hııım sizin gibi bizde meslek gereği ekmek parasına böyle gurbetteyiz işte.evet ben de memnunum koray beyden.stres 0 her şey normal ona görebi şikayet sölesen vah vah ne kötü diyip dalga geçiyor anca:) ama doğum diyince insan şöle bi durup düşünüyor.Eşime göre onun memleketine kayınvalidemlere gitmeliyiz büyük şehir olduğu için iyi doktorlar bulunduğu için vs fakat ben de daha rahat olur diye kendi evimde olmak istiyorum yani doktorda iyi ise neden olmasın
gerçekten her şey normalyiyemedigini yeme,ilaç içemiyosan içme saolsun hiç zorlamıyo...
ben yaklaşık 1 ay sonra gidicem ankaraya..burda beni düşündüren yeni dogan ünitesinin olmaması en çok..allah korusun her ihtimal geliyo insanın aklına..geçen sene koray beyde ikizlerine dogum yaptı arkadaşım çok çok memnun..hala övüyo,druna güven gerçekten çok bilgili dio..
demekki herkese aynı bu doktorben sizin gibi pek araştıramadım yeni doğan ünitesinin olmadığını bilmiyordum.Daha doğrusu hastanenin eksikliklerini bilmiyorum.benim ilk bebeğim tecrübesizlikten heralde ne sormam gerektiğini nelerein olması gerektiğini bilmiyorum anlayacağınız. Bu arada Sizinle aynı zamanlarda doğum yapacağız tesadüf.arkadaşınız normal doğum mu yapmış ben normal düşünüyorum. Bir de estetik dikişle normal dikiş farklı oluyormuş bu hastaneninki estetik mi normal mi biliyor musunuz.
ben de ayda bir gidiyorum ama artık sıklaşır herhalde.en son geçen hafta gittim.Arayıp randevu alacağım zaman koray beyin şehir dışında olduğunu ne zaman geleceğinin belli olmadığını annesinin rahatsız olduğunu söylüyorlardı.Diğer doktorlardan birine alıp gittim hastaneye koray beyin yanında çalışan kızı gördüm ona da sordum ne zaman gelecek diye yok artık gelmeyecek burda çalışmayacak dedi şok olduk eşimle beklemediğimimz bir şeydi hastaneden ayrılmış sanırım ne yapacağımızı şaşırdık şimdi bütün planlar alt üst oldu.Sanırım ankaradymış ığdıra tekrar döner mi bilmiyoruz telefonuna da cevap vermiyor.Siz kime gittiniz koray bey hakkında bilginiz var mı
bende koray gidince semaviye gittim beklerken bi kaç kişiye de sordum doğum yapanlar memnundu fakat senin dediklerini düşündüm bir de geçen gittiğimde ben de farkettim kim kime dum duma sözde özel hastane de kimsenin bişi umrunda değil o yüzden ben de güvenemedim doğumda eşimin memleketine gitcez.sen en iyisini yapmışın.Koray da ne umursamaz çıktı her gittiğimizde bize teşekkür ediyodu hiç sıkıntı yaratmıyosunuz görünce neşem yerine geliyor maaşallah bütün hastalarımız sizin gibi olsa falan diyodu pat diye ortadan kayboldu bişi sölemeden çekip gitti en azından bence son üç aya girmiş hastalarının hamilelik sürecini tamamlamalarını beklemeliydi çok yanlış yaptı.yakıştıramadaım.neyse hakkıımızda hayırlısı inşallah güzel bir doğum geçiririrz. senin hamileliğin nasıl gidiyor bebğin kaç kilo almış umarım her şey normal gidiyordur
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?