- 4 Haziran 2013
- 12.318
- 8.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dikiş dikiyorum hiç çantamda iğne bulmadım bu güne kadar. En fazla yerde ya da koltukta bulmuşumdur. Çok ilginç geldi.ucu dışarı dönüktü ama yan çıkardım zorla
Yormadım ztn neden böyle olabilir diye istişare yapıyoruz cnmIgne yani her yerden gelmis olabilir..
Her gordugunuzu bir seylere yormaniza gerek yok..
İğne butundu kırık değildi. Ztn büyü yapılmış diye düşünmedimÇanta dikilirken iğne kırılıp içinde kalmıştır. Cine periye büyüye yormaya gerek yok.
Yormadım ztn neden böyle olabilir diye istişare yapıyoruz cnm
Makina iğneleri kurılınca dikiş iğnesi gibi görünebiliyor bazen.İğne butundu kırık değildi. Ztn büyü yapılmış diye düşünmedim
Gerçekten mi benm aklıma gelmemişti tsklerBeklediğin cevap: Büyü
Olabilir cnm dikkatli bakmadımMakina iğneleri kurılınca dikiş iğnesi gibi görünebiliyor bazen.
birisi bir saçmalık yapmaya kalkışabilir miinancım yok zatende artık bu 3 oldu kafama takıldı
canım o düşündüğün şeye bağlama,burada bir arkadaşta sürekli odasından çıkan pullarla ilgili bir konu açmıştı,sonra pulların nereden geldiği bulunmuştu.herşeyin mantıklı bir açıklaması mutlaka vardır.Arkadaşlar dün işe giderken sabah serviste çantamı kucağıma koymuştum. Sonra dizime bişe battığını farkettim. bu neki acaba die çantayı kaldırdım..Önce kancalı iğne sandım çıkarmaya çalıştım meger dikiş ignesi ince boncuk ignesi çıktı. çantamın derisinden aldım çıkardım. Ucunda ne ip vardı ne bişe. Kaldıki çantamda iğne iplikte dolaştırmam.Bundan bi kaç yıl öncede yine böyle başka bi çandamdan 2 tane çıkardım. ben anlam veremedim nedir bu...
Konu 5 yaşında, bu sene anaokuluna başladı.2 gün önce bnde ayakkabilarimi temizlerken içinden 5 adet toplu iğne çıktı. Çok tuhaf. Eşimde bende uzun suredir kimseyi misafir olarak eve almadik. Ailesiyle görüşmüyoruz. Evimize girende yok. Evimizde iğnede yok. Ayakkabilarim zaten evin içinde degil disardaydi yaklasik 2 haftadirda giymiyordum.
kapalı degilim serviste tek bayanda benim