Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence eş boşanmak için bahane arıyor başka bişey gelmiyor aklıma.
nerdeyse eşi yapmış bu işi diyecem
Ya sizin eliniz ayağınız yok mu? Kendiniz gidemiyormusunuz savcılığa? Eşiniz gelmezse gelmesin,siz gidin savcılığa..Ayrıca 1 soru sordum cevap vermediniz, yüz gözükmüyorsa videoda siz olduğunuzu nasıl iddia edebiliyorlar?ne yalanı ya benim aklından zorummu var namusuma iftra atıldı dıye burda konu acıyım arkadaslr yapmayın allahın askına ben zaten sabahtna berı deliriyorum eşimin yapmadgı adamlıktan dolayı bnmı sucluyum yanı Allah onuda bldgı gıbı yapsın dedgnz gbı kolmdn tutp savclga götrmesı gerk bnı ama o bana ınanmyı terch etmdı
bence eş boşanmak için bahane arıyor başka bişey gelmiyor aklıma.
.düşünsene adama video geleli 3 gün olmuş tek tepki vermemiş videoda kadının yüzü dahi yok bu sensin eminim demiş.yani?
garip durum aklı başında koca alır o pc yi gider polise şikayetini eder 3 gün içinde çoktan bulunurdu.
buraya konu açana kadar savcıya gidin
hiç bir yere gidilmemiş koca kadını boşamaya kalkmış aklımda deli sorular ve konu sahibi kızmasın ama bana eksik bir sürü yer geldi
fake olabilir mi bilmiyorum artık
sahte deyince kızıyor ama bana da değişik geldi konu.böyle bi kou iki yıl önce de açılmıştı hatta.