iftiraya uğradım çok kötüyüm;(

Kocanl birliktengit şikayette bulun,bu arada kocanın videoyu alıp da tepki vermemesi çok anlamsız.

Bu arada eşinle anlaşamıyorsanız ve çocuğun falan varsa eşin bu yolla çocuğunu bile alır haberin olsun.

eşin videodaki kadının sen olduğuna nasıl inandı, yüz görünmüyor ama vücut görünüyordur ben seni tanımıyormuyum derken neyi kastetti ? karısının fiziğini vücudunu tanır dimi bir adam ordaki kadını sana mı benzetmiş yani, hadi benzetti neyi beklyirodu acaba seni suç üstü yakalamayımı bekliyordu, birdahakine basacakti belki de ondan sustu madem suçsuzsun kendini aklaman için polise git o mesajı gönderen adam kimmiş bulunsun, ortada gizli olan durumlar var bence konu açık değil.

Karakola gidince hiç bir şey olmaz. IP adresi tespit edilemiyor gideceği yer karakol değil savcılık. Karakol ne yapsın. Savcılığa gidecek savcılık ip numarasının istenmesi icin bildiri yollayacak. O da gerekli görürse. Sonra facebookdan ip numarasi istenecek facebook ip numarasi vermiyor. Ancak cinayet gibi bir olay olursa veriyor. Ben kaç yıl çalıştım hukuk sektöründe.

ne yalanı ya benim aklından zorummu var namusuma iftra atıldı dıye burda konu acıyım arkadaslr yapmayın allahın askına ben zaten sabahtna berı deliriyorum eşimin yapmadgı adamlıktan dolayı bnmı sucluyum yanı Allah onuda bldgı gıbı yapsın dedgnz gbı kolmdn tutp savclga götrmesı gerk bnı ama o bana ınanmyı terch etmdı
Ya sizin eliniz ayağınız yok mu? Kendiniz gidemiyormusunuz savcılığa? Eşiniz gelmezse gelmesin,siz gidin savcılığa..Ayrıca 1 soru sordum cevap vermediniz, yüz gözükmüyorsa videoda siz olduğunuzu nasıl iddia edebiliyorlar?

.düşünsene adama video geleli 3 gün olmuş tek tepki vermemiş videoda kadının yüzü dahi yok bu sensin eminim demiş.yani?

garip durum aklı başında koca alır o pc yi gider polise şikayetini eder 3 gün içinde çoktan bulunurdu.

buraya konu açana kadar savcıya gidin

hiç bir yere gidilmemiş koca kadını boşamaya kalkmış aklımda deli sorular ve konu sahibi kızmasın ama bana eksik bir sürü yer geldi

fake olabilir mi bilmiyorum artık

O video gercekten senin olsa bile rızan olmadan başkalarina gonderilmesi suç. Öncelikle bunu belirteyim.
Rızamız olmadan fotograflarımızın, videolarimizın ve ve aleni olmayan haberleşme konuşmalarımızın ifşa edilmesi suctur.
Savcılıga suç duyurusunda bulunacaksınız. Dilekcenizi yazmak icin internetten faydalanabilirsiniz. Hakaret dilekce ornegi yazin icerigi kendi olayiniza gore yorumlayin.
Bu olayda esiniz size inanmis olsaydi bile suc duyurusunda bulunmaniz gerekliydi. Ileride baska turlu seyler yapabilirler. Simdiden onlemini almalisiniz.

garip durum aklı başında koca alır o pc yi gider polise şikayetini eder 3 gün içinde çoktan bulunurdu.

buraya konu açana kadar savcıya gidin

hiç bir yere gidilmemiş koca kadını boşamaya kalkmış aklımda deli sorular ve konu sahibi kızmasın ama bana eksik bir sürü yer geldi

fake olabilir mi bilmiyorum artık

sahte deyince kızıyor ama bana da değişik geldi konu.böyle bi kou iki yıl önce de açılmıştı hatta.

hemen yarın adliyeye gidip şikayet dilekçesi bırak o videoyu ve konuşmaları delil olarak sun kocan dursun bi köşede sen kendni akla ondan snra miden alırsa bu rezalete inanan kocayı affet miden almıyosa çok afedersin aklandığını göster ve def et hayatından çocuğun olsa bile ezdirme kendni herşey güvenle başlar öylede biter...

Bence sizde kocanızın birşey yapmayacağından emindiniz.
Yani ben böyle bir durumdan hemen erkek kardeşimi bile haberdar edemezdim.
Olacaklardan korkardım. Kocanız rahat siz ondan daha rahat.

sahte deyince kızıyor ama bana da değişik geldi konu.böyle bi kou iki yıl önce de açılmıştı hatta.

bi insan neden polise gitmez sonuçta namus bu ve video var ellerinde kanıt.

ailelere ne diyecekler etrafa ne diyecekler bunun açıklamsı ne olucak

hadi koca gitmedi bayan niye gidip temizlemez ki bu durumu

bilemiyorum kızıcaksa kızsın valla bana inandırıcı gelmedi ne yapayım yani durum bu

konu sahibinin açtığı konulara baktım sahte olma ihtimali çok az bence de yani ama özellikle kocasında ki sonra da kendisinde ki bu rahatlık beni şaşkına çevirdi

konu açmak yerine savcılığa polise gider ortalığı ayağa kaldırırdım

Başladınız gene şurada fakesin fakesin demeğe yeter daa yeter.
Ne biliyorsunuz fake olduğunu
Güzelim kocan senden boşanmak için yapıyor benden söylemesi
Önce kendine attı sana gösterecekti herhalde vazgeçti sonra sanada attı daha inandırıcı olsun diye

eve girdiğin bile biliyor bak bak demek için

demek ki güvendiğimiz eşlerimiz bile boşanmak için böyle iğrenç yollara baş vurabiliyormuş bunu da öğrenmiş olduk.

konu ne olacak merak ediyorum.

Yahu fake faln degılım rahat oldgumuda nerden cıkarıosunuz zaten yarın gıdıcem savcılıga pazar gunu bugun nasıl gideyim.. Ben zaen olayın şokundayım sabhtan berı kavga edıyoruz bana hala yüzün görnmuo ama senin vücudun dıo bana nekadr acı cekıyorum bılıyomusunuz sız benı yalan dıye yargılıyosunuz burda kocam bna inanmıyor ses de benım sesimmiş vücutta benım vücudummuş boşanma gbı bır durum söz konusu olamaz cunku bız cok ıyıydık bu olaya kdr hıc bır sorunumz yoktu 360 derece degıstı ıkı gunde

X