- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kızlar merhabalar. Herkese hayırlı ramazanlar. Çok acele hemen bir şey soracağım size. Eltim ve kaynim iftara gelecek. Mercimek çorbası. Fırında köfte patates. Yumurtali pazı kavurma. Pilav Güllaç. Piyaz salata. Yeter mi? Yoksa yanına bişey daha eklesem mi? Ekle derseniz ne ekliyim?
Kızartma biber dediğiniz mezeyi yoğurtlamayacaksanız, size de yoğurtlu bir meze öneririm.tarhana corba
pilav üstü et
kremali patates
börek
salata
kizartmali biber
Güllaç
benimki nasil kizlar
dogru söylüyorsun. sari biberlerin icine kup kup kizartma yapip koyuyorsun. bir yerde yedim cok hosuma gitmisti. Herkesin yanina kase yogurt koysam nasil olur?Kızartma biber dediğiniz mezeyi yoğurtlamayacaksanız, size de yoğurtlu bir meze öneririm.
Ya da zeytinyağlı bir tarif yapın.
Herkes ana yemek yiyemiyor iftarda, ağır geliyor.
Öyle yoğurt koyacağınıza, cacık yaparsınız.dogru söylüyorsun. sari biberlerin icine kup kup kizartma yapip koyuyorsun. bir yerde yedim cok hosuma gitmisti. Herkesin yanina kase yogurt koysam nasil olur?
ok. tesekkurlerÖyle yoğurt koyacağınıza, cacık yaparsınız.
Serin serin daha iyi, ferahlatıcı olur.
Sarımsaksız yaparsınız tansiyon sorunu açısından, mis gibi.
Kolay gelsin şimdiden, ellerinize sağlık Allah kabul etsin.Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Süpersiniz anında imdadıma yetiştinjz:)) yoğurtlu bişey eklicem yanına kesinleşti. Çok öpüyorum sizleri. Ogleden sonra izin aldım işten. Fırsat varken çağırıyim dedim :) şimdi işlerimin başına dönüyorum. Tekrardan teşekkür ederim:*
guzel seninki de bi sulu yemek olsami olmasami diye dusundum bilemedimtarhana corba
pilav üstü et
kremali patates
börek
salata
kizartmali biber
Güllaç
benimki nasil kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?