Iğdir///76

H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
SLMarkadaşlar bende ığdırlıyım doğunun en doğusu yani güneşi sizden önce ben görüyom.aranızda ığdırlı varsa tanışmak isterim....

bende ıgidrliyim canım dogdugum yeri hiç bişeye degişmem

slm kızlar sevindim.....

Merhaba sevgili hemşerilerim...Ben de ığdırlıyım:)

ben ığdırlı değilim ama 3 sene ordaydım yeni tasındım ordan çok sevdiğim bende yeri bambaşka olan bir sehir

Merhaba iğdirlilar nasilsiniz bakalim bende aslen iğdirliyim ama doğma büyüme bursaliyim 2 yil iğdirda da babamin görevi neticesinde kaldim ama iğdir gerçekten güzel yer hani doğunun paris idiyolarya bencede doğunun parisi

Slmm bende ıĞdırlıyım Şuandada ıgdırdayım memleketımı cook sevıyorum ıykı ıgdırdayım ıykı azerı kızıyım :),

aşkımı üşütme ığdırrrmafoldumben

slm kızlar tayimiz ıgdır tuzlucaya çıktı nasıl bir yer evler ev kiraları nasıl bilgi verir misiniz

ığdırlılar buraya yazın amabilmiyorumkismile

kızlar tuzluca hakkında bana bilgi verecek yokmu bu kadar az mı ığdırlılar kk da
evler nasıl kolay ve güzel bi ev bulabilir miyim

tuzlucanın köyü mü?? gercı fark yapmaz ha köyü ha merkezi...bana boğucu gelir orası ama herkese farklı tabı...cayır çimenlerı dağları falan güzeldr gezmek için...

Son düzenleme:
..........................................................

Son düzenleme:
merkezde canım merkezde apartman var mı acaba müstakil mi evler

AySeCeYLiN .!.:
canım tuzluca nasıl bir ilçe apartman var mı yoksa müstakil mi evler kimseden öğrenedim birşey mewrak ediyorum inş. apartman vardır
özel mesaj atamadığım için buraya yazıyoum...valla tam hatırlamıyorum anneme sordum var dedi ama fazla yok olsada ıkı üç katlı...keske ığdır merkez olsaydı orası daha iyidi..gerci tuzluca ığdır arası ozel arabanla 15 20 dk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…