İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah 11.00 15 yumurta ile pey li omlet zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 dilim elma
Öğlen 2 kuru kayısı 1 fincan kahve ve 1 kucuk browni
Aksam.19.30 6/7 adet küçük balık bol salata 3 kaşık şakşuka
55 dk leslie ile günü kapattım.

Pazartesiden beri 16 / 8 yapıyorum şartlar öyle denk geliyor valla hiç memnun değilim bu durumdan inşallah kilo almam
Kahvaltı tost yedim disardaydik kızım rahatsiz ameliyat olacak işlemlerini halletmeye çalıştık
Arada bişey yiyemedim
Akşam yemeği nohutlu tavuklu pilav ayran salata

Pazartesiden beri 16 / 8 yapıyorum şartlar öyle denk geliyor valla hiç memnun değilim bu durumdan inşallah kilo almam
Kahvaltı tost yedim disardaydik kızım rahatsiz ameliyat olacak işlemlerini halletmeye çalıştık
Arada bişey yiyemedim
Akşam yemeği nohutlu tavuklu pilav ayran salata
Geçmiş olsun cnm neyi var prensesin

IMG_20211014_120030.jpg

Bu hafta bu inatçı kilo falan kalmaz 1.lik adayım sensin. Masallah azmine. Dün bir detoks suyu tarifi gordum 1 litre suya 2 kasik chia ve yarin limon sıkıp beslenme penceremizde içiyoruz tokluk hissi verip bol su icirecek. Ben denemek istiyorum ama fırsat olmadi yemeeyener kadar rahat içerik kalkıp yapsam😀
59,20 den başladım bakalım karnımdaki o sertlik iniyor kiloda kayıp varmı bilmem ama pantolanda rahatım inş veririm benim bünyem çok inatcı :) ayrıca çok teşekkür ederim canım benim :)

Illaki kırılacak o kilo ama3 gun sonra ama 5 gun sonra
Belki de kırıldı bile 😎😎
İnş canım benim bence 25 kilodan sonra ciddi anlamda durdu sonrasında verdiğim 1-2 oluyor geri alıyorum muhtemelen sudan kaybediyorum yaklaşık 2 aydır böyle artık sıkıldım vucüdüm da diyete alıştı şok etkisi yaratmıyor :) spor yapabilsem süper olacak ama asla yapamıyorum artık akışına bıraktım senenin sonuna kadar direnicem bakalım artık :) bir alıp veriyorum :)

Hayır canım ne stres ne regli neden bilmiyorum çok yiyorum tatlıya dayanamıyorum evde bulundurmamaya çalışıyorum abur cubur falan normal yemek sevmem çok saçma sağlıksız besleniyorum yıllardır böyle degistiremiyorum 🥲
Ah bu tatlı krizleri yokmu kadınların korkulu rüyası 21 gün şekerli hicbirsey yemesseniz bu kriz yaşanmıyor denedinizmi hiç benim hiç olmuyor regl döneminde tahi tatlı şekerli şeyler aklıma bile gelmiyo

Ah bu tatlı krizleri yokmu kadınların korkulu rüyası 21 gün şekerli hicbirsey yemesseniz bu kriz yaşanmıyor denedinizmi hiç benim hiç olmuyor regl döneminde tahi tatlı şekerli şeyler aklıma bile gelmiyo
Ah bu dayanabilsem 21 gün onu geç dedim 14 gün yap olmadı 😔 ne şanslısın tatlı büyük zaafım hamur işlerini bıraktım yine pek yemiyorum

Bugunki menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen patatesli yumurta
16.00 yoğurt ve kfleks
Arada 2 küçük elma
1 litre dükan içeceği
15 dk cardio inşallah yatmadan 10 dk bölgesel yapmayı dusunuyorum

X