- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.241
İsterseniz buradan devam edelim yarın baskül günüUzaylılar tarafından kacirildim sandım
Bu sayfada nesi ben yazmadım buraya dedim bı an
Olur inşallah. Bı dolanıp geleyimİsterseniz buradan devam edelim yarın baskül günübaskül paylaşımı yapıp son hedefinizi yazarsınız listeye ekliyecegim bol eksiler olsun
günaydın hoş geldiniz bol eksiler olsunGünaydın günaydın
Başka ne ekleyim buraya
Teşekkür ederimgünaydın hoş geldiniz bol eksiler olsun
Süpersin yine canım. Bende regl oldum. Resmen gözüm dönmüş gibi tatlı çikolata hamur işine saldırdım. Kendimi frenkeyemedim maalesef. Birde ödem olunca kesin artı 2-3 diye tahmin ediyorum. Yarım saate tartılacağım ama çok korkuyorumgünaydın kizlar maalesef 600 gram almışım regl öncesi şiştim iyi yine daha yüksek olmasından korkuyordum
Bende Ramazan da sahuru hafif geçirdim. Ama iftarda dikkat edemediğim için veremedim. Ama bugünden itibaren yeniden başlıyorum.günaydın kızlar herkese mutlu bi başlangıç dilerim ben bayramın ikinci günü başladım maalesef ramazanda hiç kılo veremedim
birazdan tartı ekleyeceğim 3 gündür spor yapıyorum sporsuz maalesef motive olamıyorum hem de vücudum çok dağıldı
bende normalde 2 3 kilo artı gelirdim arkadaş spora gitmis pandemiden önce hocası demiş regl döneminden 1 hafta önce daha ağır spor yapacağız reglden sonra normale döneceğiz demiş oda ilkten anlamamış benim onu dinlerken alamadığım gibi sonra regl de bir tartilyo normal kilosunda şok olmuş bana dedi reglde yürüyüşün günlük 10 sa 15 bine çıkar dedi onu dinledim ve sonuç 600 gram almışım oda okadr olur çünkü soğuk baklava almış eşim dayanamadım yedimSüpersin yine canım. Bende regl oldum. Resmen gözüm dönmüş gibi tatlı çikolata hamur işine saldırdım. Kendimi frenkeyemedim maalesef. Birde ödem olunca kesin artı 2-3 diye tahmin ediyorum. Yarım saate tartılacağım ama çok korkuyorum
Bende Ramazan da sahuru hafif geçirdim. Ama iftarda dikkat edemediğim için veremedim. Ama bugünden itibaren yeniden başlıyorum.
günaydın canım hadi bakalım eksiler bekliyorum haftayagünaydın kızlar herkese mutlu bi başlangıç dilerim ben bayramın ikinci günü başladım maalesef ramazanda hiç kılo veremedim
birazdan tartı ekleyeceğim 3 gündür spor yapıyorum sporsuz maalesef motive olamıyorum hem de vücudum çok dağıldı
Inşallah canim liste inşallah sıfırlanır başarısızlıkla dolu bir liste o hemen paylasiyorumgünaydın canım hadi bakalım eksiler bekliyorum haftaya
İyi yapmışsın canım . Bende sıfır spor bol bol yeme içme . Birde regl olunca maalesef tartıyı atmaya utanıyorum ama atmalıyımbende normalde 2 3 kilo artı gelirdim arkadaş spora gitmis pandemiden önce hocası demiş regl döneminden 1 hafta önce daha ağır spor yapacağız reglden sonra normale döneceğiz demiş oda ilkten anlamamış benim onu dinlerken alamadığım gibi sonra regl de bir tartilyo normal kilosunda şok olmuş bana dedi reglde yürüyüşün günlük 10 sa 15 bine çıkar dedi onu dinledim ve sonuç 600 gram almışım oda okadr olur çünkü soğuk baklava almış eşim dayanamadım yedimbakalım hftaya 63.9 u görecegim inşallah
acil bir şekilde spor ve diyet yap canım yoksa 8 li rakamlara doğru gider böyle olmasin kendini frenle sen çok azimlisin ister sen herşeyi yapabilirsinEki Görüntüle 2851034
1 haftada nasıl bir kilo alma anlamadım. Rekor kırdım
Ben verdiydim 85 den 81.9 görmüştüm sonra ne oldu anlamadımgünaydın kızlar herkese mutlu bi başlangıç dilerim ben bayramın ikinci günü başladım maalesef ramazanda hiç kılo veremedim
Evet canım başladım. Çok pişmanım . Bu kadar hızlı alacağımı bilmiyordum. 1-2 neyse de 3 kilo ne yaaa. Maalesef benim kilolar geldiği gibi hızlı gitmiyoracok
acil bir şekilde spor ve diyet yap canım yoksa 8 li rakamlara doğru gider böyle olmasin kendini frenle sen çok azimlisin ister sen herşeyi yapabilirsin
Evet ben daha önce 1 gün denemiştim ama çok zorlanmıştım. Bilmiyorum yapabilirmiyim.Selamlar
Ben bugün tartı günü olduğunu unutmuşum kahve kahvaltı çay su hepsini mideye indirdim
Foruma girince gördüm neyse yinede paylaşım yapacam.
Aslında daha fazla bekliyordum çünkü bayram tam bir facia oldu benim içinhemde bir kaç güne regl olacagim sonuc yinede iyi diyebilirm
Galiba artik tam anlaiyla baslamanin vakti geldi geciyor bile
Acaba 3 günlük sütlü yeşil çay detoksunu mu yapsak.Ikra meyra 1 günlük paylaşmıştı onun 3 günlük versiyonu var daha önce denemiştim güzel ödem attırıyor tam uyunca yaklaşık 3 kiloya yakın gidiyor. Ne dersiniz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?