- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.961
HarikasınSabah 11.00 1 yumurta ile peynirli omlet yarim.domaes bir kelek 6 adet küçük zeytin.1 dilim.ekmek
13.00 sade kahve 1 tane tatlı
16.00 1 kepçe nohut yemeği
19.30 taze fasulye yemegi et kavurma
1 saat leslie 25 dk pilates annesi ile tabata
Bacaklarım bana ait degil sankitatlı yediğim icin 1 saat yaptim.leslie ama koşmalı leslie yaptim
Ayyy banada bulassin regl nolurben regl oldumama yinede dikkat ediyorum herşeye rağmen :) işin olmadığı günler nedense kaçamak oluyor anlamadım gitti :)
Oyy çok geçmiş olsun cnmBurdayım burdayım canım
İnanirmisin bende bugün yazayım gireyim diyodum kalp kalbe karşı
Ya oğlanın dışı cikiyo su bir haftadır ne gündüzüm var ne gecem
Rabbim sağlık versin inşallah canımCuma günü emare girecek tansiyonu yuksek tansiyon takibi yapılacak 16 sinda eege cekinicek karışık biraz durumlar nefroloji görecek 15 gün sonra bide basagrisi takibi yapılacak bir ay hicbisey belli değil yani
Amin cümlesiyle insRabbim sağlık versin inşallah canımgüzel haberler inşallah
Masallah nice guzel yaşları olsun kuzucuklarınBenim ikizlerin doğum günü yarın 5 yaş oluyoruz çok şükür
Tahmin ediyorum canim benimkide klasik 2 haftadır aynı. Cok sukur bizimkiler gözükmeye başladı ama huzursuzluk aynı sanirim devamı geliyorBurdayım burdayım canım
İnanirmisin bende bugün yazayım gireyim diyodum kalp kalbe karşı
Ya oğlanın dışı cikiyo su bir haftadır ne gündüzüm var ne gecem
Saat 20 yakarsın yatana kadar 4-5 saat yatmazsanKendime cok kızıyorum.suanda 2 tane poğaça yedimcuma gunu kesin artı.ile gelirim
Cok teşekkür ederim canım amin inşallahMasallah nice guzel yaşları olsun kuzucukların
Cok sağolun en yakın zamanda aktifligime döneceğimOyy çok geçmiş olsun cnm
Sifa niyetiyle inşallah canımHap kullanmayıp, nerdeyse kansız, halsiz, depresyonda gibi dolaşmaya razılar. Depresyonda gibi kilo kaybı istiyorlar galiba diye düşündüğüm de olmuştur. Halsizlikten gençliğin enerjisini yaşayamıyorlar.
Bu durum bana böbrek makinesine giren yani diyaliz hastalarında sıklıkla karşılaştığım bir durumu hatırlatıyor. Eritropoietin (kan yapımını uyaran hormon) içeren bir kan iğnesi var. Keşfi diyaliz hastalarının günlük yaşamlarını çok olumlu etkiledi, kansızlıklarını düzeltti, yaşam kalitelerini arttırdı. Ama kilo almaya başladılar, kanda potasyum, fosforları yükseldi. Çünkü halsizlikleri, kansızlıkları düzelince negatif ruh halinden pozitif ruh haline geçtiler, iştahları açıldı. Kan iğnesini kullanmayıp halsiz, kansız, depresif mi dolaşmak iyi kan iğnesini kullanıp, kanlı, canlı, kilolu olmak mı iyi. İkisinin ortasını bulmak lazım
Buna başlıyorumEki Görüntüle 2928630
Yakilirmi dersin canım bende en geç aksma 17:00 de bırakıyorum yemek işini gece çok geç yatıyorum sabah karşı 4 falan genelde yediklerimi bu sayedemi yakiyorumdurSaat 20 yakarsın yatana kadar 4-5 saat yatmazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?