IF ile Hedef 14 Kilo

on iki

zenginlik başa bela. 💁🏻‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
437
1.156
pandemi boyunca oturdugum yerden aldigim sevgili kilolarim, gobek yaglarim;

artik sizinle vedalasma zamani geldi.

D8E98DA6-5F37-4A88-8378-67B41AFFB933.jpeg

bundan boyle saglikli beslenerek, siz de vucudumda iyice cogalip, ozerklik saglamadan bitsin gitsin istiyorum.

tesekkurler, iyi gunler djdjdjsj. 😂

03.01.2022 - 83 kg. (ayip ya, cidden ayip 😒)

09:30 - 1 kupa sade kahve

11:00 - 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kasar peyniri, 2 zeytin, 1 avuc kadar roka, 2 adiyaman gevregi, 1 kucuk portakal

13:00 - 1 fincan dibek kahvesi

aglamak istiyorum sayin seyirciler. acim. 😢

4 tane antep fistigi, 1 tane tuzlu kurabiye yedim.

kurabiye el yapimi, katkisizdi. bi nebze vicdan rahatlatici avuntu olsun bu da kiz. n’apalim.

aglamak istiyorum sayin seyirciler. acim. 😢

4 tane antep fistigi, 1 tane tuzlu kurabiye yedim.

kurabiye el yapimi, katkisizdi. bi nebze vicdan rahatlatici avuntu olsun bu da kiz. n’apalim.
Adiyaman gevregi nasil birsey bilmiyorum ama kahvaltin yetersiz olmus acikman cok normal 🤗🤗

İstediğin kiloya ulaşırsın insallah iyi gunler diliyorum 🥰🥰

Adiyaman gevregi nasil birsey bilmiyorum ama kahvaltin yetersiz olmus acikman cok normal 🤗🤗

İstediğin kiloya ulaşırsın insallah iyi gunler diliyorum 🥰🥰
adiyaman gevregi asiri tok tutan bir galeta. icerisinde ruseym var. instagram sayfasindan almistim ben de. gercekten diyet surecinde cok destek sagliyor. ekmek yerine tuketiyorum.

kurabiyeleri, kombeleri ve kahkeleri de var. onlar da sekersiz. hurmayla tatlandirilmis.

kahvalti konusuna gelince yumurta yiyemiyorum. 🤦🏻‍♀️ ondan hep eksik kahvaltilarim. biraz sizin sayfadan kopya cekeyim. 😂 kahvaltida ne yiyorsunuz hemeeen bir goz atayim. 😎

cok tesekkur ederim ayrica. 💖

adiyaman gevregi asiri tok tutan bir galeta. icerisinde ruseym var. instagram sayfasindan almistim ben de. gercekten diyet surecinde cok destek sagliyor. ekmek yerine tuketiyorum.

kurabiyeleri, kombeleri ve kahkeleri de var. onlar da sekersiz. hurmayla tatlandirilmis.

kahvalti konusuna gelince yumurta yiyemiyorum. 🤦🏻‍♀️ ondan hep eksik kahvaltilarim. biraz sizin sayfadan kopya cekeyim. 😂 kahvaltida ne yiyorsunuz hemeeen bir goz atayim. 😎

cok tesekkur ederim ayrica. 💖
Aaa o zaman güzelmiş gevrek diyince daha cok yagli birseydir diye düşündüm 🤭🤭

Yumurta yiyeme sebeplerin alerji mi koku mu
Bende genelde kokusundan etkileniyorum

Ara öğünlerine ek yapabilirsin kuruyemis+sut
Meyve+sut gibi ya da yogurtda olabilir

Her zaman bekleriz bizim günlüğe 🥰🥰

Aaa o zaman güzelmiş gevrek diyince daha cok yagli birseydir diye düşündüm 🤭🤭

Yumurta yiyeme sebeplerin alerji mi koku mu
Bende genelde kokusundan etkileniyorum

Ara öğünlerine ek yapabilirsin kuruyemis+sut
Meyve+sut gibi ya da yogurtda olabilir

Her zaman bekleriz bizim günlüğe 🥰🥰
koku, kivam. 😒

iste ara cok yapmamaya calisacagim ama alisana kadar meyve, kuruyemis vs. allah ne verdiyse artik. 😅

yamuk yumuk da olsa bu gunu bitirmis sayiyorum kendimi.

ogleden sonra 1 kurabiye, 1 bardak soguk cay ictim. yalniz o kadar aciktim ki 1 dilim ekmek yedim. 🤦🏻‍♀️

19:00 - 2 kasik ispanak yemegi, 2 kasik bulgur pilavi, 3 kanat, 1 kasik havuc tarator.

yazarken cok gibi gorunuyor ama bence degildi. 😅

simdi dayanamayip cayin yaninda iki uc parca kabak tatlisi yicem.

Merhabaa, nasıl gidiyor devam mı if’e?
Ben de başladım, istedigim gibi kilo veremedim sadece 1 buçuk kilo gitti ama olsundu🤷🏼‍♀️

X