- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.961
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar
Kimler kaldı buralarda
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Yok yarın tartı günü ama herkes tatilde o yüzden çok katılım olmaz.senin nasıl gidiyorHoşbuldum canım
Bir ay sonra uğrarım dedim diye geldim bi bakayım dedim
Tartı gününüz değil mi bugün?
İyi gidiyor canımYok yarın tartı günü ama herkes tatilde o yüzden çok katılım olmaz.senin nasıl gidiyor
Ben hala 60ım 50leri göremedim.yarın bayrem öncesi 3 gün detoksa gircemİyi gidiyor canım
Son iki haftadır baya açlık sınırında yaşıyorum ama başka türlü kilo veremediğimi anladım
Salı daha iyi olmuş, pazarın arkasından çok şiş oluyordu insan
Detoks iyi gelir hangisini yapacaksın kabak mı?Ben hala 60ım 50leri göremedim.yarın bayrem öncesi 3 gün detoksa gircem
Bir ayda harika vermişsinDetoks iyi gelir hangisini yapacaksın kabak mı?
Bende burdan giderken 57 idim. Bu sabah 54.3 çıktım çok şükür buraya yazdığım hedefe az kaldıama şimdide hedefi 48 e çektim
Bir ay bile değil aslında 2 haftada verdimBir ayda harika vermişsinayranlı bi detoks var onu yapayım diyorum.
Ben bi sabah yiyorum o ekmeği onu da bırakamıyorum çok az da olsaBir ay bile değil aslında 2 haftada verdim
Hiç ekmek tüketmiyorum yani öyle tam tahıllı, siyez unlu falan hiç birini yani
Akşamda sadece salata yada çok az sebze yemeği yiyorum
İf saatlerime dikkat ediyorum yine ona devam.
Ayran detoksu güzel canım soğuk soğuk hem iyi gelir bu havalarda
Canım ayran aşı detoksuyla ne kadar verdinBende bakayım ona iyiki dogmuş prensessaglıklı yaşları olsun inşallah
Kabaklımı canım onu yine tam yapamadım bugun bende başlıyorum salı çarşamba perşem yapıcamCanım ayran aşı detoksuyla ne kadar verdin
Süpersin canım hoş geldin nasılsın çok sevindim geldiğine tatlımDetoks iyi gelir hangisini yapacaksın kabak mı?
Bende burdan giderken 57 idim. Bu sabah 54.3 çıktım çok şükür buraya yazdığım hedefe az kaldıama şimdide hedefi 48 e çektim
İyi tatiller canım fazla almamışındır hareket halinde isen yüzme vs oluncaMerhaba arkadaslar
Tatildeyim bu hafta, yarin tarti fotosu atamayacagim, dikkat etmeye calisiyorum ama malum tatilde yeme icme oluyor yani
Evet canım silmemişsinSüpersin canım hoş geldin nasılsın çok sevindim geldiğine tatlımseni sanki ilk sayfadan silmedim beklettim kilolarda verilmiş ooh maşallah devamıda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?