 haftadirda giymiyordum.

2 gün önce bnde ayakkabilarimi temizlerken içinden 5 adet toplu iğne çıktı. Çok tuhaf. Eşimde bende uzun suredir kimseyi misafir olarak eve almadik. Ailesiyle görüşmüyoruz. Evimize girende yok. Evimizde iğnede yok. Ayakkabilarim zaten evin içinde degil disardaydi yaklasik 2 haftadirda giymiyordum.
Konu 5 yaşında, bu sene anaokuluna başladı.

Ayakkabılarınızı evin dışında tutmayın. Hem hijyenik değil hem görgü kurallarına aykırı. Böylece içine de bişey girmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X