iftiraya uğradım çok kötüyüm;(

vallahi bazı hatunlarda ki bu sakinlik beni benden edecek.

hemen yasal işlemleri başlatın bu video ile ilgili. nasıl yapacam bilmiyorum demeyin Allah aşkına herkes bebeklıgınden bılmıyor gidiyorsunuz polise savcılıga avukata sora sora her seyı yapıyorsunuz...

ayrıca hangi koca bunu öğrenip bir dakika susabilir? yüzünüzü görmeden bunu siz oldugunuzu nasıl iddia edebilir?
ögrendiği ilk gün polise sizi de alıp yanına nasıl gitmez? nasıl bir eş yani hayret

Ben eşimi korumuyorum arkadaşlar ne ilgisi var böle bişeyn şakası denemesi olurmu eşim tutupta böle bişey için beni neden denesin bellki beni tanıyan biri eşimle aramı bozmk için yapıyor kim oldugnu bılmıyorum ama savcılgıa gidicem ve suc duyrusunda bulunucam namusuma iftira atıldı resmen ve ben çok kötüyüm eşimin yaptıklrna dedıklene inanamıyorum zaten ki bende söledm sen adammısın ki baska brı olsa bulur geregını yprnsenn karının namusuna iftra atılıyor ve sen bnı sucluosun dedm agznıacp bana cvp vermdı bn saatlerce bagrdm cagrdım hala suskun

Bana sordugunda videoyu göstermk için kayt amaçlı whaysappına göndermş olablr gostrp sormk ıcın bılemıyorum
Kocanızın tavrını anormal bulmuyorsanız bu konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Baştan sona tutarsız yazdıklarınız.
Tekrar ve tekrar söylüyorum " hiçbir erkek böyle bir görüntü karşısında ağız aramaz, direk harekete geçer. Ya savcılığa gider adamı bulup hesap sormak için yada eve gider karısına hesap sormak için"

5 ihtimal var

1-konu sahte h.sonu bir ergenin canı sıkılmış ablaları işleteyim diye düşünmüş

2-gerçekten kocan senden boşanmak için böyle bir tezgah kurdu seni oyalıyor.hiçbir erkek karısı olduğunu bildiği bir video karşısında böyle sakin olmaz mümkün değil

3-eşin eşek şakası yapıyr aa nasıl işlettim seni diyecek ya da böyle bişey olsa ne tepki verecek diye kontrol ediyor

4-ikinizde böyle sakinseniz en son itimal video gerçekten senin olabilir mi?

5- 2 yıl önce falan yine aynı böyle bir konu vardı aklıma geldi.

Tuhaf bir durum dogrusu..Herkes esinizden süphelenmis..hakli olbilirler diye düsünüyorum ben de.

ne yalanı ya benim aklından zorummu var namusuma iftra atıldı dıye burda konu acıyım arkadaslr yapmayın allahın askına ben zaten sabahtna berı deliriyorum eşimin yapmadgı adamlıktan dolayı bnmı sucluyum yanı Allah onuda bldgı gıbı yapsın dedgnz gbı kolmdn tutp savclga götrmesı gerk bnı ama o bana ınanmyı terch etmdı

gonderenin adam oldugunu da bılmıyoruz ki eşinizin eski sevgılı vakası varmı ya da şuanlarda baskalarıyla gorusme ihtımali. şüpheleniyor musunuz hiç?

Çok şüphe uyandırıcı hareketleri var ama eşinizin sakin kalamaz ki bir insan hemen savcılığa gidin namusunuza iftira var durdurmaya gelmez ki hemen öğrenin kim olduğunu

eşiniz çok tuhaf. kaç gün sustu bu durumu bilip? ne zaman yollamıs telefonuna bu videoyu

ERGENDR DEGILIM YALANDA KONUSMUYORUM BURAYA İNSAN GBI DERDIMI YAZDIM SIZ BENI TOPA TUTUYOSUNUZ

iyi de normalde ben açsaydım bu konuyu aynı böyle anlatsaydım ne düşünürdün?üstelik msjımda 5 ihtimalden bahsettim.

eşin çok sakin videoyu 3 gün önce almış tek laf etmemiş Allah aşkına sence bir gariplik yok mu kocanda?

bu kadar kolay mı canım

yuvayı bozmak daha ne ne değil bilmeden kocanın tavrı daha bir tuhaf

hemen savcılığa gidin şikayet edin aslı astarı çıksın

kocan utansın bence

eşiniz çok tuhaf. kaç gün sustu bu durumu bilip? ne zaman yollamıs telefonuna bu videoyu

Daha önce yolladıysa gönderen kişinin seni kocana söyleyeceğim demesi de havada kalıyor ki? Yollamış zaten kocaya..
3. kişi varsa bile o da ayrı bir dengesiz. Ki bana kalsa yok..

Yüz belli olmayan videodan "ben seni tanımıyor muyum?" diyen koca varken ortada? Başka fail aramaya gerek var mı?.

Hala inandırıcı değilsiniz.
Siz nasıl bu kadar sakinsiniz?
Bu saate kadar nasıl karakola gitmediniz?

ben eşinin bir kadının canını yaktıgını düşündüm senden boşanacagını söyleyerek birini kandırmıs sımdıde türlü numaralar dönüyor etrafında. ya da birlikte o numaraları çeviriyorlar.

polise giderken kolundan tutup geri cevırmezse sasırmam

Bence de bu saatten sonra o koca senin kocan olmamalı yazıklar olsun bu erkeklere bence işin içinde iş var eşinde bu oyunun içinde olabilir belki de o seni aldatıyor beraber olduğu kişi ile oyun yapıyor dünya hali bu malesef herşey olabilir

Şikayette bulunun, mesaji kim göndermiş bulun. Esinizin inanması çok tuhaf. Video geliyor hić sesini çıkarmıyor falan.
Bir tuhaflık, tutarsızlik var sanki.

Eşim de belli ki facebookdan konusmus çünkü konusmalsr yok ortada kayıt etmek amaçlıda kenıd telfonundann iş cebine whatsapaa göndermş orda gördm whatsapp msjlrnda
bu durumdan hemen bir avukata bahsedin, eşiniz size zina, ahlaksız yaşam vb sebeple boşanma davası açmanın yolunu yapıyor olabilir. pazartesi ilk iş bir avukat bulun ve savcılığa başvurun, eşinize siz ona açmadan dava açın, bir avukata mutlaka danışın bildiğim kadarıyla böyle bir durumda haysiyetinize laf söylediği için en azından tazminat davası açabiliyor olmanız lazım, haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…