- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.441
Yok iyiyim unutup biseyler yedim.Aaa öyle mi. Benimde dayımlar Almanya da orası yazın bile çok sıcak olmuyormuş galiba. İyimisin canım bir sıkıntı yoktur inşallah
Hiç oturmadin mi o kaç adım öyleSelam arkadaşlar herkes nerede çok sessiz grubumuz
Bugün ki menüm
Eki Görüntüle 2860315
3 lt su
1 lt detoks çayı
30 dk pilates
18000 adım
Vavvv 7 bin den sonrası ilerlemiyor bende pekHaftalık adımEki Görüntüle 2860432
Selam canım. Nasılsın nasıl gidiyor diyetGünaydınlaaaaar
günaydın canım bu hafta her şey üst üste gelince buraya pek gelemedim kusura bakmayın lütfen
çok sağol canım benim rabbim herkese şifa versin tez zamanda inşallahGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Sanada kolaylıklar versin. Bazen oluyor böyle şeyler. Önemli olan sağlık.
Sağol canımSelam canım. Nasılsın nasıl gidiyor diyet
Geçmiş olsun inşallah rabbim bı solukta atlattirsingünaydın canım bu hafta her şey üst üste gelince buraya pek gelemedim kusura bakmayın lütfen
ev aksaklıkları bitmeden anacığım hastaneye yatıyor bugün bende evi temizliyorum bugün bu hafta pek aktif olamayabilirim annem ameliyat olacak hastane de kalacağım bir yanimda evde çocuklar da kalacak zor bir hafta beni bekliyor çok üzgünüm herşeyin başı sağlık gerçekten napcam blmyrm
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah rabbim bı solukta atlattirsin
Sanki o sınırı ben bekliyorum çok heyecanlıSelam arkadaşlar. Ben 69 yine göremedim maalesef. Ödem var galiba ondan. Haftaya inşallah 70 lere veda ederim.
Eki Görüntüle 2861143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?