- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
gayet yeterli arkadaşım. iftarda zaten çok fazla çeşit yenmiyor. senin menün kararında olmuş. eline sağlık. allah kabul etsin.Kızlar merhabalar. Herkese hayırlı ramazanlar. Çok acele hemen bir şey soracağım size. Eltim ve kaynim iftara gelecek. Mercimek çorbası. Fırında köfte patates. Yumurtali pazı kavurma. Pilav Güllaç. Piyaz salata. Yeter mi? Yoksa yanına bişey daha eklesem mi? Ekle derseniz ne ekliyim?
Çok olmuş kuzum yenmiyor zatenKızlar merhabalar. Herkese hayırlı ramazanlar. Çok acele hemen bir şey soracağım size. Eltim ve kaynim iftara gelecek. Mercimek çorbası. Fırında köfte patates. Yumurtali pazı kavurma. Pilav Güllaç. Piyaz salata. Yeter mi? Yoksa yanına bişey daha eklesem mi? Ekle derseniz ne ekliyim?
Bende yoğutlu bise eklesem mi diye düşünmedim değil.Gözüm bir zeytinyağlı bir de yoğurtlu meze aradı.
Meze olarak havuç tarator, yoğurtlu semizotu, yoğurtlu patlıcan kırmızı biber közleme, kabak olabilir.
Zeytinyağlı olarak da barbunya, fasulye, enginar, patlıcan, pırasa, kereviz gibi bir seçenek olabilir.
Ya da bir çeşit börek ekleyebilirsiniz, gece sahurda da yersiniz.
Güllaç yapiyiyim dedim:)Çok olmuş kuzum yenmiyor zaten
Tatlı olsa güzel olur ❣
Elinizde olan herhangi bir malzemeyi hemen yoğurtlayabilirsiniz.Bende yoğutlu bise eklesem mi diye düşünmedim değil.
Güllaç ve Cola fanta bişe var:)Tatlı ve içecek var mı?
O zaman havuç tarator yapım o zaman:)Elinizde olan herhangi bir malzemeyi hemen yoğurtlayabilirsiniz.
İceberg varsa bile kesip yoğurtlayın, içine turşu, mısır, kaşar peyniri rendeleyin.
Aynı şekilde havuç tarator çok basittir, rendeleyip pişirin ve yoğurtlayın.
Ben genelde yemek yerine iftarda daha hafif salata, meze ve ara sıcak yemekler tükettiğimden böyle bir öneride bulundum.
Yoksa yemekleriniz gayet yeterli ve doyurucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?