- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.361
Bol eksiler olsun1 haftada giden 900 gr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol eksiler olsun1 haftada giden 900 gr
Evet 67 başlangıç kilomhoş geldiniz bende 26 yaşındayım akran sayılırız bende iki doğum yaptım kilo verme serüvenim devam ediyor siz kaç kiloyla başladınız 67 başlangıç kilonuz mu
bugün 21. günlük kürü tamamladım, kesinlikle göbek eriyor çünkü bağırsak florasında bir koruyucu çeper oluşturuyor. ve en önemlisi saf protein ayşegül hocaya başladığımdan beri et tüketimim neredeyse durdu.kolajen kullanmaya başladığımdan beri şiş uyanmıyorum.Hoşgeldiniz.Bol eksiler olsun
Kolajenin etkileri faydaları neler sizce
Yine harikasın canım. Bomba gibisin Bizide motive ediyorsun teşekkür ederim Tebrik ederim süper sonuç.Günaydın canlarım bugün bomba gibi geliyorum hazır olun
menüm
Ikra meyra nin paylaştığı bir günlük detoksu yaptım çok zor geldi ama 1 gün olduğu için dayandım bakalım tartı da neler olucak kupayı tekrar alabilecek miyim saat kaçta paylaşsam bilemedim biraz heycan olsun istedim
bu hafta kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 3 günlük bakalım yarın başlarım mi yoksa başka şeyler mi yapayım bilmiyorum düşünme aşamasındayım
Sen güzel besleniyorsun canım. Sende ki sadece ödem bence. Nodüller yapabilir. Dereotu yada teretohumu iyi geliyor diye biliyorum. Tere tohumu keten tohumu gibi ıslatıyorsun jelimsi oluyor. Sabah suyla yutuluyor. Alerji iğneleride etkiliyor olabilir.Süper harikasın
Benden ümit yok regl haftam ve bendeki ödem gitmedi uğraştım yok olmuyor tek günlük süt detoks da yapmadım ümitsiz baskül olabilir çorap izi kadar ödem var motivasyonum düştü kaç haftadır
Hangi marka kolajen kullanıyorsunuz. Ayşe hoca diyetisyen mibugün 21. günlük kürü tamamladım, kesinlikle göbek eriyor çünkü bağırsak florasında bir koruyucu çeper oluşturuyor. ve en önemlisi saf protein ayşegül hocaya başladığımdan beri et tüketimim neredeyse durdu.kolajen kullanmaya başladığımdan beri şiş uyanmıyorum.
çok güzel mayıs bitiminde 69 olursun canım böyle devamSelam kızlar bende bugün sürprizle geldim
Geçen hafta bayram kaçamaklarımdan dolayı ve reglden dolayı aldıklarımı vermenin sevinciyle geldimmm.
Eki Görüntüle 2856101
Tebrik ederim çok güzel vallahiSelam kızlar bende bugün sürprizle geldim
Geçen hafta bayram kaçamaklarımdan dolayı ve reglden dolayı aldıklarımı vermenin sevinciyle geldimmm.
Eki Görüntüle 2856101
İnşallah canım. Seninle birlikte gaza geliyorum. Kilo vermenin şifresini çözdün benceçok güzel mayıs bitiminde 69 olursun canım böyle devam
Teşekkürler canım. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız İnşallahTebrik ederim çok güzel vallahi
Bu hafta hepimiz bir harikalar yaratıyoruz
mantığını çözdüm 13 kilo kaldı hedefime 0İnşallah canım. Seninle birlikte gaza geliyorum. Kilo vermenin şifresini çözdün bence
Teşekkürler canım. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız İnşallah
Hedefe çok az kalmış o zaman çok güzel Mantık az yemek çok spor yapmak galibamantığını çözdüm 13 kilo kaldı hedefime 0
yeterli protein almak çok spor cok az kaçamak Cok spor yapmak kas yapmıyor muş yenı öğrendim ama spora ağırlık verildiği zaman proteini artırmak gerekiyor bunu öğrenmiş oldumHedefe çok az kalmış o zaman çok güzel Mantık az yemek çok spor yapmak galiba
Protein Takviye olarak alıyormusun yoksa sadece yiyeceklerden miyeterli protein almak çok spor cok az kaçamak Cok spor yapmak kas yapmıyor muş yenı öğrendim ama spora ağırlık verildiği zaman proteini artırmak gerekiyor bunu öğrenmiş oldum
Çok iyi fazla almamışsınızBıgün tartıldım nihayet. 58.3 olmuşum neyse daha fazla bekliyordum da yine iyi diye düşündğm
şu anlık sadece yiyecekten alıyorum ama cevremde protein tozu alan çok ve faydasını gördüklerini söylüyorlar bende düşünüyorum sanki yiyeceklerden tam takviye olmuo gibime geliyor bu arada gerçekten 1 hfta da 5 kiloya yakın verdin maşallah sübhanallah çok güzel böyle devam eder inşallah ama bu hafta ben 1.olcam rakibem sabah yürüyüş lerini artircam bu hfta 25 bini tamamlicam hedefledim bakalım yapabilir miyimProtein Takviye olarak alıyormusun yoksa sadece yiyeceklerden mi
Çok iyi fazla almamışsınız