iftar sofrasinda teyzenin dusmanligi?!

Haklisin ama kimsemin onunde bardak dahi yoktu yani herkese uzatip verdi bardaklar kendi onundeydi, benimde olmadigini biliyordu. Bende benim yok demedim acikcasi bildigi halde sormasi tuhafima gitti tenezzul etmek istemedim. Hele ki yanimdaki bos yere dahi su koymasi bilemiyorum. Yanlis olabilirim

Gercekten bu ailenin tavilarindan cok sikilim. Zaten kendi ailemden uzaktayim yeni evlendim bunlarinda boyle yapmasi zoruma gidiyo. Bi sicakliga ihtiyacim varken sirtlarini ceviriyorlar. Esimde cok gormuyomus gibi davraniyo. Neyse pfth

Ama sormuş . Bardakları doldurup herkese su uzatıp size vermese ve sormasa tamam diyeceğim ama eksik varmı demiş sizde ses etmemişsiniz. Tamam aranız iyi degilmiş vs ama sonuçta tenezzül etmem denecek birşey değil su yani bu sonuçta. İstemeliydiniz,belki derdi ki aaa farketmemişim kusura bakma. Bilemezsiniz.

Hic iyi niyetli dusunemiyorum kusura bakma. Herkese verip yanimdaki bos yere bile koymasi. bana gelince sormasi tabi cevap vermem ozaman. Oyun mu oynuyoruz

Hic iyi niyetli dusunemiyorum kusura bakma. Herkese verip yanimdaki bos yere bile koymasi. bana gelince sormasi tabi cevap vermem ozaman. Oyun mu oynuyoruz

Valla içinizde iyi tutup dert ediyorsunuz, benim size tavsiyem, herkesle açık sözlü olun. Sorunun ne olduğunu ancak böyle öğrenirsiniz. Ben olsam onca insanın içinde sorardım bir hatamı yaptım teyze hayırdır diye. Herşeyi dert edip içine atacağına, herşeyi kişinin yüzüne karşı söyleyeceksin. Ben hep öyle yaparım ve hiç içimde veya kafamda cevaplanmamış sorular ve sıkıntılar yoktur. Yüzüne söyleyemeyeceğim bir şeyi kimsenin arkasından da konuşmam. Bazen adımız patavatsıza çıkıyor ama ben dürüstlük olarak görüyorum ve tek korkmadığım insan modeli de açık sözlü olandır bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…