- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İfadelerin bir kısmı gözükmüyor derken ifadelerin kodları gözüküyor ama şekil olarak mı gözükmüyor yoksa hiç mi ortada yoklar, sitede teknik sorunlar vardı, bu sebeple ifadelerin bir kısmı kaldırıldı, kaldırılan kısmı görmüyor olabilirsiniz.
Ekran görüntüsü ekleyerek daha detaylı yazabilir misiniz?
bende de buna benzer bir sorun var bende konu açacaktım madem buraya yazayım.
ben neredeyse 3-4 aydır ifadeleri doğru düzgün kullanmıyorum hepsini görüyorum ancak üzerine tıkladığımda çoğu zaman yazdığım metne çıkmıyor. ancak 'fazlası' yazan yere tıkladığımda açılan pencereden seçip kullanabiliyorum bunun sebebi ne olabilir.
merhabalar bende smileyleri göremiyorum...benim cevap yazıdığım ekran hiç çıkmıyorlar...diğer arkadaşlardan bakıp : 52 : şeklinde yazabiliyorum...ve sorduğum kişilerin hepsinde çıkıyormuş bende neden yoklar acaba????
biri bize yardım etsin![]()
![]()
munecimmm yok cnm tamamen gözükmüyor bazı ifadeler ama fazlası yazan yerden girdiğim zaman orada varlar cnm
merhabalar bende smileyleri göremiyorum...benim cevap yazıdığım ekran hiç çıkmıyorlar...diğer arkadaşlardan bakıp : 52 : şeklinde yazabiliyorum...ve sorduğum kişilerin hepsinde çıkıyormuş bende neden yoklar acaba????
Önceden mesaj panelinde önümüze çıkan ifadeler daha çoktu sanırım 84-85'e kadar vardı artık 57ye kadar
Devamı 'fazlası' bölümünde görünüyor
Sanırım herkeste olan bir değişiklik bu
Kontol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Mesaj Elementlerini Değiştir bölümünde 'Grafikleri Göster' bölümü işaretli mi?
Önceden mesaj panelinde önümüze çıkan ifadeler daha çoktu sanırım 84-85'e kadar vardı artık 57ye kadar
Devamı 'fazlası' bölümünde görünüyor
Sanırım herkeste olan bir değişiklik bu
Kontol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Mesaj Elementlerini Değiştir bölümünde 'Grafikleri Göster' bölümü işaretli mi?