IF(Intermittent Fasting) Diyeti için arkadaş arıyorum :))

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.692
2.226
133
Merhaba herkese :))
Geçen sene 85 kilodan 73 kiloya diyetisyen eşliğinde düşmüştüm.Ve her şey daha güzeldi.Kilo vermemde ki tek amacım etek giymek istememdi :) O hayalimi gerçekleştirdim.Ancak şimdi de daha güzel görünmek ,sağlıklı olmak ve rahatlıkla tayt,göbeği açık tişörtler giymek istiyorum. Bu 3 aylık hedefim de bunlara yönelik olucak.
BENİMLE DİYET YAPMAK İSTEYEN,birbirimizi motive edebileceğimiz biri var mıdır ? Eğer bir takım arkadaşım olursa her şey daha kolay olacak diye düşünüyorum :))
Bende 77,7 lık bir hatun olarak IF ve şekersiz yaşam olucak şekilde kilo vermek istiyorum.
SİZ NASIL KİLO VERMEK İSTİYORSUNUZ ?
1 AYLIK HEDEFİM: 72
2 AYLIK HEDEFİM :68
3 AYLIK HEDEFİM:65

Benim biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım. Çünkü önceki denemelerimde 3 gün güzel yapıyorum 4.gün her şeyi yiyesim geliyor. Ve gerçekten de yiyorum :( sonra pişman oluyorum çok
Bı sefer bu 3 aylık sureçte yapmamam lazım :(

Merhaba bende sana katılıyorum canım inşallah.Ben bol giymeyi sevdiğim için istediğim kıyafetleri giyebiliyorum ama salaş kıyafetin içinde bile zayıf olmak çok daha güzel duruyor
ilk ay hedefim 60 olsun benimde

Aa ayni kilolardayiz. BENDE eslik edebilirim birbirimize destek olalim.

Merhaba bende sana katılıyorum canım inşallah.Ben bol giymeyi sevdiğim için istediğim kıyafetleri giyebiliyorum ama salaş kıyafetin içinde bile zayıf olmak çok daha güzel duruyor
ilk ay hedefim 60 olsun benimde
Hoşgeldinn canımm
Çok aşırı zayıflık değil de böyle hafif zayıflık çok güzel duruyor bence. Yapalım şu IF i de zayıflayalım 😂

Hoşgeldin canım. Tabiki birbirimize destek olalım. Bende konuyu o yüzden açtım
Ben motivasyonumu kolay kaybediyorum böylelikle daha iyi olur :)
Hadi insallah.ne zaman baslayalim. YARIN başlasak? Birde öğünü ne zamana almaliyiz..

Hadi insallah.ne zaman baslayalim. YARIN başlasak? Birde öğünü ne zamana almaliyiz..
Ben dün başladım canım bugün 2.günüm
Ben sabah 11 de kahvaltı yapıp yani yemeyi başlayıp akşam 7 de bitiriyorum. Bu 8 saat içinde kahvaltı ,bir ara öğün ve akşam yemeği yiyorum. Sende kendi düzenine göre 8 saatlik bir yeme düzeni yaratabilirsin

• Beğen
Reactions: H M
Ben dün başladım canım bugün 2.günüm
Ben sabah 11 de kahvaltı yapıp yani yemeyi başlayıp akşam 7 de bitiriyorum. Bu 8 saat içinde kahvaltı ,bir ara öğün ve akşam yemeği yiyorum. Sende kendi düzenine göre 8 saatlik bir yeme düzeni yaratabilirsin
Tamam ben şimdi yaptim kahvaltimi..
Oyleyse ona gore ayarliyim.
Bugunden basliyorum insallah.ilham olmuş oldun bana da cunku hep aklimda.. :)

Tamam ben şimdi yaptim kahvaltimi..
Oyleyse ona gore ayarliyim.
Bugunden basliyorum insallah.ilham olmuş oldun bana da cunku hep aklimda.. :)
İlk başta zorlanıcaz ya. Ben dün gece uyurken açlık baya hissettim. Ama dayanmak lazım. Sonuçta bu kiloya 1 günde çıkmadk değil mi 😂

İlk başta zorlanıcaz ya. Ben dün gece uyurken açlık baya hissettim. Ama dayanmak lazım. Sonuçta bu kiloya 1 günde çıkmadk değil mi 😂
Homini homini alistik.. illaki zorlanilcak ama alisiyor beden.bunu kesinlikle yapmam lazim.

Dün ve üç gün önce hiç beşten sonra yemedim, aburcuburu da bıraktım, güne de su içerek başlıyorum ve leslie de yapıcamm şu an 66yım,60 olmak istiyorum 🌸

Ben birde ek olarak sarimsak yutuyorum.zyağ iciyorum 1 kasik.. hergün ayran.(doğal yogurtla) hepsi organik yaptiklarimin:))

Ben birde ek olarak sarimsak yutuyorum.zyağ iciyorum 1 kasik.. hergün ayran.(doğal yogurtla) hepsi organik yaptiklarimin:))
Ellerinw sağlık. Onlarında faydası olur tabikii
Bende her gün 40 dakika cardio yapıyorumm
Sen spor yapabilir öisinn

Dün ve üç gün önce hiç beşten sonra yemedim, aburcuburu da bıraktım, güne de su içerek başlıyorum ve leslie de yapıcamm şu an 66yım,60 olmak istiyorum 🌸
Süper canım. Bu kadar tempoya olur bence. Leslienin de etkili olduğunu duymuştum. Umarım olursun en kısa zamanda

Ellerinw sağlık. Onlarında faydası olur tabikii
Bende her gün 40 dakika cardio yapıyorumm
Sen spor yapabilir öisinn
Canim ben gunde 15.bin adim atiyordum yani yuruyordum ama tup bebek tedavisi gorunce saglik sorunlarim oldu yurume kısitlandi vs. Birde şöyle denemek istiyorum yuruyerek kas yapiliyor toparlaniyorsun ama cok inceltmiyor yani kilo kasa donusuyor.bu sefer farkli birseyler uygulucam. Eylul sonunda transferim var(tüp bebrk) hormonlarda aldirdi biraz. Biraz verip hafifleyip tekrar oyle yuruyuse baslicam.

Canim ben gunde 15.bin adim atiyordum yani yuruyordum ama tup bebek tedavisi gorunce saglik sorunlarim oldu yurume kısitlandi vs. Birde şöyle denemek istiyorum yuruyerek kas yapiliyor toparlaniyorsun ama cok inceltmiyor yani kilo kasa donusuyor.bu sefer farkli birseyler uygulucam. Eylul sonunda transferim var(tüp bebrk) hormonlarda aldirdi biraz. Biraz verip hafifleyip tekrar oyle yuruyuse baslicam.
He anlaıdm canım. Aman öncelik bebek tabiki. Kilo elbet verilir boşver

Back
X