Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veet ile bacaklarmi dolunayda kokten alip kendi idrari surcem. bu tip bir sey deneyen olumlu veya olumsuz sonuclari yazabilir mi
yazmami isterseniz ben deneyince sonuclar yazarim. Allah izin verirse 2 hafta icinde yapicam tabi dolunaya denk gelmeli....
kendi etrafında 3 kere dönüp 5 kere içinden bir şeyler söylemen lazımdı, onları da yaptın mı canım?
Tesekkurler.idrar vücuttan çıktıktan sonra bakteri üretir, sakın denemeyin mikrop kaparsınız.
Ciddimisin? Dolunayı beklemene mi şaşırayım, idrarını Sürmene mi bilemedim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ıyy midem bulandı
onun yerine sana tuz limon karışımını öneriyorum hem kesin sonuç hemde temiz yani
Aynen bende yaparken kuscaktim. Evet yaptim ne yapayim biktim killardan. Ama tabi fos cikti.Onceden de koltuk altimda deniyordum limonu ortasinda kil cikmiyor artik.
Yani cis out limon in diyorum.
Saka mi?????????????
hatta şöyle söylemen gerekiyor "alalalala mığalas neb" . canım bunu sakın ihmal etme. kendi etrafında dönüyorsun ve bu sözleri söylüyorsun. yoksa bir işe yaramaz.
Necis olan bir şeyle temizlik yapmayı hiç düşünmedim, umarım düşünmem de...
Ben de pisman oldum zaten. Ama tahmin edersiniz ki dayanilmaz bir noktaya geldim. Biktim artik killarla ugrasmaya.
Zaten tavsiye etmem.limon kat kat iyi ve temiz
Geçmiş olsun. Umarın en güzel şekilde bu sorununuz çözüme kavuşur.
nerde yazıyor bu uygulamaya yöntemı? allahım neler duydum şu kk da
denemeyın böyle seylerı kızlar.