Arkadaşlar merhaba
Sitede yeniyim kullanmayı pek beceremedim sanırım kusurum olursa affola. Aslında yıllardır takip ettiğim bir kulüp ama yeni üye oldum .
Neyse konumuza gelelim . Doğum yapalı 3 buçuk ay oldu ve üzgünüm ki hamilelikte 28 kilo aldım :"((
Boyum 174 ve 103 kilo ile doğuma gittim . Şu anda 88 kiloyum ve başlangıç kiloma dönmeme 13 kilo var ve ben 20 kg vermeyi hedefledim.
Cok zor bir doğum geçirdim ölümden döndüm desem yeridir beni bu hale getirenlerin Allah bin bir belasını versin . Öyle kadinsal sorunlarım oldu ki doğum esnasında, hala her gün hastanedeyim . Kısacası bu sebepten depresyona girdim ve zayıflamak aklımın ucundan bile geçmedi. Ne kadar kilo aldığımı farkında bile değildim. Yeni yeni ruhsal olarak iyileşiyorum ve aynaya bakınca ne kadar kötü göründüğümü farkettim. Zayıflamak istiyorum 15 gündür bocaliyorum ama olmuyor
If denedim 16/8 modelini ilk Bi iki gün 500 gr falan verdim ama durdu sonra kilo verisim . Bir yerde yanlış yaptım belki de bilmiyorum . 16saat aç kaldım kalan 8 saatlik dilimde iki öğün yedim . Ekmek makarna pilav vb hayatımdan çıkardım. Bol su içtim ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Olmuyor gitmedi ve pes ettim.....
Nolur yardım edin daha önce 12 kg zayıflamıştim ama ne şekilde beslendiğini hatırlamıyorum bile.
Cok üzgünüm hayattan zevk almıyorum ve yaşım çok genç 23
aynalara bakmak istemiyorum. Kilo vermeyi başarmış güçlü kadınların desteğine ve yardımına ihtiyacım var.
Dipnot emzirmiyorum ve masa başı bir iste homeoffice çalışıyorum .