- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.181
Geçmiş olsun cnm neyi var prensesinPazartesiden beri 16 / 8 yapıyorum şartlar öyle denk geliyor valla hiç memnun değilim bu durumdan inşallah kilo almam
Kahvaltı tost yedim disardaydik kızım rahatsiz ameliyat olacak işlemlerini halletmeye çalıştık
Arada bişey yiyemedim
Akşam yemeği nohutlu tavuklu pilav ayran salata
59,20 den başladım bakalım karnımdaki o sertlik iniyor kiloda kayıp varmı bilmem ama pantolanda rahatım inş veririm benim bünyem çok inatcı :) ayrıca çok teşekkür ederim canım benim :)Bu hafta bu inatçı kilo falan kalmaz 1.lik adayım sensin. Masallah azmine. Dün bir detoks suyu tarifi gordum 1 litre suya 2 kasik chia ve yarin limon sıkıp beslenme penceremizde içiyoruz tokluk hissi verip bol su icirecek. Ben denemek istiyorum ama fırsat olmadi yemeeyener kadar rahat içerik kalkıp yapsam
Illaki kırılacak o kilo ama3 gun sonra ama 5 gun sonrabirde ptesi ye 57 ile başlasam motive olucam ama bakalım hayırlısı ile şu 59-58 inadını kırarsam iyi olacak hayırlısı inş
Ozelden yazdim canımGeçmiş olsun cnm neyi var prensesin
İnş canım benim bence 25 kilodan sonra ciddi anlamda durdu sonrasında verdiğim 1-2 oluyor geri alıyorum muhtemelen sudan kaybediyorum yaklaşık 2 aydır böyle artık sıkıldım vucüdüm da diyete alıştı şok etkisi yaratmıyor :) spor yapabilsem süper olacak ama asla yapamıyorum artık akışına bıraktım senenin sonuna kadar direnicem bakalım artık :) bir alıp veriyorum :)Illaki kırılacak o kilo ama3 gun sonra ama 5 gun sonra
Belki de kırıldı bile
Hayır canım ne stres ne regli neden bilmiyorum çok yiyorum tatlıya dayanamıyorum evde bulundurmamaya çalışıyorum abur cubur falan normal yemek sevmem çok saçma sağlıksız besleniyorum yıllardır böyle degistiremiyorumNedenstres mi yaşıyorsun regli haftan mi senin iradeni etkileyen
Ah bu tatlı krizleri yokmu kadınların korkulu rüyası 21 gün şekerli hicbirsey yemesseniz bu kriz yaşanmıyor denedinizmi hiç benim hiç olmuyor regl döneminde tahi tatlı şekerli şeyler aklıma bile gelmiyoHayır canım ne stres ne regli neden bilmiyorum çok yiyorum tatlıya dayanamıyorum evde bulundurmamaya çalışıyorum abur cubur falan normal yemek sevmem çok saçma sağlıksız besleniyorum yıllardır böyle degistiremiyorum
Ah bu dayanabilsem 21 gün onu geç dedim 14 gün yap olmadıAh bu tatlı krizleri yokmu kadınların korkulu rüyası 21 gün şekerli hicbirsey yemesseniz bu kriz yaşanmıyor denedinizmi hiç benim hiç olmuyor regl döneminde tahi tatlı şekerli şeyler aklıma bile gelmiyo
Saatleri biraz esnersem olur mu 11/12 kahvaltı cok geç benim icin 10./11 arası yaparım. Onun dışında bana uygundur insallah devamlılığı gelirKızlar 21 gün yasaklardan uzak duralım mi pazartesi günü başlayalım mıEki Görüntüle 2933809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?