iftar sofrasinda teyzenin dusmanligi?!

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Kizlar kendime yediremedim konu acmak istedim. Ne olduysa bikac gundur ayni ortamda bulunuyoruz iki dusman gibi bakmiyoruz birbirimize konusmuyoruz. Hani normalde ben konusur ama negatif enerjisini aldim yaklasmadimda kendim. Zaten pek haz etmem kendisinden. Yine ne konusulduda tavir aldi diye dusundum. Herneyse bugun yine ayni ortamda iftar acacaktik. Ayni masaya denk geldik, sulari doldurdu verdi masadakilere. Herkesin varmi dedi, yanim bostu orayada suyu koydu bana vermedi. Bu normalmi. Yediremiyorum kendime dusmanmiyiz. Yani iftar sofrasinda dusman yapmaz bunu ayiptir cok zoruma gitti kizlar
Mesele su degil ama davranisi.

senin teyzenmi söz konusu?
bi konu okumustum teyze nisanlanmisti, buldumcuk olmustu
o senmiydin? hatirlayamadim

ortada küslük bi durum varsa bile, heleki iftar sofrasinda herkese su verip seni atlamasi cok günah
kötü niyet...

senin teyzenmi söz konusu?
bi konu okumustum teyze nisanlanmisti, buldumcuk olmustu
o senmiydin? hatirlayamadim

ortada küslük bi durum varsa bile, heleki iftar sofrasinda herkese su verip seni atlamasi cok günah
kötü niyet...

Kiz cok zoruma gitti. Esimin teyzesi kotu hissettim kndimi. Pff

Kadina karsi bir yanlisin mi oldu acaba?

Belki oruç olduğu için dikkatsizliğine gelmiştir kötü niyetli değildir bu ilk mi oldu? Yoksa başka hareketleri de mi battı size karşı?

Ayyy dusman basina nasil bi kadin o hic umursama moralinin bozuldugunuda belli etme yokmus gibi davran dumur olsun

genelde teyzeler kız arkadaş gibi olur ..
belki görmemiştir , yanlıs anlamıs olmayın ..

Yok kizlar hicbisey gecmedi hatta en son fazla mesafelimiyim acaba diye ilgilendim kendisiyle. Tek bildigm esimin annesi arkamdan yine biseyler konusmus anlatmis olamali ki tavirlar onu gosteriyo. Gercekten cok zorum gitti uyku tutmuyo. Kucuk kizi bile yanima otumak istemdi. Dusmanmiyim ben. Zoruma gidende esimin sadece tuhaf diye karsilik vermesi bu mu yani zaten ailemden uzaktayim gordugum muammeleye bak

Diyorumya ikidir karsilastik yuzume bakmadi etmedi. Bugunde boyle oldu. Dusundum ben bunlarin eline bi dussem bana neler yapmazlarki

ben olsam benim yok derdim. yada tandaki boş olanı kendime olur bunuda doldur diye kendi bardağımı veriridim eline. siz bozulup büyütmeyince yaptığı kasıtlı olsada zevk alamaz yaptığından.

Diyorumya ikidir karsilastik yuzume bakmadi etmedi. Bugunde boyle oldu. Dusundum ben bunlarin eline bi dussem bana neler yapmazlarki

canım emin ol kaynanan senin hakkında konuşmuş dertleşmiştir kardeşiyle, o da sana trip atıyo işte...
ne takıyon kafana salla gitsin... senin yerinde olsam varya tınnnn...
o kadın yattı uyuyo şimdi, hatta sana trip attığı için gerine gerine uyuyordur
sen de bak keyfine... inan başkalarını dert etmek için çok kısa bu hayat... kendi dertlerimiz yetiyor zaten, birde kalkıp eşimin teyzesini takmam kafama valla..

arkasından konuşulmuyan gelin, konuşmayan kaynana yoktur emin ol... n konuştuklarını düşünüp duracağına, salla gitsin..arkandan konuşan arkanda kalır unutma..

Evet dogru ama her ailsiyle bi araya gelince birileri mutlaka tavirli. Ki evldigimden beri boyle. Gorusmek istemiyorum fazla ama rahatta birakmiyolar. Hem geliyim gidiyim hemde herks istedigi tavri takinsin. Esimde onlarin gonullerini alma derdinde. Zaten kims yok burda sicakliga ihtiycim var ama yok pf neys

O seni görmezden geliyorsa sende yok say canım bundan daha çok sinir edici bir durum yok dur emin ol uyuz kadın ya bide eşinin teyzesi yani öz olsa neysee dicem

belki bilinçli yapmamıştır...yada yaptıysada boşver nasılsa arada görüşüyorsun

ne olursa olsun ister canım ciğerim olsun iftar sofrasına düşmanlık taşıyan her kimseyle asla muhattap olmam..gördüğüm yerde kafamı çeviririm..kendi kendine tribi geçip konuştuğunda bile suratına bakmam..zira o insan değil..Müslüman sofrasında yaptığı edepsizliğin açıklaması olmaz..

Herkesin suyu varmı diye sorduğunda,'benim yok zahmet olmazsa alabilirmiyim'deseydiniz size su vermeseydi buna rağmen derdimki haklısınız ayıp etmiş ama sorduğu halde söylemeyip sonrada bozulmanız tuhaf.
Önceden gelen bir sorun olabilir aranızda bilemem ama şu anki durumda siz söylemeliydiniz benim suyum yok diye.
Siz şimdi zaten aramız bozuk vs diyecekseniz yinede söyleyeyim,siz gereğini yapın ondan sonra bir yanlış varsa ona dertlenin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…