- 6 Eylül 2019
- 341
- 129
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerimde ayaklarimda şişlik var ama o gebelikte normalmiş. Tansiyonum da normal çıktı. İster istemez kuskulandim. İnşallah bir sorun yoktur.Enfeksiyondan da kaynaklı olabiliyor protein kaçağı. Tansiyonun yüksek değilse sorun değil ama takibini yaptır bir hafta düzenli ölÇtür. Ayaklarda sislik varsa tansiyon yüksekse protein kacagida varsa gebelik zehirlenmesi olur .
Benimde korkum o. İnşallah sonuclariniz temiz çıkarDun benim de idrarda protein kaçağı cıktı. Tansiyonum yüksekti zaten ilaç kullanıyordum. Doktorum enfeksiyondan da olabilir dedi. Haftaya 24 saat idrar biriktirip gidicem ve tahlil yapılacak. Inşallah gebelik zehirlenmesi falan olmaz erken doğum olur diye çok korkuyorum
Teşekkürler peki idrar renginde belli oluyor mubende 2 yıl vardı protein kaçağı kahveyi çayı bırakın bol bol su için en az günde 2 litre bu yaz ayında. düzenli spor yapıyorsanız belli bir miktar normalmiş. benim kendiliğinden düzeldi hep doğal beslenme ile hazır yiyecekler böbreği bozuyor
Teşekkür ederim geçmiş olsun size de24 saatlik idrarda vermiştim ben kaç kere renkte çok belli olmuyor ama iltihap olduğu belli oluyor hepsine birden bakınca. idrarda köpürme oluyor birde
Canim doktor görmeden asla bir seye boşuna üzülme ben o sonuçlara bakıp bakıp neler düşündüğünü bilirim ama hiç umdugun gibi olmuyor zaten sonuçlara bakmak internetten araştırma yapmak çok kötü bir huy insanı boş yere geriyor ben de öyle yaptım hep artık tutuyorum kendimikızlarrrrr ben daha 5 haftalık hamileyim benimde eser miktarda protein çıktı çok korktum henüz doktorada gidemedik içim içimi yedi durdu hayata küstüm nerdeyse yazılanları okuyunca