IELTS sinavi icin calisma arkadasi

yumuyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
398
240
34
Merhaba Kizlar. Ben uzun zamandir Ielts sinavina hazirlanmak istiyorum. Birkac kere kendi kendime calismayi denedim ama tek basima calisamiyorum. Hep yarim birakiyorum. Bir arkadasla birlikte calismaya baslarsam daha disiplinli ilerleyebilecegimi dusundum.Bana yoldas olacak birisi var midir? Hangi kaynaklari kullanacagimiza, calisma programimizin ne olacagina birlikte karar veririz.

merhabalar. bende yds'ye yada ielts'e hazırlanmak istiyorum aslına bakarsan. tek başıma halledemiyorum. birinin mutlaka arkadaşlığına ihtiyacım var.belki birbirimize destek olabiliriz :)

merhaba bu sınava hazırlanmak lys5 için de faydalı olur mu
Ben İngilizce öğretmenliği okuyorum, lys5 ile ielts ve toefl gibi sınavların içerikleri farklıdır, lys5 daha çok test odaklı, gramer odaklı, paragrafların boşluk doldurmaların olduğu, nispeten kelime bilgisini de ölçen bir sınavdır, diğerlerinde ise daha kapsamlı writingler readingler vardır, nitekim süreleri de lys5ten daha uzundur.
Lys5 için els yayınlarının ve yds yayınlarının setlerinden hazırlanabilirsiniz, en faydalısı da bol bol deneme çözmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…