- 22 Temmuz 2015
- 29
- 19
- 88
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.221
inşallah canım benim ağzın bal yesinSüpersin canım. Senin azminden bizede bulaşır inşallah34 Kilo çok büyük başarı hedefine çoook az kaldı. Yaza fit gireceksin canım
hoş geldiniz bende karatayla güzel kilo vermiştim ama en iyisi aralıklı oruç motivasyonunuz eksikse tam da yerine geldiniz iki haftadır benim motivasyon patlaması yaşıyorum sizde inşallah hedefinize sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınızMerhabalar bende karatayla verdiğim 18 kilonun 6 sını geri almış biri olarak aralıklı beslenme ile 16 kilo verip 60 a düşmek istiyorum şuan 76 kiloyum .Tek ve en büyük eksiğim motivasyonum desteğinize ihtiyacım var
Hoşgeldiniz. Tam yerine geldiniz. Bol eksiler olsunMerhabalar bende karatayla verdiğim 18 kilonun 6 sını geri almış biri olarak aralıklı beslenme ile 16 kilo verip 60 a düşmek istiyorum şuan 76 kiloyum .Tek ve en büyük eksiğim motivasyonum desteğinize ihtiyacım var
Yine süpersin canım. Hadi sürprizleri bekliyoruz sendengünaydın canlar dün çok verimli geçti hemen başlıyorm anlatmaya
iftar
1 kepçe corba
kasık salatası
1 dilim ekmek
son sahur
yoğurt yulaf ezmesi
dukan içeceği
3 litre su içtim
2 bardak meyve suyu
1 adet ekler yedim yemeyeydim iyiydi
spor
11 bin adim tek seferde
sabah 45 dakika leslie
öğle 15 dakika hiit cardio
akşam 30 dakika bölgesel egzersizler
cumaya kadar tartilmicam bakalim umarım bu haftada sizesüpriz yapabilirim
bu hafta aynı da kalabilirdim çünkü 1 hafta içinde regl olucam genelde şişiyorumHoşgeldiniz. Tam yerine geldiniz. Bol eksiler olsun
Yine süpersin canım. Hadi sürprizleri bekliyoruz senden
Arimiza hoş geldinizMerhabalar bende karatayla verdiğim 18 kilonun 6 sını geri almış biri olarak aralıklı beslenme ile 16 kilo verip 60 a düşmek istiyorum şuan 76 kiloyum .Tek ve en büyük eksiğim motivasyonum desteğinize ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim güzel cümleleriniz için umarım daha sağlıklı ve mutlu olduğumu da yazmak nasip olurhoş geldiniz bende karatayla güzel kilo vermiştim ama en iyisi aralıklı oruç motivasyonunuz eksikse tam da yerine geldiniz iki haftadır benim motivasyon patlaması yaşıyorum sizde inşallah hedefinize sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız
Hoşbulduk bende doğru yerde olduğumu hissettim umarım eksiler geldikçe daha iyi olacakHoşgeldiniz. Tam yerine geldiniz. Bol eksiler olsun
Yine süpersin canım. Hadi sürprizleri bekliyoruz senden
Hoşbulduk çok teşekkürler pazartesi günü tartı resmi gönderip hedefimi.yazarım ..Gelsin eksiler inşallahArimiza hoş geldinizbaşlangıç kilonuzu yazıp pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim bol eksiler olsun
Mutlu Bayramlar dilerim canım. Olsun sen onu yakarsın kesinherkesin ramazan bayramı mübarek olsun kızlar bugün menü paylaşmak istemiyorumçünkü yedim ve pişman oldum akşama inşallah yürüyerek yakmayı planlıyorum
Uzaylılar tarafından kacirildim sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?