R redsonic Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2012 70 0 96 Kayseri 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #1 çok canım yandı.hapşurunca birden tazyikli geldi ve yara mı oldu nedir acayip yanıyo yaparken.şuan öyle tutuyorum tuvaletimi.ne olacak nasıl gececek
çok canım yandı.hapşurunca birden tazyikli geldi ve yara mı oldu nedir acayip yanıyo yaparken.şuan öyle tutuyorum tuvaletimi.ne olacak nasıl gececek
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #2 redsonic .!.: çok canım yandı.hapşurunca birden tazyikli geldi ve yara mı oldu nedir acayip yanıyo yaparken.şuan öyle tutuyorum tuvaletimi.ne olacak nasıl gececek Genişletmek için tıkla... tazyikli olunca,sidikte tabi asitli üre dolu..tahriş etmiştir o bölgeyi..
redsonic .!.: çok canım yandı.hapşurunca birden tazyikli geldi ve yara mı oldu nedir acayip yanıyo yaparken.şuan öyle tutuyorum tuvaletimi.ne olacak nasıl gececek Genişletmek için tıkla... tazyikli olunca,sidikte tabi asitli üre dolu..tahriş etmiştir o bölgeyi..
R redsonic Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2012 70 0 96 Kayseri 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #3 sementaa .!.: tazyikli olunca,sidikte tabi asitli üre dolu..tahriş etmiştir o bölgeyi.. Genişletmek için tıkla... peki nasıl geçer
sementaa .!.: tazyikli olunca,sidikte tabi asitli üre dolu..tahriş etmiştir o bölgeyi.. Genişletmek için tıkla... peki nasıl geçer
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #4 redsonic .!.: peki nasıl geçer Genişletmek için tıkla... bilemem ama sen bir sağlık ocağı doktoruna veya bir hastane görün utanma insanlık hallerinden biridir bu..bir ilaç verir muhtemelen.
redsonic .!.: peki nasıl geçer Genişletmek için tıkla... bilemem ama sen bir sağlık ocağı doktoruna veya bir hastane görün utanma insanlık hallerinden biridir bu..bir ilaç verir muhtemelen.
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #5 Sementaa .!.: bilemem ama sen bir sağlık ocağı doktoruna veya bir hastane görün utanma insanlık hallerinden biridir bu..bir ilaç verir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... veya bir iki gün bekle..acıda hafifleme varsa geçiyor demektir..
Sementaa .!.: bilemem ama sen bir sağlık ocağı doktoruna veya bir hastane görün utanma insanlık hallerinden biridir bu..bir ilaç verir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... veya bir iki gün bekle..acıda hafifleme varsa geçiyor demektir..
R redsonic Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2012 70 0 96 Kayseri 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #6 Sementaa .!.: veya bir iki gün bekle..acıda hafifleme varsa geçiyor demektir.. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim..daha cesaret edip de tuvalete gidemedim.normalde acı yok da yaparken olacak sanki
Sementaa .!.: veya bir iki gün bekle..acıda hafifleme varsa geçiyor demektir.. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim..daha cesaret edip de tuvalete gidemedim.normalde acı yok da yaparken olacak sanki
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi redsonic #7 redsonic .!.: çok teşekkür ederim..daha cesaret edip de tuvalete gidemedim.normalde acı yok da yaparken olacak sanki Genişletmek için tıkla... allah iyiliğini versin kızgit hadi git wc ye birşey olmaz..önce yavaş yavaş yap baktın acı yok sal gitsin
redsonic .!.: çok teşekkür ederim..daha cesaret edip de tuvalete gidemedim.normalde acı yok da yaparken olacak sanki Genişletmek için tıkla... allah iyiliğini versin kızgit hadi git wc ye birşey olmaz..önce yavaş yavaş yap baktın acı yok sal gitsin