- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
Kocanızın tavrını anormal bulmuyorsanız bu konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.Bana sordugunda videoyu göstermk için kayt amaçlı whaysappına göndermş olablr gostrp sormk ıcın bılemıyorum
Ben eşimi korumuyorum arkadaşlar ne ilgisi var böle bişeyn şakası denemesi olurmu eşim tutupta böle bişey için beni neden denesin bellki beni tanıyan biri eşimle aramı bozmk için yapıyor kim oldugnu bılmıyorum ama savcılgıa gidicem ve suc duyrusunda bulunucam namusuma iftira atıldı resmen ve ben çok kötüyüm eşimin yaptıklrna dedıklene inanamıyorum zaten ki bende söledm sen adammısın ki baska brı olsa bulur geregını yprnsenn karının namusuna iftra atılıyor ve sen bnı sucluosun dedm agznıacp bana cvp vermdı bn saatlerce bagrdm cagrdım hala suskun
ERGENDR DEGILIM YALANDA KONUSMUYORUM BURAYA İNSAN GBI DERDIMI YAZDIM SIZ BENI TOPA TUTUYOSUNUZ
eşiniz çok tuhaf. kaç gün sustu bu durumu bilip? ne zaman yollamıs telefonuna bu videoyu
Hala inandırıcı değilsiniz.ne yalanı ya benim aklından zorummu var namusuma iftra atıldı dıye burda konu acıyım arkadaslr yapmayın allahın askına ben zaten sabahtna berı deliriyorum eşimin yapmadgı adamlıktan dolayı bnmı sucluyum yanı Allah onuda bldgı gıbı yapsın dedgnz gbı kolmdn tutp savclga götrmesı gerk bnı ama o bana ınanmyı terch etmdı
bu durumdan hemen bir avukata bahsedin, eşiniz size zina, ahlaksız yaşam vb sebeple boşanma davası açmanın yolunu yapıyor olabilir. pazartesi ilk iş bir avukat bulun ve savcılığa başvurun, eşinize siz ona açmadan dava açın, bir avukata mutlaka danışın bildiğim kadarıyla böyle bir durumda haysiyetinize laf söylediği için en azından tazminat davası açabiliyor olmanız lazım, haklıyken haksız duruma düşmeyin.Eşim de belli ki facebookdan konusmus çünkü konusmalsr yok ortada kayıt etmek amaçlıda kenıd telfonundann iş cebine whatsapaa göndermş orda gördm whatsapp msjlrnda