- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Çilek parçası genzime kaçtı gülerken, güm diye gidecektimKiz bisey oldugu yok millette inancak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çilek parçası genzime kaçtı gülerken, güm diye gidecektimKiz bisey oldugu yok millette inancak![]()
Silikonun hayrı olur mu acaba nevoş patlıyomus ya onlar geneldeHayırlı olsun ne diyelim![]()
Zekana hayranım zatenAllahtan zekiyim de değiştirmeden anladım asko![]()
Sorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallahDimi yaa anca çocukları alıp annesine gittiği günler huzur buluyorum resmen komşuya göre şekilleniyor ev içi huzurumuz
[/QUOTE="Nevreste, post: 67826523, member: 226866"]
Kiralarda uçmuşAntep'te ben çıktığımda 1600 falandı kiralar şimdi 2000 -2500 olmuş.Urfa'da kesin öyledir.
Burası bile pahalı![]()
Iyıyım kuzucum alsem silikonlu bıseyler yapmıs onu anlamaya çalışıyoruzHoş buldum orişim nasılsın![]()
Yavas yeee yavasÇilek parçası genzime kaçtı gülerken, güm diye gidecektim![]()
Ayşe tecrübe etsin bize bildirsinSilikonun hayrı olur mu acaba nevoş patlıyomus ya onlar genelde![]()
Canım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuşSorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallah![]()
Zekana hayranım zaten![]()
Canım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuşSorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallah![]()
Guzelse bızde yaptırırız benım ıhtıyacım var ciddenAyşe tecrübe etsin bize bildirsin![]()
Aa niye bana sormadı botoksku evvayaIyıyım kuzucum alsem silikonlu bıseyler yapmıs onu anlamaya çalışıyoruz![]()
Aha bende de bozuk çıktı kısır döngüye başladık gözümüz aydınCanım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuş![]()
Aynen elime verseler parçalıycam kadını o dereceyimCanım ya sinirden alintilarida ne hale sokmuş![]()
Aman bugun esrada vardi kadin kocasini ikna etmis heryerini yaptirmis kadin cok guzel olmus sonra kocayi terk etmisAyşe tecrübe etsin bize bildirsin![]()
Lanet var bu Mesajda demek ki bizim üst komşununAha bende de bozuk çıktı kısır döngüye başladık gözümüz aydın![]()
Sen botokslumuydun botoksa yonlendırıyomuydun evvosum yaniiiAa niye bana sormadı botoksku evvaya![]()
Aynen canım çok arttıSorma şu an 1600 e 2+1 leri veriyorlar burda, 3+1 ler 2000 lerde felaket bir durum, o yüzden de çıkmak istemiyorum. Ne deyim hayırlısı olsun inşallah![]()