Ayyyy bi dakka bi daha bakiyimopuyorumnanaktan
Vay anasunu
Kanımca 8 numara Roxelanne, hatundaki göze bakın yav, buğulu, buğulu:asigim:
8 numara bittim ben sana, o ne güzel bakışlar, eritirsin karşındakini:asigim:
hepsi birbirinden güzel. ama 5. yarışmacının Allah vergisi kaşları çok güzel.
evet çiçeğim ilk yarışmada yazıldığı için bunda da herkes yazar diye yazdım bende......
bi dahakine ya herkes yazar ya da kimse yazmaz
ama zaten duygusal yaklaşan hertürlü arkadaşını tanır be canısı isme gerek duymadan
senin o tatlı dilin yeter KK nın gülü....zemuszemuszemuszemus
ilarzuma gitti oyum Şeniz
şaheser çıkarmış ortaya yine her zamanki gibi :lepi:
diğer arkadaşları da tebrik ederim çok güzel işler çıkarmışlar
eferin doğru yere giti oyun balım bunlar sana yol su olarak geri gelecek delikafadulden
sizin düğün neyim var mı yakınlarda toplayam pılıyı pırtıyı gelem çiçeğim
düğüne ne hacet kuşum sen çık gel al bohçanı kaç da gel kızzzz:)Şeniz
arzum bebeğim ben yaz tarhanası isterim. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kızlar ilk şöyle bir bakınca da inceleyince de hepiniz gerçekten şahane yapmışsınız. ağzımı kapatamadım baktım kaldım bi süre , maşallah kızlarımızaaaa. :lepi:opuyorumnanaktan
ama arzum yüzüne tablo yapmış resmen. amator ressam olarak görüşüm budur kaydirigubbakcemile3 , aç bilaç olarak markarna ve tarhana etkisiyle oyum da arzumadır. :roflol:
:roflol::roflol:
yarıldım ya nazan
her konuda çok etkilisin canım ben napim.karın kardeşten ötedir kimse kusura bakmasın. cokacimcoook :roflol: :roflol:
hadi bakim gelsin tarhanalar makarnalar cokacimcoook :dance: :roflol:
nazzannnnn kıss istediğin tarhana olsunnnn cokacimcoook
itinayla bursaya gelecek kk arkadaşlarımıza tarhana erişte cevizli lokum iskender kestane şeftali temin edilir cokacimcoook
dimi arzu gızım yerimseniben
canımmm abLammmm ARzuuu'mm sen varyaa müthişsinnnzemuszemus
canımınnn içi yarışma bittikten sonra o ilk yaptığın makyajı da ekleee kendi bölümüneee görsünler :)
sana sölicek kelime bulamıyorumm ki söylesemm yanıda sönük kalıcakk kız opuyorumnanaktan
tabiki oyummm sanaa makyajına verdimm amaa oyumu ablam olduğun için değil :)lmaz:
kardeşim o güzel sözleri yazan o parmakları tek tek ısırırım ben pembiş yanaklım benim çok teşekkür ederim
veee bana yardımcı olduğun için ayrıca çok teşekkür ederim balımmmmmm senin benden çok emeğin geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?