- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.781
- 88
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.981
O dediğin tam da benim bir sürü eksik vitamin var ama ben ilaç kullanamıyorum zaten az yesemde kilo olarak dönüyor yatağa bile hırka giyerek giriyorum aşırı üşüme halsizlik var kan demir herşey eksik offfHap kullanmayıp, nerdeyse kansız, halsiz, depresyonda gibi dolaşmaya razılar. Depresyonda gibi kilo kaybı istiyorlar galiba diye düşündüğüm de olmuştur. Halsizlikten gençliğin enerjisini yaşayamıyorlar.
Bu durum bana böbrek makinesine giren yani diyaliz hastalarında sıklıkla karşılaştığım bir durumu hatırlatıyor. Eritropoietin (kan yapımını uyaran hormon) içeren bir kan iğnesi var. Keşfi diyaliz hastalarının günlük yaşamlarını çok olumlu etkiledi, kansızlıklarını düzeltti, yaşam kalitelerini arttırdı. Ama kilo almaya başladılar, kanda potasyum, fosforları yükseldi. Çünkü halsizlikleri, kansızlıkları düzelince negatif ruh halinden pozitif ruh haline geçtiler, iştahları açıldı. Kan iğnesini kullanmayıp halsiz, kansız, depresif mi dolaşmak iyi kan iğnesini kullanıp, kanlı, canlı, kilolu olmak mı iyi. İkisinin ortasını bulmak lazım
Buna başlıyorumEki Görüntüle 2928630
Igne olarak al ya da şurup. B12 dibe vurunca anladım depresyon yorgunluk sürekli uyku hali yasıyordum parmaklarım uyuşuyordu iğneye başladım 10 gun boyunca hergun sonra her hafta bu 1.5 ay sürdü ona rağmen normal seviyeyi gordum.uste çıkmadı bile.O dediğin tam da benim bir sürü eksik vitamin var ama ben ilaç kullanamıyorum zaten az yesemde kilo olarak dönüyor yatağa bile hırka giyerek giriyorum aşırı üşüme halsizlik var kan demir herşey eksik offf
Sifa olsun canim demir cok önemli. Bagirsak düzenimi bozuyordu ben bıraktım ama b12 devam ediyorum.Hap kullanmayıp, nerdeyse kansız, halsiz, depresyonda gibi dolaşmaya razılar. Depresyonda gibi kilo kaybı istiyorlar galiba diye düşündüğüm de olmuştur. Halsizlikten gençliğin enerjisini yaşayamıyorlar.
Bu durum bana böbrek makinesine giren yani diyaliz hastalarında sıklıkla karşılaştığım bir durumu hatırlatıyor. Eritropoietin (kan yapımını uyaran hormon) içeren bir kan iğnesi var. Keşfi diyaliz hastalarının günlük yaşamlarını çok olumlu etkiledi, kansızlıklarını düzeltti, yaşam kalitelerini arttırdı. Ama kilo almaya başladılar, kanda potasyum, fosforları yükseldi. Çünkü halsizlikleri, kansızlıkları düzelince negatif ruh halinden pozitif ruh haline geçtiler, iştahları açıldı. Kan iğnesini kullanmayıp halsiz, kansız, depresif mi dolaşmak iyi kan iğnesini kullanıp, kanlı, canlı, kilolu olmak mı iyi. İkisinin ortasını bulmak lazım
Buna başlıyorumEki Görüntüle 2928630
Kilo almaktan korkuyorum keçiboynuzu pekmezi falan düşündüm ama dediğim gibi zaten iştah çok çok açık birde onları kullanırsam yandıkIgne olarak al ya da şurup. B12 dibe vurunca anladım depresyon yorgunluk sürekli uyku hali yasıyordum parmaklarım uyuşuyordu iğneye başladım 10 gun boyunca hergun sonra her hafta bu 1.5 ay sürdü ona rağmen normal seviyeyi gordum.uste çıkmadı bile.
Hepimizin ara ara vitaminlerimize baktirmamiz lazim. Ihmale gelmeyecek bazı hastalıkların belirtisi olabiliyor maalesef. Allah hayirli yazılar yazsın ama.kilo almamak icin ihmal.etmeKilo almaktan korkuyorum keçiboynuzu pekmezi falan düşündüm ama dediğim gibi zaten iştah çok çok açık birde onları kullanırsam yandık
Bende regl yolu bekliyorumBen yine regli oldum bu sefer cok yoğun geliyor
Emzirme.butun düzeni alt üst ediyor net bir günüm.yok.
Yakın zamanda batırdım ilaç da yazıldı ama kullanmadım cesaret edip baslamam gerekHepimizin ara ara vitaminlerimize baktirmamiz lazim. Ihmale gelmeyecek bazı hastalıkların belirtisi olabiliyor maalesef. Allah hayirli yazılar yazsın ama.kilo almamak icin ihmal.etme
Aksam alirsin ilacını gece bir şey yiyemeyecegine göre kiloda.almazsin
Iki durumda zor. Kontrole gittin mi yakın zamanda? Belki kist falan olmasın.Bende regl yolu bekliyorum
Hem.makarma Hem pilav maşallah canim
Öyle oldu aserenler gibi cnm herseyi çekiyor ah bide onu isterim bunu isterim diyenler var spor olmaz olurmu egzersizlere devamHem.makarma Hem pilav maşallah canimspor yok bu ara heralde
Tarlusal kullanıyorum cnmIki durumda zor. Kontrole gittin mi yakın zamanda? Belki kist falan olmasın.
bugün spor yapamayacak kadar yoğun geliyor halsiz bıraktı beni. Kipirdamaya korkuyorum su zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?