Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Idrarla yapılan gebelik testi ne zaman sonuç verir kızlar?
testin hassasiyetine göre değişir ben coretest erken gebelik testi yapmıstım beklenen adet tarihinden 5-7 gün öncesinde belirleyen 19 nisan sat'ımdı 18 mayıs gibi bekliyordum adetimi 13 mayısta yani 5 gün önce cok cok silik olsa da gördüm 2. cizgiyi
testin hassasiyetine göre değişir ben coretest erken gebelik testi yapmıstım beklenen adet tarihinden 5-7 gün öncesinde belirleyen 19 nisan sat'ımdı 18 mayıs gibi bekliyordum adetimi 13 mayısta yani 5 gün önce cok cok silik olsa da gördüm 2. cizgiyi
adetimin gecikmesini beklemeye sabremiyorum.bu ay korunamadım ve bir haftadır midem bulanıp duruyo bi tuhafım ağzımın tadı kalmadı bir an önce öğrenmek istiyorum,adetime 3-4gün var normal şartlarda ama polikistik overli olduğumdan gecikebilir gebe olmasamda.adet günümü bekledikçe duramıyorum yanımda, bu coretesti yapsam sonuç verirmi acaba