- 24 Ocak 2015
- 437
- 1.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adiyaman gevregi nasil birsey bilmiyorum ama kahvaltin yetersiz olmus acikman cok normalaglamak istiyorum sayin seyirciler. acim.
4 tane antep fistigi, 1 tane tuzlu kurabiye yedim.
kurabiye el yapimi, katkisizdi. bi nebze vicdan rahatlatici avuntu olsun bu da kiz. n’apalim.
adiyaman gevregi asiri tok tutan bir galeta. icerisinde ruseym var. instagram sayfasindan almistim ben de. gercekten diyet surecinde cok destek sagliyor. ekmek yerine tuketiyorum.Adiyaman gevregi nasil birsey bilmiyorum ama kahvaltin yetersiz olmus acikman cok normal
İstediğin kiloya ulaşırsın insallah iyi gunler diliyorum
Aaa o zaman güzelmiş gevrek diyince daha cok yagli birseydir diye düşündümadiyaman gevregi asiri tok tutan bir galeta. icerisinde ruseym var. instagram sayfasindan almistim ben de. gercekten diyet surecinde cok destek sagliyor. ekmek yerine tuketiyorum.
kurabiyeleri, kombeleri ve kahkeleri de var. onlar da sekersiz. hurmayla tatlandirilmis.
kahvalti konusuna gelince yumurta yiyemiyorum. ondan hep eksik kahvaltilarim. biraz sizin sayfadan kopya cekeyim. kahvaltida ne yiyorsunuz hemeeen bir goz atayim.
cok tesekkur ederim ayrica.
koku, kivam.Aaa o zaman güzelmiş gevrek diyince daha cok yagli birseydir diye düşündüm
Yumurta yiyeme sebeplerin alerji mi koku mu
Bende genelde kokusundan etkileniyorum
Ara öğünlerine ek yapabilirsin kuruyemis+sut
Meyve+sut gibi ya da yogurtda olabilir
Her zaman bekleriz bizim günlüğe
Yeni baslamissin zamanla alisirsinkoku, kivam.
iste ara cok yapmamaya calisacagim ama alisana kadar meyve, kuruyemis vs. allah ne verdiyse artik.
duzenli bir sekilde devam edersem guzel kilo veriyorum ama surekli sacma sapan davetler oluyor.Merhabaa, nasıl gidiyor devam mı if’e?
Ben de başladım, istedigim gibi kilo veremedim sadece 1 buçuk kilo gitti ama olsundu