İftar menüsü. Yardım....

Havuç tarator yapabilirsin Bol yoğurtlu Sarımsaklı

Yeter daha ne olsun...

tarhana corba
pilav üstü et
kremali patates
börek
salata
kizartmali biber
Güllaç

benimki nasil kizlar
Kızartma biber dediğiniz mezeyi yoğurtlamayacaksanız, size de yoğurtlu bir meze öneririm.
Ya da zeytinyağlı bir tarif yapın.
Herkes ana yemek yiyemiyor iftarda, ağır geliyor.

Bence gayet yeterli bir menü,zaten kimse oturup tabaklar dolusu yemek yemiyor.
Eğer masada çeşit fazla olsun derseniz yoğurtlu mezelerden yapabilirsiniz kabak tarator,havuç tarator,yoğurtlu semizotu vb.

Kızartma biber dediğiniz mezeyi yoğurtlamayacaksanız, size de yoğurtlu bir meze öneririm.
Ya da zeytinyağlı bir tarif yapın.
Herkes ana yemek yiyemiyor iftarda, ağır geliyor.
dogru söylüyorsun. sari biberlerin icine kup kup kizartma yapip koyuyorsun. bir yerde yedim cok hosuma gitmisti. Herkesin yanina kase yogurt koysam nasil olur?

Harika bi menun var tek tavsiyem bi tane soguk icecegi unutma ortaya hurma zeytin tereyagi baharatli zeytin yagi da koyarsin cok sık bi sofran olur canim

dogru söylüyorsun. sari biberlerin icine kup kup kizartma yapip koyuyorsun. bir yerde yedim cok hosuma gitmisti. Herkesin yanina kase yogurt koysam nasil olur?
Öyle yoğurt koyacağınıza, cacık yaparsınız.
Serin serin daha iyi, ferahlatıcı olur.
Sarımsaksız yaparsınız tansiyon sorunu açısından, mis gibi.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Süpersiniz anında imdadıma yetiştinjz:)) yoğurtlu bişey eklicem yanına kesinleşti. Çok öpüyorum sizleri. Ogleden sonra izin aldım işten. Fırsat varken çağırıyim dedim :) şimdi işlerimin başına dönüyorum. Tekrardan teşekkür ederim:*

Kolay gelsin şimdiden, ellerinize sağlık Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…