- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.101
Evet kısmet süt meselesi onu anladım çünkü herşeyi denedim kısmeti bu kadarmış bebeğiminOzaman zorlamamak en iyisi yoksa yoktur süt moralinide hiç bozma motivasyonla devam dikkat ediyosun ve eriyosun
Evet olmadı aynı hemen hemenMerhaba canım ben de seni gördüğüme sevindim.Hamilelikten bu yana kilolarimizda çok değişiklik olmamışBenim ufaklıkta çoklu besin alerjisi çıktı pek birşey yiyemiyoruz aslında ikimiz de (emziriyorum) ama gluten alerjisi olmadığı için bol bol ekmek tüketiyorum hala 80 li kilolara yakınım ama bu sefer azimliyim 58 i yeniden göreceğim inşallah..Sen nasılsın
Yurutece bayiliyo çok az birşey koyuyorum bende nasıl Mutlu oluyor öyle acele mama hazirlamam gerekince falan koyuyorum mecburiyetten hep yalnızım bide kurtariyo beniden kullanıyor musun1 yasinda sanirim ya da yılbaşında tamamen duygusalyürüteç kulanıyor.musun bilmiyorum biz kullanıyoruz arada battaniyeye arada yurutecte gidiyor şimdilik
Gece cok.kotuydu hep ağladı uykusundan uyandı ne oluyot anlamadım
1 disi cikti oglusumun
Evet evet evettttHer tartı günü sizde benim gibi daha 1 hafta sonra tartilacagim nasıl olsa diye abartıyor musunuz
1 numarada kullandim 2.de de kullanuyorum yoksa dermanim kalmiyor ne de zaman .corba mi yapiyorum tuzsuz salcasiz yapp ayiriyorum. Sonradan ilave ediyorum saalca kavuruyorum ya da tuz. Arada pratik oluyorEvet kısmet süt meselesi onu anladım çünkü herşeyi denedim kısmeti bu kadarmış bebeğimin
Evet olmadı aynı hemen hemensen çok azimlisin istediğin kiloya düşeceğine inanıyorum
Yurutece bayiliyo çok az birşey koyuyorum bende nasıl Mutlu oluyor öyle acele mama hazirlamam gerekince falan koyuyorum mecburiyetten hep yalnızım bide kurtariyo beniden kullanıyor musun
Hoş geldin arkadaşımMerhaba kizlar, grubunuza ben de dahil olabilir miyim?
Hoş geldinizMerhaba kizlar, grubunuza ben de dahil olabilir miyim?
Nefis gözüküyor afiyet olsun ceviz yiyebilirdin aslında kuruyemiş yemediğini söylemiştin ya. Kahvaltılarına ilave et canim akşam bende yemiyorum.Yulafli pizzam bugün tek ogunle günü kapaticam gibi herkese mutlu huzurlu pazarlar.....
Eki Görüntüle 2930770
Oy hiç sevmiyorum kahve yani yesem olur dimi ceviziNefis gözüküyor afiyet olsun ceviz yiyebilirdin aslında kuruyemiş yemediğini söylemiştin ya. Kahvaltılarına ilave et canim akşam bende yemiyorum.
Hayır canım listeden çıkmak istemiyorum kilo veremedim anlamında demiştim.Cok geçmiş olsun.Listedenmi çıkmak istiyorsunuz
Çikolata yenmektense hurma ceviz incir yiyorumOy hiç sevmiyorum kahve yani yesem olur dimi cevizi
Ya çok tatlısın bende öyleyim ya bide üstüne kahvaltıda kızartma hamur işleri favorim10 da güzel bir kahvaltı. Öğlen kahve içtim. Tavuk doldurdum akşam yine allah affetsin onu gomerimbugün spor yok akşam 1 saat yürürüm.
Ve yine iki yumurtayla başladığım diyetimi aksam çeyrek öküz yiyerek bitireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?